حیف که این سایت گویا مدیریش نیست و یا کلا سر نمیزنه وگرنه شما نه حق تبلیغ سایتت رو داشتی تو امضات و اینجا!! اونم توی تاپیکی که سرویس دهنده اسیاتک هست که هیچ ربطی به سایت میکروتیک شما و سایت شما به این تاپیک نداره. و قصدت فقط تبلیغ هست.نقل قول:
Printable View
حیف که این سایت گویا مدیریش نیست و یا کلا سر نمیزنه وگرنه شما نه حق تبلیغ سایتت رو داشتی تو امضات و اینجا!! اونم توی تاپیکی که سرویس دهنده اسیاتک هست که هیچ ربطی به سایت میکروتیک شما و سایت شما به این تاپیک نداره. و قصدت فقط تبلیغ هست.نقل قول:
برای من که هنوز محدوده فکر نکنم تو شبانه هنوز محدودیت سراسری برداشته شده باشهنقل قول:
من نیازی ندارم که 4تا بی سواد مث تو:n13::n38: بیان تو سایتنقل قول:
دوما من توی پست ها چیزی از میکروتیک هم نگفتم شما به جای تهمت زدن به مردم و نشون دادن سواد ناچیزت برو بخون و کمالات کسب:n26: کن تا باشد از گمراهی خارج شوی:n08:
دوستان بس کنبد شورشو در آوردید چند صفحه فقط همین چرندیات شماستنقل قول:
مدیر اینا رو ببند این چه وضعه
دوستان الان بهترین شرکت واسه دانلود شبانه کدومه؟
من حداقل ماهی 150 گیگ دانلود نیاز دارم
فعلا 90 گیگ آسیاتک رو خریدم تا ببینم چی پیش میاد
..حذف شود..
خیلی ببخشید میشه بحث رو همینجا تمومش کنید چند صفحه از تاپیک مربوط به بحث و جدل های غیر مرتبط با تاپیک شما دو عزیز هست.نقل قول:
بچه ها یه سوال میگم امتحان کردید مثلا یه فایل رو از سرور خارجی دان کنید بعد همون فایلو چیز پی ان
ایا سرعتتون یکیه تو اسیاتک یا نه
برا من تقریبا نصف میشه البته بعضی اوقات اوکی میشه و میرسه به همون سرعت بدون چیز پی ان
میخواستم بدونم این ایراد از چیز پی انمه یا نه همه باهاش دارن مشکلو
چون با اسیاتک دوستم صحبت کرده گفت یه شرکت هست میده سرعتش تفاوتی نمیکنه ولی نمیشه اسمشو گفت چون ضبط میشه
اگه برا شما تفاوت نمیکنه یه ادرس بدین اینجا نشد پ.خ
با وجود اینکه از یکی از بهترین شرکتها میگیرم این مشکلو دارم
چون دائم الخمر از یوتیوب just for laughs و اینا رو میدانلودم مشکل این افت اذیت میکنه
- - - Updated - - -
بچه ها یه سوال میگم امتحان کردید مثلا یه فایل رو از سرور خارجی دان کنید بعد همون فایلو چیز پی ان
ایا سرعتتون یکیه تو اسیاتک یا نه
برا من تقریبا نصف میشه البته بعضی اوقات اوکی میشه و میرسه به همون سرعت بدون چیز پی ان
میخواستم بدونم این ایراد از چیز پی انمه یا نه همه باهاش دارن مشکلو
چون با اسیاتک دوستم صحبت کرده گفت یه شرکت هست میده سرعتش تفاوتی نمیکنه ولی نمیشه اسمشو گفت چون ضبط میشه
اگه برا شما تفاوت نمیکنه یه ادرس بدین اینجا نشد پ.خ
با وجود اینکه از یکی از بهترین شرکتها میگیرم این مشکلو دارم
چون دائم الخمر از یوتیوب just for laughs و اینا رو میدانلودم مشکل این افت اذیت میکنه
من 2 3 روز دیگه این طرح 4 تا 10 صبحم تموم میشه الان 1 هفته اس سرعت شبانه اومده رو 500 احتمالا موقع ای که این طرح 10مگ 4گیگ فعال بشه مثل سرعت شماها از منم داغون بشه
وزیر متشکرم
نه تنها ازون نشد گرونم شد سرعتم داغون شد
:n21::n21:
از وزیر چه انتظاری میره؟ وزیر هیچ کاره هست فقط انتصابش میکنن تا حرف هایی که بهش میزنن رو بیاد بگه همیننقل قول: