عجب وضعیتی شده ! حالا که من از های وب میخوام بیام پارس آنلاین ، این یکی هم ترکید !!
معلوم نیست چه بلایی سر این اینترنت آوردن که همه شرکت ها اینجوری به نکبت افتادن !
Printable View
عجب وضعیتی شده ! حالا که من از های وب میخوام بیام پارس آنلاین ، این یکی هم ترکید !!
معلوم نیست چه بلایی سر این اینترنت آوردن که همه شرکت ها اینجوری به نکبت افتادن !
بچه ها پی ام دادن به من مشکلشون حل شد :n07:نقل قول:
آقا کسی جواب نداد. دوستانی که سرعت دانلودشون کم هست از این لینکی که دادم یه تست بگیرند. می خوام بدونم لیمیت پارس آنلاین به چه صورت هست.نقل قول:
روحانی مچکریم... روحانی مچکریم....نقل قول:
محتوای مخفی: ...
مگه برات فرقی هم میکنه؟!:n26:نقل قول:
این چند روزه خیلی داری به من و عرفان تیکه میندازی...حواست باشه کار دست خودت ندی...(از من گفتن بود):n02:
وضعیتیه که در مرکز ما داره اتفاق میفته متاسفانه....نقل قول:
از سایت pol که برای خود پارس هست سرعتم پایینه..اونوقت از یه سایت بیگانه سرعتم بالا باشه؟!:n02:
نقل قول:
یه کارشناس فرستادن در خونه گفت از سر خط چک کنم ببینم مشکلت چیه . منم گفتم مشکل از خط نیست شما هم به زحمت نیفت برو بگو چک کردم و قطعی داره که این پورتمو عوض کنن . گفت اوکی یه کاری واست میکنم
حالا تا فردا ظهر قرار تعویض شه . :n11:
باو netstat از خودمونهنقل قول:
پسر گلیه <3
دوست باشید باهم :دی
مشکلی نداشت که !! کلا تو روز مشگلی نیستنقل قول:
شبانه رایگان رو بعضی سرورها افت میکنه
2 مگ محدود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از شما دوست عزیز. آخه مشکل من این هست که این فایل رو با سرعت دانلود 1 مگابایت می گیریم ولی از سایت های دیگه مثلا download.com حداکثر با 170 می گیرم. به پشتیبانی هم زنگ می زنم می گه مرکز مخابراتی شما شلوغه. اگر مرکز مخابراتی شلوغه پس چرا فایل سایت pol با بالاترین سرعت می گیرم.نقل قول:
دوستان الکی جو ندین مشکل سراسریه پس چرا من مشکلی ندارم؟ سرعت و پینگ که عالیه تایم اوت هم نیست.:n10: البته به جز udp که از بالا محدود شده خدا ازشون نگذره نمیذارن که از این پینگ لذت ببریم :n03:
اینم چنتا تست داغ داغ برید حالشو ببرید
تک کانکشن لینکی که دوستمون درخواست داده بود:
تست پکت لاست:
اسپید تست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ تست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم دانلود اینماه من البته شب هایی که کمه یا خونه نبودم یا لیست دانلودم کامل نبوده
دو روز دیگه اعتبار این ماهم تموم میشه میرم نامحدود میگیرم میبندمش دانلود :n02: دوستان باگ جدید پیدا کردن :n09: