آقا جریان این 2 تا سرویس چیه؟
(سرویس کولاک غیرحجمی 33گیگ در ماه حجم بین الملل)
و
(شبکـه ملی اطلاعات 1024 كیلو بیت اینترانت ) نامحدود با امکـان تبادل حداقل 80 گیگ)
این اینترانت رو میشه با VPN ای چیزی کاری کرد که سایتهای خارجی باز شه آیا؟
Printable View
آقا جریان این 2 تا سرویس چیه؟
(سرویس کولاک غیرحجمی 33گیگ در ماه حجم بین الملل)
و
(شبکـه ملی اطلاعات 1024 كیلو بیت اینترانت ) نامحدود با امکـان تبادل حداقل 80 گیگ)
این اینترانت رو میشه با VPN ای چیزی کاری کرد که سایتهای خارجی باز شه آیا؟
در سرویسهای غیر حجمی بعد از تمام شدن حجمتان میتوانید با قیمت هر گیگ 1500 تومان بعلاوه مالیات حجم اضافی بخرید.نقل قول:
اینترانت را هم میشود با VРN یا PROХY داخلی تبدیل به اینترنت کرد.
غیر حجمی که در آینده ترافیک داخلی و بین المللی رو از هم جداش میکنن و چون حجم بیشتری نسبت به سایر سرویس های حجمی داره بهش میگن غیر حجمی یا نامحدود!!!!!!!!!!:n19:نقل قول:
من خودم همین چند روز پیش اکانت 1024 اینترانتم تموم شد با اکانت اینترانت به اینترنت به سرور های غیر داخلی ! وصل می شدم اکانت های رایگان هم موجوده ولی کیفیتش قابل قبول نیست
CPR سرور رایگان CWS داره ولی کیفیت جالبی نداره
همین الان هم 512 اینترانت دارم
تصمیم دارم در صورتی وخامت اوضاع اینترنت یه سیستم ارزون تهیه کنم و با 1024 اینترانت 20 ساعت در روز دانلود کنم و اون محدودیت حجمش رو من رود کردم با 512 هیچ اتفاقی نیافتد:n23:
کلا وضع اینترنت فعلی قاراشمیشه و هیچ شرکتی دانلود شبانه و رایگان درست درمونی نداره
مرسی از دو عزیز بابت پاسخگویی :n12:
و در آخر شما کدوم یکی از این دو سرویس رو پیشنهاد میدید؟ غیرحجمی یا اینترانت؟
یه دنیا ممنون :n16:
شما از چه سایتی اکانت اینترانت به اینترنت تهیه میکنید؟ بعد این اکانتا غیرقانونی که نیست؟ کاربردش دقیقاً مثل VPN ه؟نقل قول:
من جای شما بودم فعلا از سرویس 6 مگ 90 گیگ 3 ماهه 66000 تومانی استفاده میکردم و بعدا با توجه به مصرفم اینترانت یا سرویس غیرحجمی میگرفتم.نقل قول:
از سایت زیر میتوانید VРN داخلی بگیرید و با توجه به اینکه فیلتر را هم نمی شکند قانونی است:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از راهنماییتنقل قول:
البته این سرویسی که شما میگید فک کنم برای 1 ماهش نوشته 66 تومن .. برای 3 ماه میشه حدود 198 تومن .. و مشکل هم اینکه که نمیواخم یهو 198 تومن پول بدم .. اگه هرماه 66 تومن میدادیم بد نبود .. ولی این یهجا کل پوله 3 ماهو میگیره ..
سرویسی که من نوشتم 3 ماهه 66600 تومان بعلاوه مالیات (ماهانه 22200 تومان) است، پس از خرید می توانید برای 3 ماه بعدی هم رزرو کنید.نقل قول:
اوه بله حق با شماست :n16:نقل قول:
بدیه این سرویس اینه که شبانه رایگان نداره ..
نمیدونم حالا این سرویس رو بگیرم یا اینترانت یا غیرحجمی بینالملل .. تو چندراهی موندم ! :n13:
غیر حجمی هم شبانه ندارد، این سرویس با توجه به قیمتش بهتر از دیگر گزینه هایتان است، اگر شبانه میخواهید صبانت بگیرید و روزانه 2.5 گیگ دانلود کنید یا شاتل بگیرید و با استفاده از سرویس شاتل لند بصورت نامحدود دانلود کنید.نقل قول:
هر کی خواست بیاد خصوصی