ماه رمضان است جهت شفای اینترنت مخابرات یک صلوات مشهدی:n18:
Printable View
ماه رمضان است جهت شفای اینترنت مخابرات یک صلوات مشهدی:n18:
و یکی دیگر از هزاران شاهکار مخابرات .
من نیم ساعت پیش سیستمم به اینترنت متصل بود و هیچ گونه مشکلی نبود که به مدت 5 دقیقه برق قطع شد و وقتی وصل و سیستم رو روشن کردم دیگه نتونستم کانکت بشم و همش ارور 718 میداد.مجبوور شدم با اکانت دیگم به اینترنت وصل بشم خوشبختانه وصل شد و رفتم گ..ه نت و دیدم قسمت اتصالات نوشته عدم صحت نام کاربری!!!نام کاربری و پسورد من تقریبا یه ماهه رو کانکشن سیو هست و همیشه وصل میشده.الان میگه اشتباهه.جالب اینجاست که با همون نام کاربری و پسورد وارد گلدنت شدم.چیز دیگه ای ندارم بگم جز اینکه خاک بر سر بیسواد املشون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره بگیم جهت شفای ملک جعفریان و دارو دستشنقل قول:
تازه قطع و وصلی یکم بهتر شده که ماه رمضون شروع شد و طبق تجربه میریم که کاهش سرعت شبانه رو شاهد باشیم.
هنوزم قطع و وصلی ادامه داره :n03:
همچنان مشکل عدم صحت نام کاربری و رمز عبور برقراره
من امروز 1 ساعت قطع بودم میرم برای یک شکایت دیگه
از شکایت قبلی تو 195.IR به نتیجه رسیدین یا رد شد؟نقل قول:
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
فعلا اونجا شکایت نکردم همش تو سایت مخابرات شکایت میکنم یک بار شکایت کردم بهم زنگ زدن پیگری کردن ولی اگه به جایی نرسه میرم 195نقل قول:
شکایت توی سایت مخابرات تف سر بالاست. آخه چه فایده داره از خودشون به خودشون شکایت کرد؟! فقط 195 شاید به جایی برسه . البته من که دیگه اعصاب ندارم هر وقت وقت کنم و مسیرم بخوره میرم مخابرات مرکزی و درخواست تخلیه میدم و جریمش رو هم میدم(ظاهرا طرح های کمپین را باید بری مخابرات مرکزی؟)نقل قول:
بله نامحدودا اینطوری هست.نقل قول:
سرویس های محدود هم سرعتش بالاتر بسته میشه معمولا سرعت سرویس 128 را یک مگ می بندن. کلا مخابرات خراسان رضوی هیچ چیز توی حساب کتاب نداره .
من پیشنهادم به همه از جمله شما اینه که از شرکت های خصوصی بگیرید. کمی پول بیشتر میدی ولی هم سر و ته قراردادت مشخصه و هم اینکه اعصاب خودتو برای سر و کله زدن با یک مشت بی سواد خورد نمی کنی
مشکل از این اکانتینگ بی سر و ته گلد نت هست. نمی دونم چقدر پول بی زبون را دادن به شرکت گلد نتنقل قول:
امروز هم که چندین بار قطعی داشتیم باز ، یعنی توی ماه رمضون هم کارمندان پر تلاش مخابرات در حال ارتقا شبکشون هستن؟ :n13:
مشترک زیاد گرفتن
من 4 5 روز مشکل قطی دارم و موقعی هم که وصله سرعت به شدت پایین هست ...... 2 روزش کامل قطع بود :n21:
این مخابراتیا یک گندی زدن توش موندن ماشالا اینقدر نیروی متخصص دارن به حساب خودشون ولی عرضه ندارن درست کنن یک نفرشونو هم میشناسمش به عنوان نیروی متخصصه ولی نمیدونه مرورگر فایرفاکس چی است دیگه خودتون..... حالا حالا ها این اینترنت مخابرات درست بشو نیست
مشکل اصلی مخابرات همینه که از همون نیروهای قدیمی خودش توی مراکز میخواد به جای کارشناسان اینترنت استفاده کنه :دینقل قول:
هیچ نیروی متخصصی هم نداره و همشون تعطیلات رسمی هستن
نقل قول:
نیروی جوون هم توشون هست ولی اوناهم داغونن چیزی بلد نیستن فکر کنم بدونی که کارهای شبکه مخابرات رو از تهران اومدن انجام دادن اون موقع مخابرات مشهد تعطیل بود شبکه ای که داشت کاملا مسطح بود بدون vlan بندی که همش مشکلات داشت حالا هم که اینطوری ولی دلیل اصلی همه این مشکلات اینه که مخابرات بیشتر از ظرفیتش مشترک گرفت و حالا توش مونده
ئاقعا سرعت دانلود امشب فوق العاده است:n21:
مرسی مخابرات:n12:
سرعت 10 کیلو بایت بر گ.و.ز:n14:
دوستان من هم منطقمون کابل مسی هست اما سرعتم نهایت 170 ـه , چطوریه که بقیه دوستان سرعتشون به 800 میرسه ؟
DNS رو تغییر بدم رو سرعت تاثیر نداره ؟
تغییر dns به سریع تر باز شدن صفحات شما کمک می کنه ولی توی سرعت دانلود خیر.نقل قول:
سرعت شما بستگی به سرویسی که دارید و سرعتی که پورت شما روی آن بسته شده دارد.
یه سوال:
اونایی که میگین مثلا اگه خط روی 10 مگ بسته شده، باید زنگ بزنی بگی سرعتتم 10 مگ کنن، خب مگه محدودیت طرح نداره؟ الان کدوم طرح سرعتش 10 مگ هست؟
یه سوال دیگه اینکه چرا طرح خانواده انقد ارزونه؟ اصلا چیه؟
یه سوال دیگه اینکه الان طرح های 64 و 128 و 256 وافعا سرعتشون همون 64 و 128 و 256 هست یا بیشتر؟
ممنون میشم جواب بدین
شما بستگی به سرویسی که دارید یک سرعت خاص براتون فعال خواهد بود و اگر سرعت کمتری دریافت می کنید باید ببینید که خط شما روی چه سرعتی بسته شده است. برای مشترکین جدید که سرویس می گیرند در مخابرات سرعت پورت یا خط برابر با سرعت سرویس یا کمی بیشتر بسته میشه ولی در مواردی ممکنه این اتفاق نیوفته (مثلا مشترک قبلا سرویس 1 مگ داشته و حالا سرویسش را مثلا 10 مگ کرده ولی سرعت پورتش همون یک مگ مونده که در این موارد باید پیگیری کنید تا رفع بشه)نقل قول:
البته موارد فوق بیشتر در مخابرات صادق هست و شرکت های خصوصی معمولا سرعت سرویس ها را تا آخرین حد که در مرکز تلفن شما ظرفیت دارند قرار می دهند(البته حدی که نویز خط شما باعث بروز مشکل و قطعی نشود) ولی در مخابرات دیگه هر کی به هرکیه...
طرح خانواده یک طرح با سرعت 1 مگ و 1 گیگ حجم در ماه هست . کلا قیمتش همینقدر هست و ارزون هم نیست. همین طرح را شرکت های دیگه به نام های دیگه با همین حدود قیمت دارند.(حتی با سرعت بالاتر)
این مورد هم در مطالب یکی دو صفحه پیش عرض شده
مرسی بابت پاسخ.... واسه تخلیه باید چیکار کنم؟ هزینه داره؟ رانژه چیه؟ مرسینقل قول:
تخلیه سرویس که هیچ هزینه ای نداره ، اگر از مخابرات سرویس دارید تشریف ببرید مرکز تلفن و درخواست تخلیه بدید.نقل قول:
رانژه هم کلا در اصطلاح مخابراتی ما به سیم کشی های توی مخابرات و اتاق mdf میگیم رانژه ولی حالا منظوری که فعلا برای adsl جا افتاده این هست که یک اتصال بین زوج سیم مربوط به تلفن شما با پورت های adsl شرکتی که از اون اینترنت گرفتید برقرار میشود.
هزینه ی اولیه گرفتن سرویس adsl چقد میشه تقریبا؟نقل قول:
(نقل قول:
بستگی به سرویسی که انتخاب می کنید و شرکتی که میخواهید از اون سرویس بگیرید.من به شخصه سرویسهای مخابرات را پیشنهاد نمی کنم. بهتره از شاتل ، های وب و ... بگیرید.(هزینه ها هم توی سایتهاشون هست)
یکی از دوستان یه هفته است سه ماهه طلایی گرفته
بیچاره میگه تا 3 صبح اینترنتش وصل نمیشه
کسی هست این مشکلو داشته باشه
فک میکردم مخابرات گرون کرده سرویس هاشو هم بهتر کرده
دیشب مودم رو یکبار خاموش روشن کردم سرعتم بعد از یک هفته درست شد ( البته تو این یک هفته صدبار خاموش روشن کردم که فایده ای نداشت )
ولی سرعت من قبلا 4 مگ بود و تا 500 کیلوبایت دانلود می کردم اما الان یک هست و تا 130 کیلوبایت می تونم دانلود کنم..... دوباره برگشتیم به قبل
همانطور که دوستمون در صفحه قبل فرمودند. مخابرات بسیار بیشتر از ظرفیت شبکش مشترک گرفته و عملا به مشکل خورده است.
برو بچ اینترنت من الان 4و5روزه کلن صبحو ظهرو شبو همش قطعی داره یعنی پدرمو درآورده بیش از حد قطعو وصل
میشه این 4و5 روزه بقیه هم همین مشکلو دارن یا نه؟؟؟؟؟؟؟دارن بگن مام امیدوارشیم :n28:
یه مشکل دارم کلافم کرده چند روزه، یکی کمک کنه :n03: وقتی با گوشیم به wifi کانکت میشم هیچ سایتیو باز نمیکنه ، یعنی اینترنت وصله و با کامپیوتر سایت باز میشه ، ولی وقتی با گوشی وصل میشیم در حد 2ثانیه یه سایت باز میکنه باز قطع میشه، وقتی کابل شبکه رو از pc جدا میکنم دوباره wifi دزست میشه :n29: انگار که مودم فقط با یک مک آدرس ارتباط برقرار میکنه ،
مودمه دوستمو آوردم وصل کردم دیدم مشکلی نداره، گفتم حتما مودمم خرابه، بردم گارانتی دیدم اونجا درسته و کار میکنه :n28: مودمو 100 دفه ریست کردمو فریمورشم آپگریت کردم، بعضی وقتا هم میرم تو تنظیمات مودم، میبینم رفت تو تنظیماته یه مودمه دیگه که اصن مودلش فرق میکنه :n04: در ضمن قبلا همه چی درست بود، یهو خود به خود اینطوری شد :n30:
مثل شما زیاد هستند و از این مشکلات زیاد استنقل قول:
شما بگید فیبر هستید یا نه
bras تون چیه و data rate تون رو چند بسته شده
توبعضی سایتازدن مخابرات خراسان رضوی قراره یک ماه اینترنت رایگان به مشترکینش بده به دلیل قطیا
راست ودروغش رو دیگه نمیدونم.
بخوره توی سرشوننقل قول:
مخابرات از پس این اینترنت پولیش برنمیاد میخواد رایگان هم بده :n08:نقل قول:
فعلا این زمان هایی که مشترکین پولشو دادن و به دلیل قطعی نتوستن استفاده کنن جبران بکنه بعد برسه به قسمت رایگانش
هوا که گرم میشه مخابرات ریقو میشه . پارسال از همین موقع ها بود هی قط میشد و وصلم که میشد سرعتش 20 کیلو بود!
رفتم تو سایت 195 شکایت کردم بعد 2 هفته زنگ زدن میگن مشکلتون حل شد منم گفتم نه گفتن گزینه تجدید نظر رو بزنید تا دوباره بره واسه پیگیری الان 1 هفته از تجدید نظری که زدم گذشته درست نشده بدتر هم شده
دیشب رو 2 و 5و 19 کیلوبایت بود که receving data کلا 0 میشد هی دیس میکردم هی مودم رو خاموش میکردم که ارور 619.651 میداد کانکت هم میشدم همین وضع بود تا ساعت 7 صبح
فکر نکنم 100مگ دانلود کرده باشم
طرح طلایی پاییزه 6ماهاهه کابل مسی
الان از 195 زنگ زده میگه شما مشکلی نادرین تو این یک ماهی که اینترنت گرفتی شبانه 27 گیگ دانلود کردی
میگم روزانم رو 40 کیلوبایت امروز کلا 0 بود میگه طبق مصوبات ای دی اس ال باید روزانتون باشه 30 کیلوبایت. طرح 2 مگ تقسیم بر 8 میشه 256کیلو بیت اینو تقسیم بر 8 میکنیم میشه 32کیلو بایت
میگه چون روزانتون رو 40 کیلو بایت سرعتت خیلی بیشتر از حد نرمال بوده
با طرف دعوا کردم اساسی میگه برو تو سایت مصوبات تنظیم مقررات اونجا تبصره ی 152 و نمیدون چند کاملا توضیح داده
میگم برادر من الان سرعت شبانم رو 5 و کلا 0 ریزکاردامو نگاه کنید تا ببینید چقد دانلود داشتم تایم دیس شدنم رو ببینین
هرچی میگم انگار نه انگار.میگه شما تو شکایتتون زدین 40 یعنی خیلی بیشتر از سرعتیه که داری باید باشه 32 زبونم مو در اورد خیلی زبون نفهم بود
یکی هست قضیه طلایی که 2 مگ هست رو شرح بده بگه باید روزانم چند باشه