دوستان کسی سرویس 1 مگ نامحدود داره؟ چجوریه وضعیتش؟
چه سرویسیو پیشنهاد میدین جای سرویس فعلیم؟ (512 - 20 گیگ)
Printable View
دوستان کسی سرویس 1 مگ نامحدود داره؟ چجوریه وضعیتش؟
چه سرویسیو پیشنهاد میدین جای سرویس فعلیم؟ (512 - 20 گیگ)
اگر حتما آسیاتک میخواهید، یک سرویس 3 ماهه 6 مگ 90 گیگ با قیمت 66000 تومان هست.نقل قول:
صبانت هم یک سرویس یکساله با نام صبحانت 12 مگ 102 گیگ با 2.5 گیگ دانلود رایگان روزانه از ساعت 4 تا 10 صبح و قیمت 64000 تومان دارد.
شاتل هم سرویس یکساله 60 گیگ 65000 تومانی دارد و حجم 100 گیگ 100 روزه را 50000 تومان میدهد و حجم 50 گیگ بدون تاریخ انقضا را 54000 تومان میدهد و سرویس شاتل لند با دانلود نامحدود یکماهه را 10000 تومان میدهد.
من این یک هفته دایم مشغول بررسی کردن شرکت های ارائه نت تو استان خودم بودم و به بن بست خوردم
با توجه به اینکه شهر ما خیلی بزرگ نیست توی نمایندگی هر کدوم از این شرکت ها یه اشنا که راست بگه پیدا کردم
آسیاتک که وضعش مشخصه سرعت رو دارن محدود میکننن
شاتل هم پرسیدم بهم گفتن چیزی به اسم مصرف منصفانه دارن
اونا که دانلود نامحدود هستن یه حجم مشخصی براشون تعین میشه بیشتر از اون بشه سرعتت رو محدود میکنن شدیدا
دانلود رایگان هم اگر زیاد داشته باشی سرعت دانلود رایگان رو برات میارن در حد دایل اپ
شرکتا دیگه مثل پارس انلاین و ....هم شرایط مشابه شاتل اجرا میکنن
مخابرات هم که سرعت نتش داغونه
میمونه شرکت های مثل های وب و .... که اصن دانلود رایگان ندارن
با این وضع از نظر من 2 راه دارم یا کلا قید نت رو بزنم یا با همینایی که هست بسوزم و بسازم
وضعیت اینرنت ایرانسل و همراه اول هم اینجا داغونه
4 جی که هیچ بعضی جاها تحت پوشش 3 جی هست
متاسفانه همینه اوضاع تو کشور روزهای بدتری تو راههنقل قول:
دارن یک کار میکنن که مردم سر کیسه شون رو بیشتر شل کنن تا هم سرویس های مضخرفشون رو بدن و هم مردم روبه خرید سرویس های حجمی و گیگ بیشتر عادت بدن و قشنگ خیلی راحت تمام شبانه ها و نامحدود ها رو بردارن نمونه اش هم جدیدا های وب بود.نقل قول:
الان شاتل با شاتل لندش حسابی داره ملتو جمع میکنه یکدفعه طرحشو جمع میکنه اونوقت ملت میمونن و سرویسهای گرون و اونم میدونه چون اوضاع بقیه شرکتها مثل خودشه و ملت تخلیه نمیکنن سودش چند برابر میشه صبانت هم با سرویس صبحانت- آسیاتک هم قبلا با طرح صبحانه اش مشترک جمع کرد و بعدش محدودیت رو شروع کرد با کاهش سرعت و تغییر ساعت شبانه و حذف بسیاری از سرویس های شبانه دار.
موندم 2، 3 سال بعد چی سر اینترنت این مملکت میاد
تموم دلخوشی من دو سه تا فیلمیه که هر هفته دانلود و تماشا می کنم اونم میخوان ازمون بگیرن
تو این کشور خوشی ممنوعه مگر این که خرپول و اختلاص گر و ... باشی
حق با شماست، البته اگر کسی از آسیاتک به شاتل کوچ کند فعلا میتواند از مزایای آن استفاده کند و اگر شاتل محدودیت را شروع کرد و شرکتهای دیگر شرایط بهتری داشتند میتواند به آنها کوچ کند و اگر نداشتند هم چیزی از دست نداده است چون لااقل کیفیت اینترنتش از آسیاتک بیشتر است و قیمتش هم کمتر است و بسته های حجمی تخفیفیش هم بیشتر است و امکان انتقال حجم به دوره بعدی هم هست.نقل قول:
درسته ولی منظورم سودهای کلانی بود که بایت جمع کردن مشتری بدست میارن حتی تو مدت کوتاهنقل قول:
جالبه بدونید که پس از شرکت های نفت و گاز و برق و مخابرات و اپراتورهای همراه شرکتهای اینترنتی جزو ثروتمندترین شرکتها در ایران هستند و همشون هم خصوصی هستند حالا شما ثروت صاحبانشون رو حساب کنید برای هفت پشتشون بسه.
- - - Updated - - -
جالبه بدونید که پس از شرکت های نفت و گاز و برق و مخابرات و اپراتورهای همراه شرکتهای اینترنتی جزو ثروتمندترین شرکتها در ایران هستند و همشون هم خصوصی هستند حالا شما ثروت صاحبانشون رو حساب کنید برای هفت پشتشون بسه.