لینکت میپره (چراغ لینک خاموش میشه و دیگه روشن نمیشه)نقل قول:
با این وضع snr 17 خطت نهایتا تا 6 مگ بکشه اما یه بار مودم را ببر سر خط تست کن snr چقدر میشه شما 6 مگ که شارژ میکنی باید نگاه کنی ببینی دان استریم هم 6 مگ شده یا نه
Printable View
لینکت میپره (چراغ لینک خاموش میشه و دیگه روشن نمیشه)نقل قول:
با این وضع snr 17 خطت نهایتا تا 6 مگ بکشه اما یه بار مودم را ببر سر خط تست کن snr چقدر میشه شما 6 مگ که شارژ میکنی باید نگاه کنی ببینی دان استریم هم 6 مگ شده یا نه
چند وقته به شدت سرعت ها افت پیدا کرده ، ماله شما ها هم همینطوره؟
بعضی وقت ها بعضی سایت ها رو کامل بالا نمیاره ، ماله شما هم اینطوری شده؟
یک خوبی که سرعت 12 مگ صبانت داشت این بود که دانلود شبانه جذابیتش رو واسم از دست داد :n02: اون موقع ها اگه 1 شب دانلود شبانه نداشتم حالا یا برق می رفت یا دلیلای دیگه فرداش کلی حالم گرفته می شد الان دیگه مهم نیست واقعا :n02: مطمئنا دوستان 12 مگی منظورم رو متوجه می شن چون دیگه چیزی نمی مونه که دانلود کنی :n13:
اینم از تست سرعت سرویس 6 مگ که همین امروز گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینطور که تو صفحه ی قبل هم گفتم مرکز مخابراتی ما بالانر از 6 مگ ساپورت نمیکنه!!.. (تو روحش:n02:
کسی نظری نداره؟نقل قول:
سلام شما اجبارا وقتی خطتون روی 8 مگ بسته شده باشه سرعتتون 8 مگ نمی شه چون توی سیستم شرکت سرعتتون کمتر تعریف شده اگر می خواید که سرعت نزدیک به 8 مگ داشته باشید تعرفه های بالاتر مثل 2 مگ یا 6 مگ رو امتحان کنیدنقل قول:
مطمئن هستید که سرعت up اینقدر هست صبانت هیچوقت بیشتر از 1 مگ سرعت up رو نمی بنده شاید Attainable Rate رو می گید
مم با ۲ مگ به این مرحله رسیدم واقعا الان دیگه هیچی ندارم دانلود کنم هرچی بازی بود گرفتم فیلمم که نمیگیرم نرم افزارم که همه چیز دارم نیاز ندارم به اخر رسید دانلودامنقل قول:
واقعا درد بدیهنقل قول:
یک خوبی که سرعت 12 مگ صبانت داشت این بود که دانلود شبانه جذابیتش رو واسم از دست داد :n02: اون موقع ها اگه 1 شب دانلود شبانه نداشتم حالا یا برق می رفت یا دلیلای دیگه فرداش کلی حالم گرفته می شد الان دیگه مهم نیست واقعا :n02: مطمئنا دوستان 12 مگی منظورم رو متوجه می شن چون دیگه چیزی نمی مونه که دانلود کنی :n13:
یک عمر عقده ای شدیم
حالا چیزی نیست دانلود کنیم
بدتر از اون مشکل نگه داشتنشونه
حیف اون همه دیتا :n29:
EXCEPT BLU-RAY! :n02:
سرعت چند گرفتی ؟ اول چقدر سرعت شبانت بود ؟ بعد چه مدت محدود شدی ؟ حالا سرعت شبانت چند شده ؟ :n01:نقل قول:
من که یه هارد 3 ترا خالی دارم ولی یا این روند دانلود 6 ماه دیگه پر میشهنقل قول:
20 دیقه 1 گیگ
بدک نی:n10:
هرچن بعد یه هفته :n23:
دوستان خواهشا کمک کنید
من حدود 2 ساله صبانت دارم 1 مگ داشتم 2 مگ داشتم 512 و 128 بعد شبا سرعت دانلود از سرور ایرانی با همه ی سرویس ها عالی بوده ولی با 2 مگ تا 500 هم میرفت ولی ولی شبا سرعت دانلود از سرور خارجی صفر میشه صفر مطلق
(-273 درجه) میشه یعنی حتی speed test .net هم اصلا به هیچ وجه باز نمیشه با دوتا کامپیوتر هم تست کردم با 5 تا مودم و ...به هیچ وجه درست بشو نیست خود پشتیبانی هم گفت که cario وصل کنی درست میشه نمیدونم شما همچین مشکلی ندارین
خواهشن این دهمین پسته راجع به این موضوع دارم میگم کسی اهمیتی نمیده
اصلا speed test باز نمیشه شبا یه خطامون نامحدود شبا قطع میشه و اون خط محدوده 512 مون هم شبا قطع میشه( اتصال به سرور خارجی)
سرعت دانلود از سرور خارجی 500بایته یا 0.001
نقل قول:
اینجا همه تو فکر اینن که سرعت دانلود به رخ بکشن .. بگن بیاید بیاید که تموم شد و واحسرتا . :n02:
رفیق سرور DNS رو عوض کن احتمال داره درست بشهنقل قول:
میتونی از نرم افزار DNS jumper استفاده که بهترین DNS رو پیدا کنه
شما روزا این مشکل رو نداری؟ یعنی به راحتی سایتهای خارجی رو مرور میکنی و سرعت دانلود ازشون برات خوبه؟نقل قول:
DNSهایی که ازشون استفاده میکنی چی هستن؟ اگه از DNSهای پیشفرض خود صبانت استفاده میکنی یه چندتا DNS دیگه رو امتحان کن شاید فرجی بشه.
من البته از صبا اینترنت ندارم. مشترک پارسآنلاین هستم. اما واسه ما هم پیش میآد که یه وقتایی سایتهای خارجی باز نمیشن و معمولاً با تغییر DNS درست میشه.
شما که میرایی داوناستریم خطتون 34اه حداکثرش بتونی 8مگابیت رو بگیری که اونم موقع استفاده بیشتر از 7مگابیت برات کار نمیکنه. تازه این کار باعث میشه SNR داوناستریمت هم حدود 12 یا 13 تا کم بشه که البته الزاماً باعث مشکل نمیشه ولی لب مرز میآد. اگه نوسان نویز در طول شبانهروز داشته باشی یا مودمت ضعیف باشه ممکنه که یه ساعتهای از روز قطعی و وصلی (یا همون پرش لینک)ت زیاد بشه. اگه با SNR پایین، لینکت وصل بشه ممکنه به دلیل پکت لاست، یه مقدار سرعتت کمتر هم بشه.نقل قول:
من خطم یه زمانی مثل شما روی 4مگابیت بسته شده بود و SNR داوناستریم خطم هم 31 یا 32 بود. بعد که پارسآنلاین خطم رو به 9مگابیت ارتقا داد، SNR داوناستریمم اوائل روی 7 بود الآن یه کمی بهتر شده اومده روی 11. اون موقع هم که 7 بود قطعی نداشتم و بدون مشکل وصل میشد. فقط با این که 9مگابیته خطم، ولی سرعتم در بهترین حالتها به صورت متوسط از 7.6 مگابیت بالاتر نمیره.
دوست عزیز. کلاً برای ADSL و ADSL2+ تو ایران هیچ شرکتی پهنای آپاستریم بالاتر از 1مگابیت نمیتونه بده. (یعنی از نظر فنی غیرممکنه.) تو مدولاسیون ADSL2+ اگه از Annex M استفاده بشه حداکثر پهنای باند آپاستریم 3.3مگابیته نه 8تا. ضمن این که تو ایران از نسخه متداولتر Annex A واسه این سرویسا استفاده میشه که حداکثر 1مگابیت پهنای باند آپلود میده.نقل قول:
512نقل قول:
حدود 180
شب چهارم که همون 12 گیگ رو گرفتم
40 تا 50
درستهنقل قول:
حق با شماست.
من اشتباه نوشته بودم. منظور من سرعت دانلود بود.
در حال حاضر 128kb دارم ولی می خوام بالاترین سرعت ممکنه را بگیرم.روی خط من تا چه سرعتی جواب میده؟
شبی یک گیگ خدا رو شکر:n02:
خوب. اگه منظورتون سرعت دانلوده، باید دقیق مشخص کنید که تا قبل از این وضعیت سرعت دانلودتون 1مگابایت در ثانیه (MB/s) بوده یا 1مگابیت در ثانیه (Mb/s یا Mbps)؟ اگه 1مگابایت در ثانیه سرعت دانلود داشتین که از اول سرعتتون رو روی همون 8مگابیت درثانیه بسته بودن و تغییری ایجاد نشده. اما اگه 1مگابیت بوده سرعت دانلودتون و الآن روی 8 مگابیت بستن و شما تغییری حس نمیکنی، یعنی از اکانتینگ سرعتتون محدود به همون 1مگابیته.نقل قول:
تو این عکس مشخص نیست که الآن سرعت دانلودتون روی چه عددی بسته شده. از نظر تئوری همون طوری که توی این عکس هم نوشته تا 12 - 13 مگابیت رو میتونین بگیرین. ولی این بستگی داره به سرعت الآنتون. چون اگه رو سرعتهای پایینتر بسته شده باشه خطتون، با توجه به SNR پایین 6.4، خیلی امکان دستیابی به سرعت بالاتر وجود نداره.نقل قول:
نه روز ها مثله برق سایت خارجی رو باز میکنه حتی سرعت دانلود خارجی تو روزا با سرور خارجی فرقی ندارهنقل قول:
من DNS رو یه بار تغییر دادم ولی دقیق بررسی نکردم درست شد یا نشد از namebench استفاد کنم خوبه؟
آره. اونم نرمافزار خوبیه. ولی همین 8.8.8.8 گوگل یا این 178.63.68.84 هتزنر آلمان رو به عنوان اولین DNS ست کن ببین تو اون ساعتها مشکل باز کردن سایتهای خارجی حل میشه یا نه.نقل قول:
اگه مشکلت با تغییر DNS حل نشه، ایراد کار از خود ISP باید باشه. راهحل پشتیبانی هم که گفته از کریو استفاده کنی فقط سلب مسؤولیت از خودشونه. چون شما روزا مشکلی نداری ولی شبا که شبکه ترافیکش میره بالا دچار مشکل میشی.
ببین. منظورم این سرعت نیست. تو مشخصات مودم معمولاً یه چیزی به اسم Rate کنار Attainable Rate نشون داده میشه که پهنای باندی هست که خطتتون روش بسته شده که بهش میگن سرعت پروفایل. مثلاً اینترنتی که ما تو محل کار داریم. اینترنت نامحدوده 1مگابیته. اما تو مشخصات مودم سرعت پروفایلمون روی 9مگابیت بسته شده. یعنی با این تنظیمات خط ADSL ما حداکثر تا 9مگابیت میتونه کشش داشته باشه. اما شرکت ممکنه با این وجود، سرعت شما رو از طریق سیستم اکانتینگ روی 1مگابیت محدود کرده باشه که تو تست اسپیدتست شما اون سرعت اکانتینگ نشون داده میشه. شما یه شات کامل از همون صفحهای که اطلاعات مودم رو تو پست قبلیت گذاشتی بگیر. حتماً یه جایی تو اون صفحه این اطلاعات وجود داره.نقل قول:
سلام دوستان صبانت میشه اینترنتی از توی سایتشون ثبت نام کنیم یا حتماً باید حضوری بریم؟ اگه میشه مراحل ثبت نام اینترنتیش چجوی هست ؟ من یک در خواست توی سایتش دادم ولی اتفاق خاصی نیوفتاد
سلام
فکر کنم Accounting سرعت منو محدود کرده نه سرعت خط ADSL.
ll,k, hc [,hfj,k
یک ساعتی هست که خودمو مشغول کردم! در ابتدا یک مودم قدیمی(asus غیر وایرلس) وصل کردم و نتیجه ی زیر را گرفتم:نقل قول:
با توجه به گفته های شما میشه گفت که پهنای باند روی 4 مگ بسته شده است.
بعد دوباره مودم وایرلس asus رو وصل کردم و چه با سیم و چه بی سیم نتیجه ی زیر را میده(البته جای مودم را تغییر دادم و گذاشتم همون جایی که مودم قدیمی را گذاشته بودم):
تفاوت SNR توی این دو مودم عادیه؟تمامی حالات و محل قرار گرفتن مودم توی دو حالت یکسان بود.
گویا اون قسمتی از مودم جدید که اطلاعات را ازش بر می داشتم خیلی معتبر نیست.یک قسمت دیگه داره که نتیجه اش را در زیر می بینید:
با توجه به این جدول تا چه سرعتی روی این خط به مشکل بر نمی خورم؟
شما مشخصات خطت دقیقا مثل خط من هست زمانیکه روی 4 مگابیت بودم.اما عدد attenuation ات از من بهتره.یکیه من 44 بو و مال شما 36 هست.من تونستم برم روی 10 مگ و الانم با صبانت روی 10 مگم اما نتونستم روی 12 برم.شما هم قطعا روی 10 مگ میتونی بری و با توجه به بهتر بودن عدد attenuation ات نسبت به من شاید 12 مگ رو هم بتونی بگیری.نقل قول:
نقل قول:
نه روز ها مثله برق سایت خارجی رو باز میکنه حتی سرعت دانلود خارجی تو روزا با سرور خارجی فرقی نداره
خدمت دوست عزیزم bilmazlar عرض کنم منم این مشکل رو دارم اما نه به این حادی.یعنی روزانه سرعت داتلودم از سرور خارجی و داخلی یکیه اما در ساعات رایگان شبانه سرعت دانلود از سرور خارجی تقریبا نصف سرور داخلی میشه.اما جالب اینجاست که از ساعت 5 صبح به بعد باز دوباره سرعت دانلود از سرور خارجی و داخلی با هم برابر میشه.خلاصه موندم اینا چه سیاستی در پیش گرفتن و برای چی این محدودیتها رو اعمال میکنن.یک چیزی هم به نام آی دانلود یا v.p.n ایرانی اومده که این مشکل رو به حساب حل کنه اما برای خیلی از بچه ها که باهاشون صحبت کردم و از جمله خودم بی اثر بوده.نقل قول:
آره. اونم نرمافزار خوبیه. ولی همین 8.8.8.8 گوگل یا این 178.63.68.84 هتزنر آلمان رو به عنوان اولین DNS ست کن ببین تو اون ساعتها مشکل باز کردن سایتهای خارجی حل میشه یا نه.
اگه مشکلت با تغییر DNS حل نشه، ایراد کار از خود ISP باید باشه. راهحل پشتیبانی هم که گفته از کریو استفاده کنی فقط سلب مسؤولیت از خودشونه. چون شما روزا مشکلی نداری ولی شبا که شبکه ترافیکش میره بالا دچار مشکل میشی.
دقیقاً همین عدد 4095 kbps مد نظرم بود. این تفاوت SNR هم عادیه. علتش کیفیت قطعات مودمهاست.نقل قول:
به نظر میآد با Atten داوناستریم 36 یا 37 دسیبل که هر دو مودم نشون میدن، شما بتونی حول و حوش 12مگابیت رو بگیری. چون الآن هم مدولاسیون خطتون روی ADSL2+اه اگه پروفایلتون رو روی 12مگابیت ببندن SNR احتمالاً میآد زیر 6 دسیبل که میتونه مشکلساز بشه. روی 10مگابیت احتمالاً سرویس پایدارتری میتونین داشته باشین. اما ظاهراً صبانت فقط 8مگابیت و 12مگابیت میده.نقل قول:
پیشنهادم اینه که اگه میخوان ارتقا بدین، یه سرویس 8مگابیت بگیرین 1ماهه. بعد مشخصات خط رو با سرویس جدید اینجا بذارین تا بشه بررسی کرد که آیا 12مگابیت به مشکل برمیخورین یا نه.
جناب bilmazlar آیا امکان داره با تعویض مودم و استفاده از مودم بهتر در حد 2 یا 3 دسی بل عدد snr بالاتر بره؟نقل قول:
این تفاوت SNR هم عادیه. علتش کیفیت قطعات مودمهاست.
ببینین. این مشکل تفاوت سرعت دانلود از سرورهای داخلی و خارجی به اختلاف پهنای باند کلی ISP برای شبکه داخل کشور و شبکه بینالمللی (اینترنت) مربوطه. با وجود راه افتاده این اینترانت ملی و تأکیدات فراون، طبق آماری که هفته پیش معاون بهرهبرداری شرکت زیرساخت ارائه کرده بود حدود 30 درصد ترافیک کاربران تو ایران به شبکه داخل کشور منتقل شده که خیلی هم بد نیست. شرکتهای ISP پهنای باند شبکه داخل کشورشون بیشتر از پهنای باند اینترنت خارج از کشورشونه چون زیرساخت ایجاد شده در داخل کشور این اجازه رو میده.نقل قول:
تو روز با توجه به این که خیلی از کاربرا به دلیل سرویسهای حجمی، خیلی بار ترافیک شبکه ISP و کل کشور (چه از شبکه داخل کشور و چه از اینترنت بینالمللی) رو بالا نمیبرن، این تفاوت برای کاربرا مشخص نمیشه. اما شبا که ساعتهای رایگانه و خیلیها بین ساعت 2 تا 5 صبح مشغول دانلودهای سنگین هستن و اکثر این دانلودها و ترافیک مربوطه از سرورهای خارجیه (با همون نسبت 30 به 70)، پهنای باند اینترنت شرکتها و کل کشور به سرعت پر میشه و کم میآد اما پهنای باند شبکه داخلی شرکتها هنوز جا داره.
این که بعد از ساعت 5 صبح این اختلاف کم میشه هم به این خاطره که فصل مشترک ساعت رایگان شرکتهای مختلف همین 2 تا 5 یا 6 صبحه و خیلی از دانلودرها هم معمولاً شبزندهدارن. یعنی تا ساعتهای 4 یا 5 صبح بیدارن و دانلود میکنن بعد سیستم رو خاموش میکنن و میخوابن. مثل دانشجوها! :n06:
اون VPN داخلی کاری که میکنه اینه که یه سرور پرسرعت (با پهنای باند خیلی زیاد حتی در حد گیگابیت) تو داخل کشور ایجاد میکنه و یه پل این وسط میزنه و کاربر به جای این که فایلهاش رو مستقیم از سرور خارجی روی سیستم خودش و با استفاده از سهمیه محدود پهنای باند اینترنت بینالمللش دانلود کنه، اول اون سرور این کار رو میکنه بعد اون فایل رو به سیستم کاربر منتقل میکنه. این جوری سرویس خارجی رو به یه سرویس داخلی و روی شبکه داخل کشور منتقل میکنه و انتظار میره کاربر با سرعت بالاتری دانلود کنه. اما اگه تعداد مشترکان همین VPN هم زیاد بشن، پهنای باند اینترنت خارج از کشور اون VPN هم ممکنه دیگه کفاف نده.
باید دنبال VPN داخلیی بگردین که مشترکهای کمتری داره. البته نمیدونم الآن گیر میآد یا نه.
بله. امکان داره. شاهدش هم نتایج دو مودمی هست که دوستمون vox_cine بالاتر گذاشتن.نقل قول:
البته اینم بگم که SNR در طول شبانهروز متغیره و ممکنه تا همین مقدار که شما میگی تغییر کنه به دلایل مختلف.
تشکر از bilmazlar عزیز که جواب خیلی از ابهامات رو به این قشنگی میده و آدمو از سردرگمی در میارن.ممنون از ارائه این دلایل فنی و دقیق.:n16:.من یک سوال و بحث کلی دیگه هم درباره اینترنت دارم که اگر اجازه بدید برای اینکه تاپیک از مسیر اصلیش که درباره کاربرای صبانت و مشکلاتشون هست خارج نشه به صورت پ.خ. ازتون بپرسم.
.نقل قول:
اقا نبود کسی که این کار رو کرده باشه ؟ ثبت نام اینترنتی کسی انجام نداده ؟؟
با نمایندگی فروش شهر خودتون تماس بگیرید کارتون زودتر راه میوفته..نقل قول: