خب دوستان من امروز زنگ زدم و درخواست قطع رانزه دادم حالا تا كي جمعش كنن خدا ميدونه :19:
طرف اول ميگفت چون مودمتون رو از ما خريدين فقط با تجهيزات ما جوره و تو بقيه ي شركتا باش به مشكل بر ميخورين:18:
ميخواستم بش بگم خر خودتي گفتم يهو لج ميكنه !گفتم آخه اين سرعت زپرتي كه تو ايران ميدن چيه كه بخواد با مودم سازگار نباشه!!
بعد گفت كه واسه چي ميخواين قطع كنين گفتم سرويس دهيتون فوق العاده افتضاح شده !گفتم پول adsl+2 (!) ميدم ولي شبا با ديال آپ كانكت ميشم!
گفت حتما دانلود بي رويه داشتين گفتم آخه شبي 1 گيگ چيه خدا وكيلي! تو بقيه شركتا شبي 3-2 گيگ دانلود ميكنن چيزي نيست اونوقت شما به خاطر شبي 1 گيگ برداشتين سرعت رو رو 6 كيلو بايت محدود كردين كه حتي باش نميشه يه صفحه باز كرد!! :13:
خلاصه آخر كار افتاد به خواهش كردن كه حالا بمونيد قول ميديم درست ميشه و ... گفتم از اين قولا شما زياد دادين
گفتم بقيه شركتا سرويس 128 رو واسه كاربراشون رو 1مگ و 2مگ ميبندن ولي شما 512 رو رو همون بستين!!
آخر كار گفت كه شما بمونين خط شما رو اختصاصي روي 2 مگ ميبنديم و قول ميدم خوب شه و ... !خلاصه داشت يواش يواش خرمون ميكرد ول كنم نبود! گفتم نميخواد آقا جون رانزه رو قطع كن ميخوام از يه جا ديگه سرويس بگيرم ديگه بيخيال شد
گفت تا اواسط هفته ديگه قطع ميكنيم گفتم خيلي ديره زودتر جمع كنين گفت تمام تلاشمون رو ميكنيم
دوستاني كه از شاتل رفتن چند روز طول كشيد تا رانزه رو قطع كنن؟؟بيشتر از يه هفته طول ميكشه؟؟يه سال پيش كه تازه ميخواستن واسم رانزه كنن 14 روز طول كشيد كاش واسه جمع كردن اينقدر لفتش ندن