خب مثلا الان سرویس 1mb سرعت دانلودش تو روز و ساعات رایگانش چنده؟ اگه هر شب دانلود کنی یا مثلا هر چند روز یک بار سرعت رو محدود میکنن مثل شاتل؟
Printable View
خب مثلا الان سرویس 1mb سرعت دانلودش تو روز و ساعات رایگانش چنده؟ اگه هر شب دانلود کنی یا مثلا هر چند روز یک بار سرعت رو محدود میکنن مثل شاتل؟
سلام بروبچ پارس آفلاین...:11:
چه خبر؟
پارس آفلاین چطوره؟
آقا من یه مشکل دارم می خوام از رپیدشر نزدیک 7 گیگ لینکهای 999 مگی دانلود کنم که چند روزی داره اعصابم رو خراب میکنه!!!
لینک battlefield 3 هستش...
کسی راهی واسه مستقیم کردنشون نداره حد اکثر واسه 2 روز میخوام این لینکها کار کنه تا دانلودشون کنم...
دوست عزيز من يك سايتي هست بنام فايل گير كه ازش اكانت ميخري اونوقت ادرس اون سايتي كه ازش مي خواي دان بزني رو در سايت فايل گير وارد مي كني اون سايت خودش برات لينكت رو مي گيره و مستقيم ميتوني اون فايلت رو دانلود كني اينم ادرسشکد:www.filegir.com
نقل قول:
خب مثلا الان سرعت دانلود 1مگ تو روز و ساعت رایگان چنده؟ زیاد دانلود کنی مثل شاتل محدودت میکنن؟
از لیچر استفاده کننقل قول:
اگه هم میخوای برو تو تاپیک مستقیم کردن لینک اپلود سنتر ها درخواست بده
چند تا پست پیش هم گفته بودی همینو جوابتو دادن دیگه...
سلام. من اگه سرويسpol-512-2g بگيرم شبها چقدر ميتونم دانلود كنم؟مثل شاتل سرعت رو محدود ميكنه يانه؟در كل شبانه اش افت ميكنه يانه؟
دوست عزیز باید مرکز مخابراتی خودوتن رو تو تاپیک اعلام کنی بعد افرادی که هم محلی شما هستن ببینی شب ها وضعیتشون چطوری ما اینجا کسانی هستند که سرویس 1 مگ و 512 دارن و شبی 400 مگ دانلود دارند:46:نقل قول:
توی روز که 250 هستنقل قول:
شبا هم چون 1 مگ هستی روی 100 اینا محدود میکنن
این چندروزه ترکیده!
با دیال اپ پست میدم امیدوارم محدود کنندگان سرعت به سرنوشت قذافی دچار بشن :21:الهی امین:27:
نقل قول:
خدا صبر بده بهت :31:
من دیشب بود با دایال آپ یکجا مجبور شدم از اینترنت پول واریز کنم سایت بانک مبدا 5 دقیقه طول کشید تا لود شد :31:
نقل قول:
دیگه پایین تر از 100 نمیارن؟
اصفهان . خيابان فيض.اگه كسي ميتونه كمك كنهنقل قول:
نقل قول:
عزیز این مملکت چیش ثبات داره که سرعت نت(اونم شبانش) بخواد ثابت باشه! :31: روزه خوب و بد داره خوبش شب تا 200 kb کمش 30-40 kb (برای من اینطوری بوده) البته اینم باز بستگی به منطقه مخابراتتون داره.
من تو مشهدم مرکز مخابرات هم انقلابه،کسی تو این منطقه هست جواب منو بده؟نقل قول:
سلامنقل قول:
اگه هنوز نتونستی کاری کنی لینکها را بده من برات دایرکت کنم
پارس چند شبه باز خراب شده
دقیقا شبهایی که نیاز به دانلود دارم سرعت کم میشه
و شبهایی که صفم خالیه همیشه سرعت میشه 150
:41::41:
هی وای خدا چی کنیم اخه...؟! خدا ازشون نگذره در دنیا و اخرت
نامحدود گرفتیم 25 چوب بستنش رو 9 کیلوبایت شبانه هم که تا داشتیم شب تا صبح 200 مگ میگرفت اینجا هم که همه مینالند از شبانه شرکت هم که...
منم چند روزه که پارس آفلاین گرفتم ، ولی شبا بیشتر از 500 مگ نتونستم دانلود کنم:19: ، در حالی که دوستام میگن شبی 2Gb یا 3GB دانلود میکنن البته محلشون فرق میکنه
حالا این چه جوریاس ؟ چه میشه کرد ؟ چرا اینجوریه آخه ؟!!!
512 دو گیگ دارم و ارومیه هستم
عجب بدبختی داریم ما !!!!
باز دیشب هیچی دانلود نکرده 450 مگابایت هم از حجم کم کرده !!!!!!!!!!!!
از برادرا کسی جوابی واس ما نداره؟؟:13:نقل قول:
نه مثل اینکه اون باگ رو برطرف کردننقل قول:
از منم 800 مگ کم شده دیشب
البته دیشب که چه عرض کنم ...صبحی کم شده
دوستان کسی میدونه مقدار ترافیک مصرفی رو لحظه ای نشون میده یا نه؟
عجبا :| از 1:30 تا 3 یک قایل کم حجم داشتم برای دانلود بعدشم خاموش کردم اومدم دیدیم 400 مگم رفته
واقعا میخوان دزدی کنن یهو همرو تیغ میزنن واقعا دزد آنلاین بیشتر میاد
کسی 128 با 4 گیگ داره ؟ سرعتش توی روز و شب چطوریه ؟ بگیرم یا نه ؟
شما کی نامحدود گرفتین؟نقل قول:
مگه از وضعیت نامحدودها خبر نداشتین ؟
من نامحدود ماکس نت دارم 32 دانلود میده
پارس محدود دارم 2 مگ هست 10 دانلود میده بعضی شبها
معلومه نامحدودهای پارس چی خواهد بود
اخیرا یک بار ازم حجم کم کردنقل قول:
دیگه فعلا ریسک نمیکنم و تا 6 میذارم دانلود
البته اگه دانلود کنه
من مثلا لینکهای دانلودیمو لچ میکنم تو هیض فایل خودمنقل قول:
با این حال بازم سرعت به حدی کمه که به روشن بودن سیستم نمی ارزه
و مجبورم میشم خاموش کنم سیستمهارو
اولین و آخرین بار هست که پارس افلاین میخرم
منم اگه خدا بخواد از شرکت لعنتی که یه مشت مفت خور توش کار میکنن میرم.امروز میرم ببینم وایمکس منطقه مارا پوشش میده یا نه.تمدید موقت کردم اما پولش را بهشون نمیدم:31:نقل قول:
کاریش نمیشه کرد . بستگی به شلوغی و خلوتی داره که شبا سرعت میاد پایین .نقل قول:
---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 12:11 PM ----------
2-3 هفته طول می کشه . برو سایتش توضیح داده چه مدارکی می خواد . مودم رو اگه بخوای خودت بگیری یه بار باید تا شرکت بری تا تاییدش کنند . وگرنه کار خاصی نداره و پیک میاد پول ثبت نام رو میگیره و تا 2-3 هفته بعد هم وصل میشه .نقل قول:
من همون روز اولی که سرویس های cra رو واسه فروش گذاشتن یعنی سوم مهر رفتم یکی گرفتم جهت تست و فکر میکردم الان میخوام با توجه به نوسان سرعت و کیفیت خوبی یا بدی این تعرفه ها رو بسنجم ولی دیدم... شما خوش بحالت منطقه ما فقط پارس هستنقل قول:
این سرویسمم 4 روز دیگه تموم میشه میخوام یه 128 4 گیگ بگیرم و بگم سرعتش رو بزنن رو 2 مگ و شبانش رو هم محدود نکنن البته اینطور که به نظر میاد دیگه تا 7 نمیشه دان کرد که 90 درصد دانلودم تو 6 تا 7 بود.....
خوب كاري مي كني. :thumbsup:نقل قول:
منم از ليتل-مور استفاده كردم و بعدش فسخ كردم. پولش رو هم نگرفتن. :15:
من 128 با ترافیک ماهانه 2 گیگ دارم . سرعتش تو روزا که بین 100 و 110 هست توی شب و ساعتهای رایگان هر شب تقریبا 1 گیگ دانلود میکنم .نقل قول:
البته بسته به منطقه مخابراتی و شلوغ یا خلوت بودنش هم داره .
مال من تهران منطقه مخابراتی توحید
دیشب 4.5 گیگ گرفتم البته اسیا هم که بودم همینقدرا میگرفتم لینک های مستقیم خیلی تاثیر دارند
ولی من 1 مگ دارم میشه 3 ماه 60 تومن گرونه یعنی اگه 512 بگیرم سرعتم نصف میشه؟ کسی تاحالا اینکارو کرده که از 1 مگ بره سرویس های پایینتر؟
CRA رو هنوز باید بریم ISP بگیریم؟
کسی خبر داره پارس انلاین چطوریه سرعتش و وضعش ؟ سرویس 512 - دو گیگ میده منظورمه
وضع شبانه و روزانه سرعتشا چطوریه ؟
لطفا کل بچه ها از تمامی شهر ها نظرشون رو بگن در مورد این سرویــس
شما چه سرویسی دارین ؟نقل قول:
شبها دان استریم شما رو پایین میارن یا منطقتون شلوغ و پرترافیک میشه یا نرم افزاری محدودتون می کنن ؟! حالت دیگه ای که نداره !
چرا سی ار آ؟؟ خیلی حالشون خرابه این ها...نقل قول:
چرا نداره باید این شرکتها رو مجبور کنیم سرویس درست بدن اگه جا بزنیم میشه مثل قبل و شرکتها هم همین رو میخواننقل قول:
:18::18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
منم 1 مگ دارم چند شب هست اصلا دانلود هم نمی کنه چه برسه به 4.5 گیگ .
ماکسیموم تو 1 شب 1.5 گیگ گرفتم !!!
معمولا 2048 هستنقل قول:
باز شب 1 به بعد دوباره نگاه میکنم
در منطقه ما خیلی کم هستند که پارس بخرند
نمیدونم به هر حال زده شدم از این پارس
سلام
من 2 سالی هست که سرویس 256 ماهی 20 گیگ دارم . سرویسم روی 2 مگ بسته شده .
حدود یک ماهی هست که قطعی وصلی داشتم . سرویسم رو روی 1 مگ تغییر دادند . گفتند دیگه خط نمیکشه روی 2 مگ !
هیچ تغییری نکرد . مجدد بردن روی 2 مگ . مودم رو سر خط هم بردم و چک کردند . خودشون زنگ زدند گفتند چون خونه از مرکز مخابرات دور هست نمیتونن این قطعی وصلی رو کاری کنند !!
سوال من اینجاست که تو این یک ماه اخیر خونه ما که جاش تکون نخورده ! چطور قبلاً تو این 2 سال مشکل نداشتم ولی الان میگن خونتون دور شده ؟!!
الان Downstream من رفته زیر 7 و خیلی برام مشکل ساز شده !
واقعا افتضاحه سرویساشون
1مگ و 2مگ محدود هم که ندارن
شبا هم که سرعتم 15 بالاتر نمیره
کلا واسه من تعطیله
فردا میخوام برم فسخ کنم
میگن یه هفته طول میکشه
راهی نیست که زودتر از رانژه در بیاد خطم؟
میری شرکت میگی میخوام فسخ کنم بعد یه نامه بهت میدن میبری منطقه مخابراتی خودتون بعد از رانژه در میاد:46:نقل قول:
مخابرات راحت قبول میکنه؟آشنا که نمیخواد؟نقل قول:
سلام
واقعا دیگه جدا از دی سی ها سرعت هم اومده پایین. این پارس وضعش اینطوری نبود که؟! از اوایل مهر یه دفعه ای اینطوری شد.
حیف اگه این شکلی بمونه احتمالا عوضش کنم ولی هر چی باشه شاتل نمی گیرم.
این اسپید تست خوبه ولی سرعت واقعی دانلود متغیر و پایینه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سرعت v p n شما هم پایینه ؟؟؟