Silent hill Downpourنقل قول:
Silent hill Downpourنقل قول:
نقل قول:این تیکه جملت یعنی چی؟نقل قول:
خب این نکته جلبیه اما xbox360 چون برخلاف کنسولهای قدیمی آپدیت میشه میتونه حالا حالاهاا بازی های جدید با گرافیک بالا رو اجرا کنه
دیگه رو این کنسول میخوان چیکار کنن؟ که نکردن؟
آخرش دیگه همون فورزا هوریزون و H4 هست دیگه چی میخوان روش اجرا کنن؟:18:
خب اگه اینجوری باشه بعد از hitman , gta باید منتظره کنسول های جدید باشیم؟ یا شاید اونا هم برن واسه کنسولای جدید؟
هدفون خالی که فایده ندارهنقل قول:
یعنی باید هدفون رو بزنم به تی وی از فاصله 1 متری وایسم بازی کنم چشمام درآد
هدفون بی سیم می خوام مدلی نیست که به تو وی های سامسونگ یا خود 360 بخوره
بعد اون هدفونی که تو پک 250 گیگ هست واسه لایو، راهی نداره صدای بازی از توش در بیاد؟!!
نه اون فقط واسه لایو هستشنقل قول:
شما میتونی مثل من اگه تلویزونت Bluetooth داره از این هدست هایی که بلوتوث دارند استفاده کنی.
از 20-30 تومن داره تا بالا...
من نوکیا شو دارم :8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیتمن جدید که مال این نسله.100%نقل قول:
gta هنوز معلوم نیست...
خب 100% در آینده بازی هایی میاد که آپدیت دستگاه دیگه جواب گوش نیست و باید سخت افزار قویتر بشه... مطمئنم تا چند سال دیگه xbox دستگاهی میده بیرون که سخت افزارش قوی تر از این باشه و بازی هایی میان که خیلی قویتر از بازی های الان هستن...نقل قول:
یعنی واقعا کسی نیست راهنمایی کنه ؟ یا سوالم بی ربطه ؟ یا کسی نمیدونه باید چکارکرد؟نقل قول:
سلم...بچه ها این بازیه dante inferno همون کتاب کمدی الهی دانته هسسش؟؟
گرافیکش تو چ حدیه؟
مدیران ببخشن ایشون نمیدونست.نقل قول:
...
بله بازی فوق العاده ای هستش و سبک God Of War هستش. یا همون ---- and slash
ارتباط مستقیمی با اتفاقات درون کتاب هاش داره (همه شو خودنم ) و هفت مرحله ی جهنم و ...
گرافیک خوبی هم داره.
گروه سازنده ی Dead Space ساختش و کلا بازی خوبیه.
اینم تاپیکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]