الان من رفتم یه جا بالاتر از خونمون 4G آنتن داشت اما دکل رو ندیدم.کل اطراف رو گشتم خسته شدم رفتم خونه.به نظر شما چطوری پیدا کنم سایت رو آقا رضا
Printable View
الان من رفتم یه جا بالاتر از خونمون 4G آنتن داشت اما دکل رو ندیدم.کل اطراف رو گشتم خسته شدم رفتم خونه.به نظر شما چطوری پیدا کنم سایت رو آقا رضا
ببخشید سرزده اومدم صبح همگی بخیر:n02:
جالبه دقت کردین ازپرشب تا حالا حداقل 30تا پست داشتیم درباره این طرح جامع پیش روی اقایون واین دوستمون که می یاد اینجا دقیقا مثل همون دوستان دیگه اشون به غیریک پست که درمدح این طرح نوشتن هیچ جوابی به بقیه سوالات ندادن انگار اصلا اتومات بقیه پست ها رو نمی بینن دقیقا شکل بقیه دوستان گرامیشوننقل قول:
تازه خوبه ایشون به قول خودشون عاشق ملت و خاکشون هستن این جوری خیلی راحت ومثل اب خوردن چشمشون رو بروی حقایق می بندن وای به حال بقیه
اونجا هم میشه دور زد ازش میپرسیدی با چی کار میکنه همیشه یک راه واسه دور زدن هستش!نقل قول:
بعدش من مشکل تو.اینترنت ندارم یعنی کلا شاتل اینجوریه شبکه شاتل فوق العاده استیبل هست
اصلا این موضوع شبکه ی داخلی ارتباطی به حوزه ی کاری ایشون نداره و به مجریان خودش ارتباط داره. منم که مرتبه ی اول پرسیدم صرفا خواستم بدونم اطلاعات ایشون چقدره اما صرفنظر از نظر شخصی ایشون در این زمینه بهتره موضوع رو ول کنیم تا دیگه کار به یقه گیری و گیس کشی نکشهنقل قول:
سلام آقا رضا شهرک رکن آباد شیراز کی 3g ایرانسل راه اندازی میشه؟
آیا همراه اول و رایتل هم برای اینجا برنامه ای دارن؟
حرف شما متینه ازایشون هم باید ممنون بود حداقل وقت می زارن می یان جواب بچه های اینجا رو می دن ولی بهرحال ایشون گویا با خیلی ازدوستان رده بالای شبکه زیرساخت دراتباطن هیچ کس منکر امنیت شبکه ملی هیچ کشوری نیست ولی من می گم ایشون حداقل همون جور که می یان خوبی هاش رو می گن بگن ازمشکلاتی که این فیلترینگ واقعا وحشتناک وسلیقه ایی وهزاران مشکل دیگه اینترنت این مملکت هم بگن واینا رو قبولل داشته باشن یا حداقل به گوش همکارانشون برسونن گرچه اونا ازما بهترهمه چیز رو می دونننقل قول:
منم دیگه به احترام حرف شما دیگه کلا این مبحث رو ادامه نمی دم و به انتظار اینده می مونیم تا بینیم به کجا خواهیم رسید به قولی من که وکیل ووصی اینترنت مملکت نیستم که بیام یقه ویقه کشی کنیم اینجا
امیدوارم هرچی پیش می یاد خیرباشه برای همه
سلام اقا رضا سبزوار جغتای و جوین کی 3g میشه خبری هست اصلا برای اینجا ها یا نه؟ممنون
سلام داداشنقل قول:
من این همه از رضا پرسیدم در مورد سبزوار هیچ پاسخی به من نداد
خودم از یکی از دوستان اطلاعات گرفتم
گفت سبزوار الان بصورت ازمایشی فعال شده تا تیر چند تا سایت دیگم راه اندازی میشه از مرداد هم 4g میاد سبزوار
ایشون گفتن تا بهمن کل شهر دارای پوشش کامل میشه
حالا بعدا معلوم میشه چقدر صحت داره این موضوع
جغتای هم بیخیال شو همون 2g هم اگه باشه خداروشکر کن
حذف شد.....
سلام اقا رضا
برنامه ای برای پوشش شهرستان اسلام اباد غرب ندارین؟
کدام قسمت کرمانشاه زیر پوشش lte رفته؟
کی شبکه ملی اطلاعات در استان کرمانشاه راه اندازی میشه؟
کاربر گرامی rezarain88
یک سوال داشتم : در اصفهان منطقه صنعتی دولت آباد خبری از 3G های 3 تا اپراتور دارید؟ ایرانسل ظاهرا هست ولی بود ونبودش فرق خاصی نمیکنه! نسل 2 اون هم سرعت در حد بچه لاک پشت!
خب از اول مشخص بود کیفیت نسل سه و چهار اونقدرا که انتظار داریم بالا نمیره که بخوایم DSL رو جمع کنیم بریم مودم نسل سه و چهار بگیریم. بعدشم احتمالا اینا سرعت رو میارن رو 1 مگابیت که صدای دلسوزان در نیاد!نقل قول:
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
کیفیت ایرانسل برای من خیلی بد شده همه نسلهاش. فقط سایتهای داخلی خوب باز میشن فکر کنم اثرات شبکه ملی هستش البته این اسم کاملا غلطه چون ملی یعنی خواست مردم در صورتیکه هیچ انسان بالغی این جور ارتباط نمی پسنده .میشه اسمشو گذاشت شبکه داخلی محدود اجباری یا همچین چیزایی.
Sent from my D6633
صبح سرعت ها خوب نبود ولی الان بهتر شده
اهواز
نسل۳
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسل ۴
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خارجی یا داخلی؟ میشه تک کانکشن هم قرار بدید از testmy.netنقل قول:
Sent from my D6633
تست نا امید کننده خارجی تک کانکشن!!!!
تست چهار کانکشن داخلی در واقع پهنای باند دریافتی!!! که هیچ سودی حداقل برای من نداره!!!
Sent from my D6633
داخلی داداشنقل قول:
با گوشی که نمیشه تست خارجی گذشت
کامپیوتر دم دستم اومد از اونم می زارم
من الان با گوشی از خارجی گذاشتم البته اندروید اسپید تست نمیشه خارجی اما testmy.net میشهنقل قول:
ممنون.
Sent from my D6633
7000 پزشک تونستن با اعتراض مسخره شون سریال در حاشیه رو که فقط حقایق رو نشون میداد؛ متوقف کنن، حالا ما هم حداقل برای یه بار هم شده متحد بشیم و اعتراض خودمون رو نسبت به کندی شدید سرعت اینترنت نشون بدیم تا بلکه راه به جایی ببریم، با اعتراض یکی دو نفر کار به جایی نمیرسه، این حداقل حق مسلم هر کاربر اینترنت ـه که از خدمات اینترنت پرسرعت برخوردار بشه، در شبکه های اجتماعی این اعتراض رو بیشتر میتونیم نشون بدیم، اینجا کره شمالی نیست ظاهراً اونایی که در راس امور قرار گرفتن خیال میکنن میتونن اینجا رو به کره شمالی دوم تبدیل کنن!!!!
اعتراض اونها سازمان نظام پزشکی و وزارتخانه پشتشون بود ما کاربرها اینترنت دستمون به هیچ جا بند نیست وقتی مجلس که به حساب نماینده ملت هستند یقه وزیر را میگیرن که چرا سرعت اینترنت را زیاد کردید چرا اینترنت ملی و فیلترینگ هنوز اجرایی نشده چرا دسترسی به اینترنت جهانی را قطع نمیکنید ما دیگه چیکار کنیم یه مشت گوسفند به اسم نماینده گذاشتن تو مجلس بعد میگن چرا کشور پیشرفت نمیکنهنقل قول:
چرا میشه. برید توی ستینگز و سرور رو تغییر بدید البته ممکنه نتونید فرانسه آلمان انتخاب کنید اما باکو دوحه و عمان و امثالهم هستند.نقل قول:
اساسا تک کانکشن اینترنت اصلیه که از افتضاح به وقاحت در آمده شما کافی توی دانلود منیجر بزارید رو تک کانکشن اونوقت می بینید فرق سرور داخل و خارج چقدره از خارجی روی 20 و 30 هست و از داخلی با همون تک کانکشن 1000 هم میره. در اسلام فقط نگاه به نامحرم حرامه و دیدن عکس و فیلم خلاف. اما ویل للمطففین که رسما جهنم رو برای کم فروشان تضمین می کنه در ایران شنونده ای نداره. بابا اون کسی که دنبال خلافه نمی تونی جلوشو بگیری اونی هم که نیست مفتم بدی سراغش نمیره. اینا به جای حل مشکلات اقتصادی و تسهیل ازداوج میرن اینترنت رو می بندن. منم با چهار هزار تومن دور میزنم پول چپیس خوراکی یک روز بچمه. این راه رو ببندی یک راه دیگه باز می کنن بابا اونا مخترع اینترنت هست نه ما تو یه سوراخشو ببندی اونو دو تا دیگه باز می کنن تا چند سال قبلی کی ساکسو و ای نت و تونل پلاسو و ... شنیده بود.
البته مقصر فقط زیر ساخت نیست بلکه خود ایرانسلم هست چون به اونقدری که حجم فروخته پهنای خارجی نداره و الا خیلی وقتها که ایرانسل مشکل داشته ای اس پیهای دیگه به خوبی پهنای باند خارجی داشتن
پس مقصر اول ایرانسل و دوم زیر ساخته من از فن آوا ای دی اس ال دارم و راحت این مساله رو مشاهده می کنم
سلام. باید 2 یا 3 انتن داشته باشید. اگه سرعت کم است گزارش دهید.نقل قول:
تقریبا حق با شما است. سرعت کار کم است. 26 سایت فعال است و به 52 سایت ارتقا مییابد. بله در ان منطقه سایت شما تجهیز نشده است.نقل قول:
فعلا تا اخر تیر خبری نیست.نقل قول:
رایتل نه ولی ایرانسل تصمیم به تجهیز گرفته شاید تا اخر خرداد وصل شود.نقل قول:
در زنوز
امروز کار تجهیز شهر تمام شد.
در مازندران
کلیه شهرها و روستا های نزدیک شهرها تا اخر اردیبهشت تجهیز خواهند شد.
در گیلان
امروز تجهیز ماسوله و فومن و سیاهکل به پایان رسید.
در تهران
تجهیز شهرهای کهریزک ورودهن به پایان رسید.
حداقل اعتراضمونو بکنیم، شاید به جایی رسید، اینکه بشینیم و هیچ حرفی هم نزنیم که نمیشه، من که درآمدم از راه اینترنت ــه و اکثراً با سایت های خارجی کار می کنم اگر نتونم با سرعت مناسبی ارتباطمو برقرار کنم که از نون خوردن میوفتم، میدونید با اینکارشون به چندین و چند هزار کاربری که از راه اینترنت کسب درآمد میکنن ضربه میخوره؟؟؟نقل قول:
در کردستان
تجهیز بانه و مریوان به پایان رسید.
اقای مهندس صابری سلام. پیام شما دریافت شد. فایل pdf به ایمیل شما ارسال گردید. اگه قسمت شود. کلیه فایلها را ارسال میکنم.
سلام .لواسان این روزها تجهیز میشود.نقل قول:
سلام اقا رضا
برنامه ای برای پوشش شهرستان اسلام اباد غرب ندارین؟
کدام قسمت کرمانشاه زیر پوشش lte رفته؟
کی شبکه ملی اطلاعات در استان کرمانشاه راه اندازی میشه؟
در کرج
تجهیز شهرهای نظر اباد و طالقان فردا پایان مییابد.
اعتراض میکنیم خدا کنه لااقل دسترسی به اینترنت جهانی را نبندننقل قول:
آقا رضا میشه جواب منم بدین? ممنوننقل قول:
چرا داریم. با ورود تجهیزات که امروز به دستمان رسید به زودی تجهیز میشود . کرمانشاه را 5 شنبه وارد مدار شبکه میکنیم. اگه عمری باشد در راه کردستان و کرمانشاه و همدان هستیم از فردا.نقل قول:
چهارمین پارت تجهیزات امروز وارد کشور شد. قرار است این تجهیزات برای سمنان و گیلان ولرستان و ایلام و کرمانشاه و همدان و سیستان نصب و راه اندازی شوند. مدت نصب تجهیزات 50 روز کاری است.