نقل قول:تازه فردا می خواستم ببرم برابر اصل کنم و حقیقتش می خواسم ببرم دادگستری ولی این دوستمون میگه که دفتر خونه هام می کنند پس می برم اونجا ! :n16:نقل قول:
Printable View
نقل قول:تازه فردا می خواستم ببرم برابر اصل کنم و حقیقتش می خواسم ببرم دادگستری ولی این دوستمون میگه که دفتر خونه هام می کنند پس می برم اونجا ! :n16:نقل قول:
سلام بچه ها . من تاریخ اعزامم 2 دی 91 هست. محل خدمتم پدافند هوایی سمنانه. مدرکم هم لیسانسه. تو هفت اسمون یک ستاره هم ندارم. امریه ندارم و ... . کسی هست اطلاعاتی از اونجا بهم بده.خیلی ها میگن برو شانس آوردی خیلی ها هم میگن بیچاره ای . اگه کسی هست با شرایط من و محل خدمت مشترک دوست دارم قبل رفتن باهش آشنا بشم.:n06:
دادا به حرف این و اون توجه نکننقل قول:
خب ارتش اموزشیش یکم سخت تره
سمنان هم مثل بقیه جاها،پسرعموم تابستون اونجا بود،میگفت فقط دو هفته اولش گیر بازاره،بعد از این مدت هم بیشتر وقتشونو تو کلاسا میگذروندن
سمنان هواش بدجوری تو زمستون سوز داره،لباس گرم در حد لالیگا همراه خودت ببر
بازم میگم نترس،همه رفتن ما هم میریم،مگه نه دادا dg1 ؟
دوستان با سابقه چند تا توصيه كنن تو اين چند روز آخر
ورزش - از خواب زود بيدار شدن ...
كارايي كه خودشون كردن
يكم از هفته اول بگن كه ميگن سخت ميگذره
البته من مدرک تحصیلی رو با پرداخت 500 تومان کپی برابر با اصل کردم؛ فکر می کنم که گرون شدن دلار تو این زمینه هم تاثیر خودشو گذشته باشه:n09:نقل قول:
درود:n01:
چند صفحه قبل گفته بودم که پدافند سمنان افتادم. یکی پرسید امریه؟؟ نه من تازه میخوام دوره آموزشی رو برم.2/10/91:n02:
یه سرچی تو کردم یه وبلاگ پیدا کردم که آخرین ارسال برای یک سال پیشه ولی نظرات پست اولش که 182تاس برای دیروزه اونایی که مثل من پدافند سمنان افتادن بخونن شاید بدردشون خورد:n12::n12:
اینم لینکش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یه سایتی هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت آب و هوا رو تا یک ماه دیگه گفته دمای -1 و -4 و ... خود عصر یخبندانه:n02::n02:
امید وارم دوره خدمتو اونجا نباشم. تابستون :n30: گرمای هوا :n28: عرق زیاد :45::45: اصلا خوب نیست:n04:
شما کدوم شهری ؟نقل قول:
من کرجم
ببینم توی این انجمن یک کرجی پیدا میکنم اعزام پدافند سمنان !
من قائمشهر م تو مازندران.:n02:نقل قول:
فکر کنم اگه با آب و هوای اونجا مشکل نداشته باشی همه چیز حل باشه.:n16:
من که از گرما بیزارم دارم خدا خدا می کنم تابستونو اونجا نباشم.
سلام.اینجا کسی اعزام 10/2 پادگان جوادنیای قزوین هست ؟؟؟
من از مشهد اعزام میشم.
سلام دوست عزیزنقل قول:
من امروز رفتم المثنی برگ سبز(برگ اعزام) رو گرفتم
اعزامم افتاده 12/1
یک سوال :
بیماری فشارخون باعث معاف از رزم میشه یا نه ؟؟؟
البته من سمنان نیستم ولی همه جا سرده...... شما به دوستمون پیشنهاد کردی لباس گرم ببره.... مگه مجبور نیستیم فقط لباسهای رو و زیر نظامی بپوشیم؟نقل قول:
خیر لباس شما مخصوصا تو آموزشی باید کاملا نظامی باشه ، میتونید برید برا خودتون اورکت نظامی گرم بخرید ببرید ، اونی هم که خودشون میدن خوبهنقل قول:
زیرش فرنچ هم پلیور نظامی میپوشید کاملا گرمتون میکنه
دستکش هم دارید
کلاه چی میزلرن ببریم ؟ تو برگ سفید نوشته برگ واکسیناسیونو ببریم پلیس 10 اینا همه رو بهم منگنه کرده بکنم ببرم؟
آرش جان من از مشهد اعزامم .حیف شد . ولی اونجا حتما با هم آشنا می شیم داداش کم سعادتی من بود:n06:
مرسی مسعود جان ممنون از راهنمایی که کردی داداشم.آره دیگه رفتنی شدیم :n01:
دوست عزیز شما کجا برابر اصل کردی مدرکت رو ؟نقل قول:
به به ، منم امروز سرم رو با شماره ي صفر زدم ، فك كنم واسه شنبه هفته ي ديگه به اندازه ي مناسبي رسيده باشه.
ولي فك كنم ي ١٠ كيلويي كم شد از وزنم.
همش دارم فك ميكنم هفته ي ديگه همين موقعه ها دارم چيكار مي كنم...
سلام الان سرباز کمه و سربازارو روی هوا میزنن!!:n24:نقل قول:
طبق اون چیزی که ماههای قبل بوده اگه شما تا قبل از 10 بهمن هم مدارکتو بفرستی، احتمال اینکه 1/12 بیفتی بالای 90 درصده. من (اعزام 2/10/91) برگه سفیدمو از اداره پست پیگیری کردم، تاریخ 13 آذر به پست تحویل داده شده بود، در نتیجه تا قبل از 13 آذر هم برای مدارک ارسال شده کد 2/10 می خورده است و سرباز جذب میشده!:n27:
دفاتر اسناد رسمینقل قول:
مرسی داداشم :))) :n16:نقل قول:
امیر جان شرمنده چی رو برابر اصل کنیم ؟؟؟؟ شرمنده من کلا هنگم این یک هفته پیش رو داریم:)نقل قول:
سر بازان غیور و دلاور ارتش مخصوصا نیروی زمینی ارتش
هر کی اطلاعاتی از 06 ارتش داره بگه ما یه هفته قبل اعزام یه حالی ببریم
:n30::n30::n30:
سلام همشهری....منم 2/10 اعزامم ولی من و دوتا دیگه از بچه محل هام افتادیم 02 تهران....قسمت نبود شما هم پیش ما باشی...انشاالله که به خوبی و خوشی تمام بشه داداشنقل قول:
درود به همه ی مشمولان و سربازان و خدمت شوندگان وظیفه عمومی:n16::11::»
چندتا سوال
1 : آیا خوراکی و تنقلات ببریم؟؟:n13: چون دوستم که خدمتش تموم شد و برگشت تعریف میکرد بچه ها هر خوراکی میاوردن دم در میگشتن و میگرفتن:n04:
2 : تخصص هامونو نگیم ؟؟:n13: بعضی ها میگن بگید راحتتر میشه براتون ولی بعضی ها میگن نگید چون ازتون تا میتونن کار میکشن!:n24::n24:
3 : برای اولین روز هیچی نبریم؟:n13: چون بیشتر شما دوستان فرمودید که یه ساک سنگین و کلی چرت و پرت بهتون میدن:n08::n08:
4 : از چه چیزایی باید کپی برابر اصلشو ببریم؟ :n13: در مورد این سوالم فقط چند صفحه آخر روش کپی برابر اصل کردن گفتید:n26::n26:
ممنون:n16::n16::»:»:11::11::n16::n16::»:» :11::11:
درود به همشهری گل:n16:امیدوارم هرجای ایران هستید شاد و با نشاد و تندرست باشینقل قول:
به امید شادی تمامی مشمولان و سربازان هیپ هیپ هورا
:7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7::7:
تخصص هایی که اگه بگین بلدین ازتون بیگاری و حمالی میکشن اینان: سابقه نقاشی ساختمون، مهارت کچکاری و بنایی، بیل زنی و لوله کشی، سابقه رانندگی با فرغون، داشنن رکورد کشوری و بین المللی در زمینه کلنگ زنی و باربری در بازارنقل قول:
2 : تخصص هامونو نگیم ؟؟ بعضی ها میگن بگید راحتتر میشه براتون ولی بعضی ها میگن نگید چون ازتون تا میتونن کار میکشن!
تخصص هایی هم که اگه بگین بلدین و واقعا هم بلد باشین به دردتون میخوره تو آموزشی و از تمرینات سخت و حمالی و... راحت میشین ایناست: مکبری و مداحی و ....، کار با کامپیوتر، داشتن خط خوش و صد البته پارتی خوب و کت و کلفت:n02:
:n16::n16::n16::n16::n12::n12::n16::n16::n16::n16:نقل قول:
به امید شادی تمامی مشمولان و سربازان هیپ هیپ هورا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب شما وقتی اونطوری پرسیدی منم همونطوری جواب دادم!:n01:
دوست عزیز درست صحبت کن حداقل احترام کسی که میاد جوابت رو میده نگه دارنقل قول:
دوستان که میان اینجا جواب شما رو میدن از کسی پول نمیگیرن که ازشون طلبکارید
به زار حداقل جوهر تاریخ عضویتت خشک بشه بعد بیا به کسی که شش سال اینجا عضو هست ایراد بگیر
نقل قول:عزیز عذر خواهی که کردم بازم عذر خواهی میکنم قصد جسارت نداشتم.نقل قول:
دوست عزیز S126 امیدوارم ناراحت نشده باشی ببخشید خیلی بد گفتم:n12:
دوستان در مورد اموزشی عجب شیر لطفا بگین...با تشکر فراوان از شما ..
از اونجايي كه من از اين تاپيك اطلاعات خوبي بدست آوردم ، گفتم منم چيزايي كه از اينترنت جمع كردم رو اينجا بذارم تا ديگران هم مستفيض بشن .
يه چيز ديگه :دوستان تو اين شرايط سختي كه براي جوانان ايران بوجود آمده اگه به هم ديگه كمك نكنيم و تجارب خودمون رو در اختيار همديگه نذاريم اين قوانينِ فلان و جمعيت زياد و بسياري مسائل ديگه ، نابودمون مي كنه. پس از دوستان خواهشي كه دارم اينه هر گونه تجربه اي كه دارن رو در جاي خودش به دوستاشون بدن تا در زمان خشكسالي به شما كمك شود! ممنونم. منم قبلا نسبت به دوستان و همنوعان خودم خيلي بي تفاوت بودم ولي از اون روزي كه بيشتر درگير مسائل اجتماعي شدم و دنياي وحشتناك آدما رو ديدم! و مشكلاتي برام بوجود اومد كه خيلياش ناشي از نداشتن اطلاعات بود ، حالا هركس رو هر جا ببينم و از مشكلش با خبر باشم تا اونجايي كه بتونم و بدونم، تجربه هام و اطلاعاتي كه دارم رو بهش ميگم.
اينم سري اول اسنيپِت هايي كه از اينترنت جمع كرده ام :
* روز شماری نکنید: شماره معکوس تاریخ اعزام را به شماره معکوس تاریخ مرگ تبدیل نکنید. اینکه هر روز صبح که از خواب بیدار میشوید دارید به خدمت نزدیک میشوید، مطمئنا فقط اعصابتان را به هم میریزد و همان روز را هم خراب میکند.
* قبل از اعزام، شخصیت قبلی خود را کاملاً فراموش کنید ( و خودتان را آماده شنيدن دستورات از هر كس و با هر لحني كنيد)
* خانواده درگیر نشوند: بهتر است که خانواده سرباز خیلی درگیر مسائل ریز خدمت نشود. آنها از روی دلسوزی کاری میکنند که شاید بعدها به ضرر سرباز تمام شده و یک سیکل منفی اعصاب خردی در خانواده از بابت تصمیمات بیهوده تشکیل شود.
* شاید شما سختترین کارها و شدیدترین تنبیهات را داشته باشید، اما ده دقیقه بعد از آن، انگار نه انگار که شما آن همه سختی کشیدهاید و تنبیه شدهاید!!! من بارها خدا را به خاطر نعمت "فراموشی" در این دوران شکر کردهام. اگر با این دیدگاه به کلاسها نگاه کنید، هیچ کدامشان برای شما سخت نیست.
* سربازی یعنی تمرین مطیع بودن
* سربازی یعنی تمرین صبر
* پارازیتهای منفی را دفع کنید: به محض اینکه کسی برایتان شروع به گفتن حرفهای منفی از خدمت کرد متوقفش کنید یا به حرفهای او گوش نسپارید. بعضیها شما را از مواردی مثل تجدید دوره، تیراندازی، رزم شبانه، نگهبانی و… میترسانند. اگر کسی از خاطرات خدمتش برای شما تعریف میکرد او را دعوت به این کنید که از خاطرات خوب خدمتش بگوید نه از خاطر تلخ و سخت.(اين يه مورد رو خودم خيلي جا ها شنيدم، واقعا بعضيا فاز منفي ميدن )
ظاهرا نباید به بعضی ها کمک کرد ، بدهکار هم میشی !
پایه اید تاپیک رو تحریم کنیم تا قدر بدونن :n01:
:n28: یعنی هیشکی از 06 ارتش اطلاع نداره؟؟
نکنه هرکی رفته زنده برنگشته؟؟
:n28:
الهی در شب قبرم بسوزان ولی محتاج نامردان مگردان ..... :41:
ما رفتیمنقل قول:
خیلی هم خوش گذشت
سخت بود ولی خوب بود
شما هم میری و هیچ مشکلی پیش نمیاد
جای بسیار خوب و مجهزی هست
برو شکر کن افتادی 06 ، نیرو افتضاحی نیفتادی
دوست عزیز اون در شب فقرم هستش نه قبرم :n02:نقل قول:
و اینکه اگر راهنمایی خواستید در خدمتم ! :n16:
خوب دوستان عزیز کم کم باید وسائل رو جمع کرد و آماده اعزام شد !
در روز اعزام طبق گفته دوستان و بچه هایی که رفتن خدمت نیازی به بردن ساک نیست و فقط این مدارک همراهتان باشد
کل مدارکی که باید روز اعزام همراهتون باشه :
برگه اعزام + برگه سفید + برگه واکسیناسیون(ارائه به مرکز آموزش) + کپی کارت ملی
+ شماره حساب بانک سپه + خودکار آبی
بعد اینکه به سلامتی رفتید و به پادگان اموزشی رسیدید این مدارک بالا رو ازتون می خوان و بعد 3-4 ساعت که خوب حوصله تون رو سر بردن و ازتون کمی کار کشیدند این موارد رو میدن بهتون :
سهمیه ای که به ما دادند 12 قلم بود :
(1) شلوار (2) پیراهن (3) پوتین (4) کلاه (5) کمربند (6) سگگ کمربند (7) گیره سگگ
(8) یک جفت جوراب (9) یک جفت دستکش (10) لباس های گرم زیر (11) زیر پیراهن
(12) کولی
توضیحات : ی سری لوازم استحقاقی هم اعم از دمپایی و پودر رختشویی و شلوار کردی هم بهتون میدن.
جوراب هم اگر میخواهید با خودتون ببرید باید حتمآ مشکی بدون مارک باشه.
به این وسائل اورکت و لباس گرم مخصوص زمستان رو هم اضافه کنید !
بعد به هر کدوم یه برگه مرخصی به احتمال زیاد 4 روزه یا اگه مهروبن باشن تا شنبه هفته بعد میدن تا برین لباس ها رو اندازه کنید و اتیکت ها رو بزنید و مو ها رو اصلاح کنید و بیاید !
و به سلامتی از هفته بعدش سر ساعت 5 صبح باید تو پادگان باشید برای شروع دوره اموزشی :n16::n16:
در این مدت سعی کردم هر انچه از دستم بر میومد برای راهنمایی دوستان انجام بدم . ایشالا تونسته باشم یه مقدار کوچیک در اشنایی دوستان با این دوره کمک کرده باشم . ما هم کم کم باید بریم ادوستان بالاخره هر بدی و خوبی دیدید حلال کنید دیگه !:n02:البته ایشالا تا روز اخر که قرار شد برم در خدمت دوستان در حد وسع خواهم بود . :n18: