اگر پورت لازم داشته باشن حتما حمع آوری میکنند.لابد پورت خالی زیاد دارند شما را جمع آوری نکردند.نقل قول:
Printable View
اگر پورت لازم داشته باشن حتما حمع آوری میکنند.لابد پورت خالی زیاد دارند شما را جمع آوری نکردند.نقل قول:
اتفاقا پشتیبانی به من گفت اگه تو مرکزتون پورت نیاز نداشته باشن اصلا تخلیه نمیکنیم!!!نقل قول:
آهان راستی یادم رفت بگم من آی پی استاتیک هم خریدم حتی پورت و این جور چیزا رو هم که نوشته بود کشوری و استانی و از این چرت و پرت ها کردم همون کشوری خریدمش ولی پینگم از سرورهای خارجی به جای 450 معمولی شد 270 که بازم مزخرفه و به درد نمیخورهنقل قول:
آقا یه ترفند بلدم که خطتتون رو روی 12 مگ میبندن.:n16:
چند روز قبل از اتمام سرویس زنگ میزنید پشتیبانی میگید: میخوام نیتروی نیروزا 12 مگ بخرم ولی توی پنل کاربری اجازه نمیده بهم. بعد پشتیبانی این محدودیت رو بر میداره.
حالا میرید تو پنل کاربری و نیتروی 12 مگ نیروزا رو خرید میکنید. بعد از خرید 5 دقیقه صبر میکنید و دوباره زنگ میزنید پشتیبانی میگید نیتروی نیروزا 12 مگ خریدم ولی خطم هنوز روی 4 مگ هست. پشتیبانی خط رو میزاره روی 12 مگ واستون.
حالا گام مهم اینجاست...:n23: سریع میرید توی پنل کاربری قسمت خرید سرویس و هر سرویسی که خواستید رو خرید میکنید و تمام... خطتتون رو 12 مگ میمونه حتی با Reset شدن نیتروی نیروزا خطتتون روی همون 12 مگ میمونه.
این یه باگ تو های وب هست که شاید خیلی ها متوجه شده باشند ولی اینجا نگفتن.
من خودم الان 2 ماهه حطم رو 12 مگ هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
تنها اگر سرویس 8 مگ بخری خط شما تا 12 باز میمونه سرویس های پپائین تر رو اکانتینگ محدود میکنه و باز نیستن
الان من سرویس 1 مگ دارم داداش. هر چی زنگ میزدم بالاتر از 4 مگ نمیبستن تا اینکه این باگ رو پیدا کردم. به هر حال من که دارم استفاده میکنم از این باگ. خواستم اینجا هم بزارم تا بقیه هم بتونن استفاده کنن.نقل قول:
دقیقا حرف شما هم درسته محدودیت اکانتینگ داره های وب ولی وقتی بخوای نیترو نیروزا بخری باید زنگ بزنی پشتیبانی تا این محدودیت رو بداره. من که تو خط دوم توضیح دادم.
عزیز خط شما تا 12 نمیکشه اما یه راهکار تا یکاری کنی بکشه و snr دانلودت بره بالا و فقط روی هایوب میشه این کاررو کرد اونم اینه که بری تو تنظیمات dsl و annex m رو تیکش رو برداری و تیک annex a روبزاری و تمام حالات annex فعال نباشن اونوقت ببین چه کیفیتی داره.نقل قول:
داداش میشه بیشتر توضیح بدینقل قول:
الان این قسمت مودم من همون جایی هست ک میگی؟؟؟
adsl mode رو بزار adsl 2+نقل قول:
adsl type رو بزار روی گزینه Annex A
داداش رو این حالتی ک گفتی گذاشتم کلا چراغ ADSL میره و دیگه هم روشن نمیشهنقل قول:
حالت اولیه رو گذاستم رو قبلی ولی حالت دوم همون ک گفتی موند ولی ADSL روشن شن
ولی رو ADSL+2 روشن نمیشه
روی Annex A نویز خط بهتر میشه؟؟؟نقل قول:
اره بهتر شد ولی کلا خطم اومد رو 1 مگ در حالی ک قبلش رو 8 مگ بودنقل قول:
خب snr خطو ببینید شاید خطتون نویز گرفتهنقل قول:
ANNEX A تاثیر چندانی روی نویز نداره. ANNEX رو تغییر ندید و بذارید همون M بمونه بعد Modulation رو بذارید رو G.DMT و بعدش با های وب تماس بگیرید بگید پورتتون رو ریست کنن.نقل قول:
دوستان شما هم هنگام وبگردی مشکل دارید ؟ از دیروز عصر خیلی کند شده
بله از من مرورگرم در حالت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گیر کرده و سایتها باز نمیشن :41:
سلام دوست عزیز ببخشید میشه در مورد annex ها و مدل های متفاوت و تاثیرشون توضیح بدین؟همچنین درباره ی ریست پورت؟ممنون موفق باشید.نقل قول:
تفاوت modulation اینجا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تفاوت ANNEX A و ANNEX M در اینه که در ام سرعت آپلود از 1.4 (annex a) به 3.3 (annex m) مگابیت بر ثانیه تغییر میکنه و به همین میزان از محدوده دانلود کسر میشه.
ریست پورت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبر خوب اینکه آسیاتک هم مثل های وب فشفشه گذاشته تحت عنوان گیگ باکس و دیگه خداحافظ های وب. قشنگ ده مگ نیم گیگ میگیرم برای شبانه توپ و حجم روزانه هم گیگ باکس میخرم و عالی.
از سازمان فیلترینگ جمهوری اسلامی دلیلش رو باید بپرسید!!!!!نقل قول:
داداش تا 23 بهمنه هااا حذف میشه تو کانال تلگرامش زده بود
سلام دوستان های وب سرعتش در لود کردن عکس و فیلم تلگرام چطوریه من میخواستم یه سرویس بگیرم موندم از چه شرکتی بگیرم که سرعتش تو تلگرام خوب باشه
فیلترینگ جدید جمهوری اسلامی تمام پکت ها رو بررسی میکنه واسه همین لود عکس و شناسایی آی پی سایت ها از dns خیلی جدیدا طول میکشه و ربطی به های وب نداره همه شرکت ها همین جوریهنقل قول:
و خدانگهدار مسیر ارمنستان و سلام سرعت و پینگ مربوط به زمان اختراع اینترنت --- ویرایش :مجددا مسیر برگشت ظاهرا تغییرات زیرساخت بود.
دوستان شما از چه ف.ی.ل.ت.ر شکنی استفاده میکنید ؟؟؟
من از سیسکو و اوپن استفاده میکنم هر دوتا خیلی کند شدن تازگیا !!!
کریو و یوتیوب هم 1080p تماشا میکنم البته یه کم بعضی وقت ها لگ میشه و میزنم رو 720نقل قول:
آندروید چی ؟!نقل قول:
دوستان اپ twitch tv برای شما هم تو های وب از کار افتاده ؟!
من آندرویید ندارم رو ios با سیسکو وصل میشم به سرور آلمانش که hetzner هست سرعتش خوبه فقط بدی که داره اینه که به خاطر این که من از اینترنت سیم کارت استفاده میکنم برای این که کل ویدئو یوتیوب رو یکهو لود کنه میره رو 480p و چون اینترنت سیم کارت هست یوتیوب اجازه تغییر کیفیت رو نمیده ولی بازم خوبهنقل قول:
نمیدونم چرا ولی وقتی با کامپیوتر میرم تو سایت twitch ویدئو ها رو با کیفیتی که دارن استریم میکنن میتونم بدون لگ نگاه کنم ولی وقتی با موبایل رو برنامش میخوام همون رو ببینم کیفیت میره روی low و همون هم هر 5 دقیقه 5 ثانیه نشون میده بعد واسه 5 دقیقه بعدی میره تو لودنقل قول:
تاپیک پاک سازی شد...دوستان لطفا از بحث های سیاسی که به موضوع انجمن مربوط نیست خودداری کنند :n16:
به به این ایرانسل هم که من هم وایمکسش رو دارم هم 4G رو دارم استفاده میکنم مسیرش از oman telecom بود که بعضی وقت ها تو روز خوب بود بعضی وقت ها افتضاح ولی همیشه شب ها حدودا ساعت 2 به بعد تا 10 صبح عالی بود پینگ 110 120 بدون پکت لاست الان شده عین های وب مسیر ارمنستان افتضاح پینگ همیشه 220 240 با یه مقدار پکت لاست
فکر کنم از بالا دارند برای فیلترینگ کارهایی انجام میدن
کلا isp ها داغون شدند
این testmy.net فقط برای من باز نمیشه یا بقیه هم ؟
برای منم باز نمیشه :n38:نقل قول:
یکی مثل من متنفر از مسیر عمان یکی هم مثل شما دوستارش :biggrin: برا من چند روز پیش مسیر ارمنستان شده بود پینگم دوروبر 100 بود بدون پکت لاست صفحاتم خیلی سریع باز میشدن!نقل قول:
با ترشکن باز میشه. احتمالا های وب علی الحساب مسدودش کرده زیاد آبروی اینترنتش نره :n02:نقل قول:
سایت testmy.net که واسه من هم باز نمیشه
speedtest هم فکر کنم های وب سروراش رو کش کرده
نتایج تستایی که میده به نظرم واقعی نیست :n02:
کد:
ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=113ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=114ms TTL=47
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 113ms, Maximum = 114ms, Average = 113ms
ping 8.8.8.8
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=72ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=72ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=73ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=73ms TTL=48
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 72ms, Maximum = 73ms, Average = 72ms
من بیشتر اوقات شب ها بازی میکنم و حداقل چیزی که میخوام اینه که که تو نصفه شب ساعت 3 4 مجبور نباشم پینگ فیکسر بزنم!!!! که همیشه (100% مواقع مسیر عمان از ساعت 2 به بعد پینگش بدون پکت لاست میشد 110 120) ولی این مسیر مزخرف ارمنستان پینگش یه لحظه 220 هست تو پکت بعدی میره رو 270 که همین جهش 50 میلی ثانیه پینگ باعث لگ میشه حتی اگر پکت لاست نداشته باشهنقل قول:
ولی الان چی؟ من از موقعی که کامپیوتر رو روشن میکنم تا موقعی که خاموش کنم پینگ فیکسر کانکت هستم و هر گیگ دارم 5100 تومن پول میدم جدای از هزینه اینترنت که با اون میشه یه چیزی حدود هر گیگ 7 8 تومن واسه اینترنت من دارم هر ماه هزینه میکنم
دیگه دارم به خودکشی فکر میکنم
محتوای مخفی: Ping
خوب اخه من چه گناهی کردم که توی این گ.... دونی بدنیا اومدم :n28:
اینترنت برای من نیمه قطعه!!
داغوووننننن!!!!!!!!!