من فقط از تبلت و موبایل اندرویدی استفاده میکنم . کامپیوتر ندارم که چک کنم اما روی موبایل بدون فیلترشکن اصلا سایت باز نمیکنه. واقعا افتضاح شده. برعکس دانلود خوب شده و با سرعت تمام دانلود میکنه. کاش فقط یه فکری به حال لود صفحات بکنن
Printable View
من فقط از تبلت و موبایل اندرویدی استفاده میکنم . کامپیوتر ندارم که چک کنم اما روی موبایل بدون فیلترشکن اصلا سایت باز نمیکنه. واقعا افتضاح شده. برعکس دانلود خوب شده و با سرعت تمام دانلود میکنه. کاش فقط یه فکری به حال لود صفحات بکنن
دو دکل با سرعت اتصال و کیفیت سیگنال خوب داریم. اما.یکی از یکی بدترنقل قول:
ببینید. مشکل سرعت دانلودم نیست. اتفاقا دانلود همون سرعت عادیشو داره. مشکل من اینه که اگه بدون پراکککککسییی بخوام سایتی رو باز کنم یا دانلود کنم، جیگرم خون میشه!
اما با هیتلرشکن وقتی میرم سرعت خوبه و مشکلی نداره!
دلیل اینکه از هیتلر استفاده نمیکنم: 1- از سایتی که فیلم دانلود میکنم نمیشه با هیتلر دانلود داشت! 2- قطع و وصل زیاد داره! :D
راهکار؟
دوستانی که از لود صفحات مشکل دارن خواهش میکنم 5 دقیقه وقت بزارن در سامانه 195 شکایت کنن من تا الان 3 تا فرم پیگیری پر کردن برام حلش نکردن . شکایت ها زیاد بشه مجبورن حل کنن شماها تماس نمیگیرید بگید تو لود مشکل داریم که پیگیری کنن . اگه زنگ بزنید پیگیری میکنن . و بنظرم الان تنها راحش شکایت تو 195.ir هست
شاید حرفمو قبول نکنید ، شکایت کردن هیچ فایده ای نداره .نقل قول:
ببین برای مبین نت که پست های قبلیم توضیح دادم من و بچه های تاپیک مبین نت و چند تا فروم دیگه که خودم دعوتشون کرده بودم به شکایت کردن همه رفتیم شکایت داریم ، اونم نه برای سرعت ، برای نقض توافقنامه بدون رضایت مشتری .
بعد از یک مدت یک خانم با همه ماها تماس گرفت و توضیح خواست ، من و دوستان دیگه توضیح دادیم برای اون خانم و گفتند پیگیری میشه ! بعد از یک هفته مجدد اون خانم تماس گرفت با همه ماها و گفت مشکل حل شده ؟!
ما هم گفتیم نه ، مشکل پابرجاست ! اون خانم که دیگه رفت که رفت !
بعد از تماس دوم اون خانم ، خانم دیگری از مبین نت ( که از تعداد شاکیان تعجب کرده بودند ) تماس گرفت با تک تک ماها که استعلام کنه شکایت ها واقعی هستند ! و شماره شناسه کاربرهای مبین نت را میگرفت ، که خودم شخصا وقتی گفت از مبین نت هستم گوشی را کوبیدم چون اینقدر اعصابم خراب بود که احتمالا ....
حتی بعضی از بچه ها وقتی این خانم بهشون زنگ زده بود با بی احترامی و فحاشی و توهین حرف زدند ...
اما هیچ اتفاقی نیفتاد ، حق ما ضایع شد ، خیلی ها رفتن مبین نت را فروختند یا دیگه تعرفه نگرفتند که خودم یکیشون بودم.
چون قبلا تجربه کردم میگم شکایت کردن فایده ای نداره !
اینجا ایران هست عزیز نه سوئد و نروژ ! شکایت میکنید اما این شرکت ها اینقدر گردن کلفت هستند که زیر بار نمیرن .
الان من چیزی بگم سی یا سی میشه !
همه اینها از اونجا آب خورد که وزیر دولت فعلی گفت باید تعرفه ها را شرکت ها 20 درصد ارزون کنند !
همون وعده هایی که قبل رای گرفتن میدن به مردم ، اما دیدیم که بعد از این حرف ایشون نه تنها تعرفه ها ارزون تر نشد بلکه گرونتر شد ، شبانه های خیلی از شرکت ها برداشته شد یا کم شد یا محدود شد !
ایرانسل و مبین نت هم اینقدر گردنشون کلفت هست که زیر بار حرف کسی نمیرن .
من بازم میگم انصافا اگه بخوام از 100 نمره به ایرانسل و مبین نت امتیاز بدم :
به ایرانسل 70 میدم ، به مبین نت -100 ! اینقدر این مبین نت اذیتم کرد که دیگه مشکلات اینطوری به چشمم نمیاد .
--------------
من وی پی ان میزنم و بدون مشکل دارم کار میکنم ، دیگه چرا اعصاب خودمو خراب کنم ؟
اینکه میگید با قند شکن نمیتونید ازون سایت فیلم دانلود کنید :نقل قول:
احتمالا شما عضو وی آی پی هستید در اون سایت یا اینکه مثل بعضی از سایت های ایرانی اجازه دانلود به آیپی های غیر از ایران را نمیده .
البته اگر کلا دانلود راه نمی افته در دانلود منیجر باید با برنامه های تغییر آیپی ، ایپی را عوض کنید .
و اگه راه می افته دانلود ولی قطع و وصل میشه ، مشکل ازون قند شکن شماست .
مثلا اولترا سو++رف هم قند شکن هست اما سرعتش افتضاحه !
با وی پی ان تست کنید .
سلام.:n18:
ممنون میشم راهنماییم کنید چطور میتونم دکلی که با مودم bm632w وایمکس ایرانسل بهش متصل هستم رو شناسایی و تعییر بدم؟:n13:
سلام دوست عزیز برای اینکه تست خواستید از مبین نتنقل قول:
سرعتش در حد adsl هست و عالیه صفحاتو راحت لود می کنه و سرعت دانلود الان 220 هست ............
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که مشکل لود شدن صفحات وب را دارند یک پیام خصوصی بفرستند .
یه چیزی میدم بهتون :n02: مشکل حل میشه
ممنونم از شما .دوستان دیگه هم گفته بودن مبین نت توی خوزستان کیفیتش عالیه. اگر دانلود شبانش محدودیت نداشت منم حتما عوض میکردم. اما چونانلود شبانه برام مهمه و شبی دو گیگ با ایرانسل دانلود دارم نمیتونم مبین نت بگیرم. مبین نت فقط دو برابر حجمت اجازه دانلود شبانه رایگان میدهنقل قول:
سلام من چون فقط کارم باز کردم صفحات اینترنتی هست مبین نت بهتر هست ......... و اصلآ دانلود روزانه و شبانه ندارم ............نقل قول:
داداش این چطوره ؟
سیگنالتون خیلی خوبه. نشون میده زیاد از دکل دور نیستیدنقل قول:
چطور RSSI رو بهتر کنم عددی بین 50 تا 70 هست ......... من 62 هست .......................:n16:نقل قول:
با جابه جا کردن مودم. اما تاثیر زیادی نداره. شما دیگه آخرین سرعت دانلود رو دارید. منم قبلا که به دکل سر خیابون وصل میشدم حدود ۶۵ بود. بعد که مودم رو وصل کردم توی دیوار شد ۴۷ اما تاثیر خاصی نداشت و به دکلی که خیلی دوره و ۷۹ بود وصل میشدم سرعت بیشتری میگرفتم. شما فکر کنم تو ارتفاع بذارید بهتر میشه اما فکر نکنم تاثیری توی کیفیت داشته باشه
من که خدا رو شکر کاملآ راضی هستم و کارم بنده رو راه می اندازه و adsl دو مگابایت هم دارم ...........نقل قول:
برای دو نفر از دوستان یه چیزی فرستادم اگه پیام را گرفتند اطلاع بدن ، چون در تاریخچه ارسال شده ها ثبت نشد .
سلام. دوستان وایمکس ایرانسل بعد از راهاندازی LTE فرقی کرده؟
چون من قبلا وایمکس ایرانسل داشتم و سرعت افتضاح بود. در همین حد بگم که من ۵۱۲ گرفتم و سرعتم در حد دایال آپ بود. پینگ هم که خیلی پایین بود. بعد از یک ماه دیگه وایمکس رو تمدید نکردم و از مبیننت استفاده کرده که وضعیتش حداقل بهتره. درواقع انتخاب بین بد و بدتر بود برای من.
ولی از وقتی ایرانسل lte رو راه انداخته من سیمکارتمو عوض کردم و سرعت خیلی خوبی میده. میخوام ببینم این مسئله روی وایمکس تاثیر داشته؟ یعنی مثلا پهنای باندی که روی سیمکارت lte میدن، به وایمکس هم اختصاص میدن؟ یا نه هنوزم همونجوری مثل قبله و تغییری نکرده؟
ممنون
بدتر شده دوست عزیز
بله همونطور که شما هم اشاره کردید بدتر شدهنقل قول:
علتش هم اینه که آقایون تکنولوژی وایمکس رو منسوخ میدونن و نه تنها تجهیزاتشون رو ارتقا نمیدن بلکه در مواردی
بخاطر نصب تجهیزات LTE اونها رو از دکل ها جمع کردن:n27:
از امروز ظهر (۴ شنبه) برای من اینترنت به فاجعه تبدیل شده
دیگه تقریبا هیچ صفحه ای بدون اسمشو نبر باز نمیشه ! و وصل شدن به همون هم با هزاران مشکل مواجه شده
اگه درست نشه (که عمرا بشه) این ماه آخر من هست بدون اینترنت بودن به داشتن این فاجعه شرف داره (حداقل اعصابم مشکل پیدا نمییکنه)
دیگه حتی زنگ هم نمیزنم چون از شنیدن اراجیف خسته شدم
اینو نوشتم که فقط بدونید مشکل قبلی نه تنها بهتر نشد بلکه برای همه بزودی بدتر هم میشه
سوال من اینکه چرا وایمکس شیرشو باز نمیکنه و تعرفه هاش بیشتر از اون سرعتی که میگه نمیره ! من 2 مگ دارم 2 ساله که همیشه سرعتش روی 250Kb/s بوده ، من نمیدونم کی میخواد شیرو باز کنه یا اینکه اصلاً قصد این کارو نداره .
من که همون روز بعد از شکایت تو 195 زنگ زدن که آره داریم پیگیری میکنیم .گفت خودمونم نمیدونیم کجاست و اکثر شرکت هام این مشکل پیج باز کردنو دارن . منم گفتم معلومه دیکه از فیلترینگ خنگه و خندید و غیر مسقیم گفت ترکوندن. نمیدونم کی برطرف بشه ولی تا 6 روز دیگه نشه شارژش نمیکنم .ده برابر تری جی پول میدیم همه چی افتضاحه
بچه ها هنوز مشکل دیر لود شدن صفحات وجود داره؟
من که 10 روز پیش سرویسمو تمدید نکردم و الان دارم از رایتل استفاده میکنم
دوستان الان رایتل خیلی خوبه قبلا ایرانسل داشتم خوب الان اصلا ثبات نداره .
رایتل هم پوشش خوبه همه جا انتن میده هم سرعتش انصافا نوسان نداره ثابت هست .
آره هنوز مشکل داره . تو بعضی شهرها مشکل واسه 3g هم پیش اومده اصلا معلومه پیگیر نیستننقل قول:
بله هست بدتر شده که بهتر نشدهنقل قول:
من وایمکس کنار گذاشتم رفتم مودم 3G ایرانسل گرفتم.
5 گیگ 1 ماه 20000
تست سرعت
دمت گرم خوب کاری کردی این وایمکس که منو پیر کرد . حیف مودم های تری جی مسقیم نمیشه به برق زد حتما باتری باید باشه اونم 6 ساعت تو شهر ما هم آنتن دهیش ضعیفه خیلی و سرعتش یک مگهنقل قول:
من مودم E8231 گرفتم. مثل همون مودم های USB هست با این تفاوت که میشه به برق و یا پاور بانک وصلش کرد و از وای فای استفاده کرد.نقل قول:
یعنی این مودم رو به یک منبع usb وصل کرد مثل تلویزیون و... و هر جای که جای usb داشته باشه وایرالس میده؟؟ اینجور باشه که عالیهنقل قول:
دوستان بزارید شکایت رو براتون شرح بدم چی شد همون مشکل پیج بازکردن .
دیروز گفتن با مشترک تماس گرفته شده راهنمایش کردیم . منم تجدید نظر دادم گفتم که مشکل هنوز هست . امروز از طرف وزارت ارتباطات از اهواز تماس گرفتن گفتن مشکل چی بوده و ... براشون توضیح دادم که این مشکل پیح باز کردن تازه بعد از یک دقیقه شروع میکنه به لود سایت و یک ماهه مشکل هست. گفتن پیگیر میشیم . الان تماس گرفت میگه شرکت لاگ رو فرستاده و من مانیتورینگ کردم اینترنتت رو مشکل خاصی ندیدم اون وب سایت های که باز نمیشه مشکل از فیلترینگ هست روی اینا تاثیر گذاشته . منم گفتم چرا؟ شرکت مگر نمی تونه از زیر ساخت پیگیر باشه که فیلترینگ روی اینترنت اینا تاثیر داره ؟؟ اونم چیزی نگفت گفت باید بتونه . ولی دیگه هیچی گفتم وایمکس رو دیگه باید کنار گذاشت و خودش خندش گرفت و گفت تعرفه هاشم گرونه . دیگه شکایت رو بست ولی واقعا مسخره است که شرکت به این بزرگی نتونه از زیر ساخت بخواد کاری بکنه .
بله به شارژر گوشی ، پاور بانک ، سیستم و ... وصل میشه وایرلس میده.نقل قول:
البته برد وایرلسش اندازه مودم های معمول نیست چون آنتنش داخلیه اما خب راضی کنندس.
شاید هم میتونه پیگیری کنه اما نمیخواد انجام بده چون وایمکس دیگه مشتری نداره پهنای باندش اضافه نمیشه و خودشون اعلام کردند که کم کم جمع آوری میشه.نقل قول:
جالبه که بدونید در اصفهان 2-3 سال هست این مشکل وجود داره که الان بیش از حد زیاد شده.
من هم اصفهان هستم ، برعکس شما مشکلی نداشتم با وایمکس ایرانسلنقل قول:
این مشکل لود صفحات هم با وصل کردن یک چیز پی ان برطرف میشه ( از اولش هم بهتر میشه )
این مشکل هم به نظر من برطرف میشه ، تا اون زمان چیز پی ان
این وایمکس هنوز از 3G سر هست ، 6 ماهه دو مگ داشتم در 4 ماه اول 500 گیگ دانلود زدم ، دو ماه آخر که بیخیال دانلود شدم ! اگر 3G هم شبانه رایگان داشت این حرف را نمیزدم ولی تا وقتی وایمکس شبانه رایگان داره از 3G بهتره .
البته این نظر من هست :n02:
ویرایش : این را هم فراموش کردم بگم ، الان دو سه روز هست لود صفحات بهتر شده و اوجش دیشب بود که من بدون چیز پی ان راحت وبگردی میگردم !
بله درسته برای شما که بیشتر دانلود شبانه دارید مناسبه اما برای من که بیشتر وبگردی میکنم و کمتر دانلود مناسب نبود چون توی خونه 6-7 دستگاه به وایرلس وصل مبشن نمیشه واسه هر کدومشون چیز پی ان نصب کنم.نقل قول:
با دانگل وای فای ( همین هایی که روی ر+سی+ور ها هست ) میتونید کانکشن چیز پی ان را شیر کنید .نقل قول:
یعنی روی PC یا لب تاب که چیز پی ان وصل میکنید دانگل را وصل می کنیم و کانکشن را شیر میکنیم .
نقل قول:
بله میدونم این در صورتی امکان پذیره که سیستم اکثر مواقع روشن باشه.
منم دقیقا به خاطر دانلود شبانه نمیتونم برم تری جی بگیرم. من شبی دو گیگ دانلود میکنم . سرعت پایین و کیفیت افتضاح رو میتونم تحمل کنم اما نمیتونم بیخیال این شصت گیگی بشم که در طول یک ماه دانلوذ میکنم
فقط میشه گفت باعث تاسف هستنقل قول:
سلام عزیزان من الان حدود دو سال هس سرعت 128 دارم که روی 16 قفل هست حالا بعد از دو سال میخوام سرعت بالاتر ببرم زنگ زدم پشتیبانی میگه شما اینترنت خانگی هستین و برای بالا بردن سرعت باید مدارک بفرستین.
الان من دقیقا باید چیکار کنم؟:n28:
من شاتل هم دارم ولی از این مسخره بازیا نداره:n03:
اره فقط ایرانسل قانونیه . اگر دانشجو هستی اشتغال به تحصیل یا یه پروانه کسبی چیزی بگیر و اسکنش کن فایل رو به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا یک فکس داره که از اپراتور فکسش رو بگیر بفرستش . زیر برگه شناسه وایمکست رو بنویسنقل قول: