آهان.... ولی حداقل توو این مورد play station بهتر عمل کرده... بعضی از جاها واقعا نیاز به سیو هست ولی متاسفانه سیو ندیدم... در ضمن fifa12 خود کامپیوتر خیلی ضعیفه... من به بارسلوناش 9 تا گل زدم...نقل قول:
آهان.... ولی حداقل توو این مورد play station بهتر عمل کرده... بعضی از جاها واقعا نیاز به سیو هست ولی متاسفانه سیو ندیدم... در ضمن fifa12 خود کامپیوتر خیلی ضعیفه... من به بارسلوناش 9 تا گل زدم...نقل قول:
آهان... ولی حداقل توو این مورد play station بهتر عمل کرده... بعضی موقعها واقعا نیاز به سیو بود ولی هیچ سیوی ندیدم... بعد fifa12 کامپیوترش خیلی ضعیفه... خیلی راحت به بارسلوناش 9 تا گل زدمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسایی که fifa12 بازیئ کردن کدوم گزینس که میشه توو ترنمنت های بزرگ شرکت کرد... گزینه هاش امتحان کردم ولی چیزی نیومد... ترنمنت هایی مثل لیگ قهرمانان و جام جهانی... با تشکر...
دوستان سلام.... میگم من تو کرمانشاه هستم و اینجا هنوز هم xbox elite نو پیدا میشه.... خواستم ببینم میارزه که بخرم یا پول جمع کنم و اسلیم بخرم؟ فرقی دارن؟
در ضمن اگه مطمئن شدم که دستگاه نو هست چقدر میارزه؟ و چه چیز هایی رو چک کنم که بفهمم نو و مشکلی نداره؟؟؟
با آماتور شروع کردی شاهکار کردی :31: مردی سختی رو بذار رو legendaryبعد بیا اینجا بگو چندتا خوردی :31:(شوخی)نقل قول:
گزینه توزنومنت که هست میزنی تو لیگ های مختلف و ... میتونی بازی کنی
career mode هم که بری میتونی یه تیم رو هدایت کنی تو لیگ های مختلف و چندین سال ادامه بدی (فقط سال اول تیمت تو لیگ قهرمانان نیست)
سوال دیگه در مورد فیفا تو تاپیک خودش (که بهتر هم راهنمایی بشی)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعیده نو باشهنقل قول:
یعنی ممکنه یه نفر یه کنسول رو 2-3 سال گذاشته باشه یه گوشه دست نزده باشه؟
در مورد تفاوت ها که پست اول تاپیک رو بخونی دستت میاد
قیمت هم نظری ندارم!
نقل قول:
دوستان اگر جواب بدید ممنون میشم.
جواب منم بدين خوب ...
خطر؟؟ :18:نقل قول:
کل خطرش اینه که بن میشی دیگه نمیتونی بری لایو ترس نداره که :31:
نه ... این آپدیت ها رو من ندیدم رو دیسک جداگانه ای بیاد ولی شما دو تا راه داری
اولیش همون لایوه :31:
دومیش اینه که دستگاهت رو جیتگ کنی که اون طوری به راحتی آپدیت ها و DLC هارو دانلود میکنی میریزی رو هارد کنسولت و حالش رو میبری
دور و بر 100 تومن هزینشه ولی از شر برنر مکس و LT+n و لایو :31: و ... راحت میشی
از کجا میتونم بفهمم که دستگاهم آپدیت LT+3 هست یا LT+2 ؟؟؟
البته موقع خرید یارو گفت که دستگاهم جی تگ شده و هیچ موقع نیاز به آپدیت نداره !!!
لطفا راهنمایی
راهش اینه که یه بازی جدید که نیاز به lt+3 داره بذاری ببینی اجرا میشه یا نهنقل قول:
ولی اگه جیتگ شده که خوب نیازی به این حرفا نیست اصلا
شما اگه بازی رو بتونی بریزی رو هارد و بعد بدون دیسک بازی کنی دستگاهت جیتگ شده و دیگه نیازی به lt+ نداره
سلام جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما چون مشهدی هستی و باهم همشهری هستیم سوال ازت میکنم که بگو شما برای آپدیت دستگاه یا کارهای جانبی تو مشهد کجا سراغ داری ؟؟
من همیشه پاساژ بهزاد اون طبقه پایینش میرفتم ...
که آدم درستی نیست و سرتو کلاه میزاره اگه وارد نباشی ...
شما جایی سراغ داری که خداوکیلی آدم با انصاف و راستگو باشه و دروغگو و دلال یا ازینا نباشه که سر آدمو کلاه بزارن ....
سراغ داری ؟؟؟
اگه داری آدرس کاملشو بهم بده ..
واسه آپدیت یا jtag هرچی دیگه برم جا همون ..
مرسی