سرعت شما هم ترکیده امروز؟
با پروک/سی های مختلف میتونید کار کنید یا بسته شده؟
دی سی هم زیاد داره امروز
Printable View
سرعت شما هم ترکیده امروز؟
با پروک/سی های مختلف میتونید کار کنید یا بسته شده؟
دی سی هم زیاد داره امروز
کلا همه 128 ها سرعتشون 16 هست ؟نقل قول:
TP _ link رو شاتل ساپرت میکنه ؟ یه مدل میشه ازش بگی ؟
بعد ما خونمونم میخوایم عوض کنیم اونجا هم رفتیم باید هزینه نصب بدیم ؟
خب دوستان من امروز زنگ زدم و درخواست قطع رانزه دادم حالا تا كي جمعش كنن خدا ميدونه :19:
طرف اول ميگفت چون مودمتون رو از ما خريدين فقط با تجهيزات ما جوره و تو بقيه ي شركتا باش به مشكل بر ميخورين:18:
ميخواستم بش بگم خر خودتي گفتم يهو لج ميكنه !گفتم آخه اين سرعت زپرتي كه تو ايران ميدن چيه كه بخواد با مودم سازگار نباشه!!
بعد گفت كه واسه چي ميخواين قطع كنين گفتم سرويس دهيتون فوق العاده افتضاح شده !گفتم پول adsl+2 (!) ميدم ولي شبا با ديال آپ كانكت ميشم!
گفت حتما دانلود بي رويه داشتين گفتم آخه شبي 1 گيگ چيه خدا وكيلي! تو بقيه شركتا شبي 3-2 گيگ دانلود ميكنن چيزي نيست اونوقت شما به خاطر شبي 1 گيگ برداشتين سرعت رو رو 6 كيلو بايت محدود كردين كه حتي باش نميشه يه صفحه باز كرد!! :13:
خلاصه آخر كار افتاد به خواهش كردن كه حالا بمونيد قول ميديم درست ميشه و ... گفتم از اين قولا شما زياد دادين
گفتم بقيه شركتا سرويس 128 رو واسه كاربراشون رو 1مگ و 2مگ ميبندن ولي شما 512 رو رو همون بستين!!
آخر كار گفت كه شما بمونين خط شما رو اختصاصي روي 2 مگ ميبنديم و قول ميدم خوب شه و ... !خلاصه داشت يواش يواش خرمون ميكرد ول كنم نبود! گفتم نميخواد آقا جون رانزه رو قطع كن ميخوام از يه جا ديگه سرويس بگيرم ديگه بيخيال شد
گفت تا اواسط هفته ديگه قطع ميكنيم گفتم خيلي ديره زودتر جمع كنين گفت تمام تلاشمون رو ميكنيم
دوستاني كه از شاتل رفتن چند روز طول كشيد تا رانزه رو قطع كنن؟؟بيشتر از يه هفته طول ميكشه؟؟يه سال پيش كه تازه ميخواستن واسم رانزه كنن 14 روز طول كشيد كاش واسه جمع كردن اينقدر لفتش ندن
نقل قول:
در اینکه صبا هم اکنون بهترین گزینه هست شکی نیست.
از همه چیز بهتر در صبا پینگ هست که واقعا شاتل در برابر هیچ هست
یه تجربه بگم خدومت دوستان. زمان سفارش حتما پیگیر باشید که کارتون به کجا رسیده.
. من برای فامیلم سفارش دادم حدود اواسط اسفند. ( اومدن و مدارک رو گرفتن) بعد از ده روز اواخر اسفند زنگ زدم برای پیگیری گفتن مدارک رو میزمونه ( دارید که بعد از 10 روز ) میفرستیم برای مخابرات.
خلاصه ( مخابرات هم که ظاهرا تعطیله توی عید) گذشت و گذشت حدود 20 فروردین خط وصل شد. از شانس فامیل ما ( و آبروی رفته مون) سرعت رو هم دقیقا روی همون 128 بستن ( شاید هم کمتر، این فامیله ما هی میگفت که دیال آپ که بهتره سرعتش)
مشکلی که هست اینه که تو اون مرکز ( فقط شاتل پورت آزاد داره)
باس چی شما شب دان میکنید ؟
شب دیگه از او اکونتتون تموم نمیشه ؟ مثلا 6 گیگ گرفتم هر چه قدر عشقم کشید میتونم شب دان کنم ؟
بابا همه شرکتا اوضاشون خرابه لامسبا فقط انگاری پارس آنلاین خوبه که اونم اگه چند سفحه تاپکشو نگا کنید کاربراش گذشتن پارس آفلاین ما هم گیج شدیم از شاتل گرفیتیم
کلا همه 128 ها سرعتشون 16 هست ؟
TP _ link رو شاتل ساپرت میکنه ؟ یه مدل میشه ازش بگی ؟
بعد ما خونمونم میخوایم عوض کنیم اونجا هم رفتیم باید هزینه نصب بدیم ؟
سرعت روی 2 مگ بستن یعنی چی ؟ باسه 128 هم هس ؟
من از آسیاتک که تخلیه کردم (همین امروز جمع شدم :31:) 8 روز یا همون 6 روز کاری طول کشید تا تخلیه کنندنقل قول:
فکر کنم شما هم 1 هفتهای جمع میشید نگران نباشید:10:
و از همه چیز بدتر تفاوت یوزر شبانه و روزانشه که من شخصا فقط به این دلیل هست که صبا نرفتم چون حوصله ندارم هر شب یوزر عوض کنم !!:13:نقل قول:
شاتل تو مرکز ما شیخ فضل ا.. پورت باز کرده. خودم الان شهرادنت دارم که سرعتش خیلی خوبه ولی شبانه نیم بهاست. البته خیلی اهل دانلود نیستم. ماهی حداکثر 3-4 گیگ. به نظر شما شاتل رو موقتی برای خط دومم بگیرم ؟ تا اگه خوب بود نگهش دارم.
مرکز ما جزو مناطق شلوغ مخابراتی هست Downstream برای 128 بالا می بندن؟
البته تخلیه کردن و رانژه کردن خط بستگی به پیگیری کارشناس اون نمایندگی داره که اونجا اشتراک دارید یا می خواید بگیریدنقل قول:
برای من سری قبل 3 روز طول کشید تا رانژه بشه ایندفعه هم خطمون شد فیبر نوری و شماره عوض شد امروز صبح درخواست دادم عصر رانژه شد