.....................نقل قول:
Printable View
.....................نقل قول:
حالا قیمت نامحدودا مثل قبل میشه یا نه ؟
کافو(فاکو :n09: ) نوری برای اهواز دست آسیاتکه، کلا از مخابرات بحثش جداس، خیلی هم درب و داغونه :n09:نقل قول:
نمودی ما رو... شیطونه میگه چنان به عنایت بدمت که شبی یه تخم بذاری، فرداش بشه مرغ :n10:نقل قول:
5مگ و 10 مگ اگر شبانه داشته باشن خوبه...نقل قول:
نه من 512 نامحدود دارم... :n27:نقل قول:
اگر اینطور باشه، که خیلی عالیه، من به نوبه ی خودم یکی از خطهای خونه رو به نشانه ی اعتراض(و نبود چاره) تخلیه کردم :n25: خبری از سیستم شارژ و تمدید آنلاین نیست؟ :n13:نقل قول:
.........................
ای کاش فقط یه مشکل داشتیم..1000 تا مشکل داریم با اینترنت مخابرات ..تایم اوت زیاد(که عادت کردیم دیگه) ...پینگ بالا.. قیمت بالا...ارورهای عجیب غریب اکانتینگ 908-909-691...و هر چی از این نت داغون بگیم کم گفتیم:n03:
کسی 5 مگ داره تستس کنه ببینه شبانه داره یا نه؟
سیترا همین الانشم حذفه .فعلا کسی نمیتونه لوگین کنهنقل قول:
خبر حذف سرویس های نامحدود دوباره به گوشم رسید ولی اینکه ارزونشون کنن تا حالا به گوشم نرسیده!!!:n13:نقل قول:
شما از کدوم منبع این خبر را در آوردید؟
ویرایش شد .حذفنقل قول:
نه کی بهت چنین چیزی گفته؟مثل ساعت داره کار میکنهنقل قول:
من از اکسین سرویس دارم... تو سیترا نمیتونم لوگین کنم، تو IBSng هم ارور میده... به هیچ روشی نمیشه شارژ یا تمدید کرد.نقل قول:
این قطعی ها هم قراره درست بشه؟
من هم تو ibs میتونم برم هم سیترانقل قول:
سروش ببین الان که نامحدود گرفتی و سرعتت 60کیلوبایته ibs خراب شده الان باید با سرعت 230 دانلود میکردی:n09:
البته گاهی اوقات خراب میشه ولی از شارژ کم میکنه فقط لوگین نمیشه
نقل قول:
ادرسش رو بده دوباره چک کنم شاید من اشتباه زدم .بهم بده
ویرایش شد .حذفنقل قول:
بزودی سامانه جدید مخابرات ره اندازی میشه احتمال زیاد تا آخر همین هفته یا هفته بعدنقل قول:
فقط من شنیده بودم نامحدودا قراره در آینده حذف بشن!
80.191.224.242نقل قول:
ویرایش شد .حذفنقل قول:
تا IBS خراب بشه، بازم خدا کریمه :n02:نقل قول:
سیمکارت اعتباری گرفتم سرعتش 4کیلوبایته!
دائمی که 30 کیلوبایت میده خیلی بهتره
محمد با دیال آپ وصل شو الان من با دیال آپ میام سرعتم تا 30کیلوبایته تازه هی خطو چک میکنم اصلا خرجی نمیندازه رو قبض فکر کنم مفتی باشه:n02: فقط برا دانلود خوب نیست ولی خیلی خوب صفحه باز میکنه
ویرایش شد .حذفنقل قول:
چطور؟:n13:نقل قول:
یعنی واقعا الان همه یا نامحدود دارن یا سرویسشون تموم شده؟:n13:
یکی نیست 5مگ یا 10مگ داشته باشه؟:n13:
...............
یعنی شما بالاتر از اوپراتور هستی؟نکنه رئیس مخابرات هستید یا مسئول ibs؟:n13:نقل قول:
یعنی منظورتون اینه که من اوپراتور هستم؟اخه من که گفتم این خبرا هنوز به گوش اوپراتور های مخابراتی نرسیده و طی 2-3 روز آینده این اخبار به اپراتور ها کاملا اطلاع رسانی خواهند شد
شاید جانشین علی هستید اگر اینچنین است که به شما پیشنهاد میکنم با علی روبرو نشید چون اگر بفهمه شما جانشینش هستید خیلی خطرناکه:n09:
آقا ما یه روز به علی میگفتیم کوتاه بیا اینقدر از این تستای 40مگابیتی با اسپید تست نزار شناساییت میکنن ولی کو گوش شنوا اینقدر تست گذاشت اینقدر اکانتینگ را دستکاری کرد هی میگفت میخوام رکورد شرکتای دیگه رو بزنم همینجور از موقعیتش استفاده میکرد و سرعتای نجومی برا خودش میبست آخرش شناسایی و سرانجام اخراج شد الان هم آمده است در این فروم و به مخابرات دشنام میدهد:n15:
کاربر فعال در این تاپیک باید اپراتور باشد، کاربری که اپراتور نباشد، کاربر نیست. :n09:
ما منتظر خبرهای خوب هستیم...
در مورد قطعی ها صحبتی نکردید، وضعیت خیلی بده، تند تند قطع میشه.
در مورد اونم صحبت میکنیم:n10:نقل قول:
ویرایش شد .حذفنقل قول:
سروش خان از آی پی زیر برای ورود به IBsng استفاده کنید. ببینید جواب میده ؟نقل قول:
80.191.224.244
نقل قول:
..................
با پشتیبانی شرکت سرویس دهندتون تماس بگیرید. خط شما سالمه ؟نقل قول:
دوستان احتمالا امروز شیر اینترنت باز خواهد شد
mike1986 به نظر شما عاقلانه است که کسی قبل از باز شدن شیر اینترنت با پشتیبانی تماس بگیرد که دان استریمش را پایین بیاورند؟:n13::n15::n14:نقل قول:
نقل قول:
نه خیر عاقلانه نیست!
اما شیر اینترنت رو کی گفته قراره باز کنن ؟
من که نگفتم 100% گفتم احتمالا خبرهایی هستند که شنیده ام بستگی به زمان داردنقل قول:
ibs از کار افتاده انگار. کنتور نمیندازه !
ولی سرعت اینترنت عجیب پایین اومده امروز.
***اصلاحیه: نه مثل اینکه فقط گراف صفحه اول کار نمیکنه و ibs سر جاشه هنوز .
دوستان کجا باید بریم ببینیم چقدر حجم داریم؟!به جز تلفنی و 2020...؟!
یوزر پسورد رو که در سیترا وارد میکنم میگه همچین کاربری وجود نداره...؟!
من 1 مگ 5 گیگ دارم خوشبختانه شبانه ها برگشتن و دیشب تست کردم 2-6 حجم کم نکرد
امروز سرعت به شدت پایین اومده به 40 رسیده:n13:
5 مگ شارژ کردم اما سرعت بالاتر 100-110 نمیشه.جریان چیه؟پشتیبانی زنگ زدم اجازه دسترسی به پشتیبانی نمیده و میگه مرکزتون ایراد داره و دارن رفع میکنن
شبانه داره؟ibs کار میکنه واست؟رو چند بستن؟نقل قول:
ibs برا من کار میکنه!:n27:
سیستم بهم 2مگ نمیده:n21:5مگ هم میگه به شرکتا میدیم
فقط میخوام بدونم 5مگ شبانه داره یا نه؟
نقل قول:
سرعتش چند بود؟
فعلا که همون 1 مگ هست سرعت.توی ibs باز میشه و نوشته 5 مگ و زیرش دوباره نوشته 5 مگ night