جواب سوال منو کسی نمیتونه جواب بده؟نقل قول:
Printable View
جواب سوال منو کسی نمیتونه جواب بده؟نقل قول:
مودم TP-LINK W8960N
گوشیم بهش کانکت میشه ولی سایت باز نمیکنه
خودش رو PPPoE هست
یکی کمک کنه:19:
دوستان من از دیتا نت ایران گرفتم سرعت 1024 اما افتضاحه....
سرعت دانلود من روی 40 کیلو بایته تماس گرفتم گفتند مرکز مخابرات محلتون مشکل داره که اینجوری شده....نمیدونم راست میگن...
بجر سایتهایی که میان سرعت سنج دارن چجوری میشه سرعت اینترنت را چک کرد که واقعی هست یا نه؟
اخه سرعت 1024 یکماهه همش ماهیانه 7000 تومن یا 1 گیگ ترافیک
این پینگ که شما میگید چیه و چجوری باید چک ش کنیم؟
راستی مودمم هم اکسترنال از نوع Corecess هستش
متشکر--بعضی وقتها با کانکشن وصل می شود بعضی وقتها با کانگشن هم وصل نمی شود وخطای 619 می دهد--نقل قول:
این ارور چن تا عامل داره .که بیخیالش میشم . خیلی زیاده :دینقل قول:
اولین راه حل ری استارت کردن کامپیوتره
دومین راه حل پاک کردن و نصب مجدد درایور کارد شبکه
سومین راه حل هم ریست کردن مودم و کانفیگ مجدد اونه .
کار خاص دیگه ای نمیشه کرد . موفق باشی .
تشخیص سرعت اینترنت به اون عددی که اونجا مینویسه نیست . اولا که شما با یک نرم افزار مدیریت دانلود مثل IDM که واسه این کاره دانلود کن . بعد اینکه اعتبار سایتی که از اون دانلود میکنی خیلی تاثیر داره . مثلا برو از سایت Dell یه درایور دانلود کن . مسلما بیشتر از وقتیه که داری از یه سایتی مثل rapidshare که اکانت رایگان میده دانلود میکنی .نقل قول:
نکته ی بعد هم با سیم کشی های افتضاح مخابرات ایران سرعت 1024 بعید میدونم عملا جواب بده . برای دریافت ماکسیمم سرعت هم یک بار مودم رو بدون اسپیلیتر به خط وصل کن .
نقل قول:
منم همين مشكلو دارم كه مربوط به مخابرات ميشه.
هر وقت واسه من اينطوري ميشه توي كانكشن از اول پسوردم رو تايپ ميكنم و درست ميشه.
نميدونم چرا اينطوري ميشه ولي با تايپ مجدد پسورد توي كادر درست ميشه.
البته من بعضي وقتها ارور 615 هم ميگيرم كه اونقدر روي گزينه redial كليك ميكنم تا وصل شه.
سلام دوستان
من با مودم aztech DSL605eu بابام مشکل دارم...
مشکل از جایی شروع شد که من دکمه ریستو چندبار متوالی فشار دادم سپس مودمو خاموش و دوباره روشن کردم .
بعد از روشن کردن مودم وضعیت چراغها به صورت زیر دراومد:
1- چراغ پاور پیوسته قرمز ماند و به رنگ سبز درنیامد .
2- چراغ اترنت سبز
3- چراغ USB همزمان با چراغ اینترنت سبز چشمک زن
4- چراغ DSL هم کلا خاموش
کیست مرا یاری کند ؟
سلام دوستان من مودم asus 602 دارم امكانش هست كه همزمان 2 تا كامپيوتر بهش صل شه؟يكي با پوررت usb و ديگري از طريق lan ؟ اگه امكانش هت خواهشا توضيح بفرماييد چه كنم؟
با سلام.نقل قول:
در قدم اول پیشنهاد میشه با پشتیبانی تماس بگیری. اونا اگه حل نکردن ، بعد من و بقیه دوستان اگه تونستیم کمک میکنیم.
موفق باشی.
---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:35 PM ----------
سلام.نقل قول:
اگه پشتش دوتا پورت LAN داشته باشه که خیلی بهتره. اگرم نداره مشکلی نیست.
مودمت رو روی PPPoE تنظیم کن و تموم. سپس USB رو بزن به یه سیستم و LAN رو به یکی دیگه.
مشکلی بود بگو.
موفق باشی.
ممنون از راهنمايينقل قول:
سلام.
اگه پشتش دوتا پورت LAN داشته باشه که خیلی بهتره. اگرم نداره مشکلی نیست.
مودمت رو روی PPPoE تنظیم کن و تموم. سپس USB رو بزن به یه سیستم و LAN رو به یکی دیگه.
مشکلی بود بگو.
موفق باشی
اول عرض كنم كه پشت مودم فقط يك پورت لن هست
و اين هم هيخواستم بدونم حالا بعد از انجام اين كار ها كه فرموديد باز بايد با كانكشن به اينترنت وصل شم يا يوز و پسورد رو توي خود مودم تعريق كنم؟و اينكه ايا همزمان هر دو سيستم به اينترنت وصل خواهند بود؟
نه کانکشن لازم نیست. User و Pass رو توی مودم باید بزنی و همزمان هر دو سیستم وصل هستن.نقل قول:
سلام
1- مودمشون Wireless هستش؟ چه مدلی؟نقل قول:
2- قاعدتاً باید مودم Wirelessگذاشته باشن. اگه اینجوری باشه ، شما دیگه مودم لازم نداری. سیستم هایی که کارت شبکه وایرلس دارن و تو منطقه تحت پوشش اون باشن میتونن بدون هیچ وسیله ی دیگه ای به خودش وصل شن. معمولا تا یک یا دو طبقه بالا یا پائین.
اگر هم خارج از محدوده آنتن دهی اون مودم باشید ، باید از تقویت کننده سیگنال (wireless Access Point) استفاده کنید:
تو این تاپیک قبلا در همین مورد بحث شده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------------------
یعنی تو تنظمات مودم ، به گوشی IPداده؟نقل قول:
نه آقا IP نداده
بهتون گفتم با لپ تاپ میتونم به وایرلس مودم وصل بشم و کارم میکنه ولی با گوشی که وصل میشم وایرلس مودم رو میشناسه .
نوشته هم که کانکت هست connected
ولی سایت باز نمیکنه نمیدونم علت چیه
دیگه نمیدونم چطوری توضیح بدم:41:
داداش برای شبکه قفل یا پسورد گذاشتی؟ از چه نوعی؟نقل قول:
نه قربان پسورد نذاشتم
مودم من zyxel p660hw t1 v2 است من مشکلی با کانکت شدن با اینترنت کامپیوتر ندارم . ولی وقتی با وایرلس مودم به هر وسیله ای که وایرلس دارد مثل لب تاب یا موبایل وصل می شم فقط علامت وایرلس را نشان میدهد ولی وارد اینترنت نمی شود بجز آی پی خود مودم 192.168.1.1 لطفا مرا راهنمایی کنید
نقل قول:
شما از تنظیمات مودم ، قسمت Wireless Security یه عکس میذاری؟
نقل قول:
جناب وارسته من همه تنظيمات رو انجام دادم يكي از سيستم ها رو به لن زدم و ديگري رو به يو اس بي..و هر دو الان به نت وصل هستند..الان مشكلم اينه كه من قبلا يه كانكشن چيز پي ان روي سيستمم داشتم كه اونو براي استفاده در ايون يكي سيستم هم share كرده بودم..اون زمان اي پي 192.168.0.1 و 192.168.0.2 استفاده ميكردم..الان چطوري ميتونم كانكشن چيز پي ان رو share كنم؟ايا ميشه كانكشن چيز پي ان رو توي مودم تعريف كرد؟
دوباره سلام.نقل قول:
ببین بعضی مودمها توانایی پیکربندی V P N رو روی خودشون دارن. پس در درجه اول چک کن ببین مودمت این امکان رو داره یا نه.
در غیر اینصورت راهنمای زیر رو جهت Share کردن V P N Connection دنبال کن:
کد:http://itknowledgeexchange.techtarget.com/itanswers/vpn-connection-sharing/
امیدوارم کار کنه. چون من خودم تا حالا این کارو نکردم.کد:http://superuser.com/questions/183570/sharing-vpn-access-between-two-computers-on-the-lan
درضمن ، تب Sharing رو توی Properties کانکشنت یه چک بکن. Share کن روی کارت شبکه ای که به اون سیستمت وصله ببین چی میشه.
موفق باشی hexman :46:
ممنون از شمانقل قول:
ببین بعضی مودمها توانایی پیکربندی V P N رو روی خودشون دارن. پس در درجه اول چک کن ببین مودمت این امکان رو داره یا نه.
دوستان اگه راهنماييم كنن ممنون ميشم
مودم من asus 602 هست.v p n رو ساپورت ميكنه؟
سلامنقل قول:
متاسفانه نه. وقتی سیستم ها بطور مستقیم به مودم وصل میشن ، برای هر کدوم نیاز به یه اکانت جدا دارید.
---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 12:09 PM ----------
سلامنقل قول:
اولین پستتون مبارکه :46:
شاید روی wireless پسورد گذاشتین. وارد تنظیمات مودم شید و در قسمت Security ببینید وضعیت امنیتی وایرلس چیه؟ اگه تو مراحل مشکلی بود، بگید که دقیق تر راهنمایی کنم. ..
من این مودم وایرلس دو آنتن رو خریدم TP-link TD-8961ND
ولی اصلا تا طبقه بالا جواب نمیده
از دو متری هم که وصل میشم تو هر نیم ساعت 10 بار قطع و وصل میشه
مشکل از کجا هست ؟باید چی کار کنم؟
سلام
شرمنده سوال رو مطرح میکنم چون از تاپیک های موجود چیزی دستگیرم نشد مجبور شدم سوال بپرسم
من یه مودم وایرلس d-link dsl-2640u 4-port router دارم که با کابل شبکه به سیستمم وصل هست مشکل اینجاست که نمیتونم بین pc ولپتاپم شبکه ی بی سیم برقرار کنم لطفا اگه میشه کمکم کنید
اموزش هارو خوندم ولی اکثرا شبکه کردن دو لپتاپ بود که با pc فرق میکنه
ویندوز لپتاپ سون 64 بیتی ویندوز پی سی سون 32 بیتی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لپتاپ کانکت میشه به وایرلس ومیتونم از اینترنت استفاده کنم فقط نمیتونم شبکش کنم یه توضیح جامع بدید خیلی ممنون میشم
دوباره سلام.نقل قول:
ببین سیستم هات همدیگه رو Ping میکنن ؟
من دفترچه ش رو نگاه کردم دیدم اکسس پویت هم دارهنقل قول:
مگه اکسس پویت برای افزایش برد نیست
من حتی وقتی با لپ تاپ چسبیده به مودم میشینم هر 3-4 دقیقه یه بار قطع میشه و چند دقیقه طول میکشه دوباره وصل بشه
مشکل من کجاست؟
لطفا سریعتر راهنمایی کنید من کارم با نت ضروری هست ...
---------- Post added at 07:01 PM ---------- Previous post was at 07:00 PM ----------
یه چیز دیگه QSS چی هست که رو مودم یه دکمه براش گزاشته؟
قیمت چند مدل مودم بیسیم خوب رو اگه کسی داره میخوام!
:11:
با درود و سپاس از شمانقل قول:
سلام
متاسفانه نه. وقتی سیستم ها بطور مستقیم به مودم وصل میشن ، برای هر کدوم نیاز به یه اکانت جدا دارید.
يعني هيچ مودمي چنين قابليتي رو نداره يا فقط مودم من نداره؟
يه نگاه به اين تصوير يندازيد.مودم tplink قابيليت تعريف كانكشن pptp و l2tp رو داره
نه همدیگه رو نمیشناسن مشکل اینه که نمیدوند چجوری به هم بشناسونمشوننقل قول:
:41:
سلام
من می خوام مودم بخرم.یه دونه دی لینک از این دو پورته ها دارم.برم براش اکسسپوینت بخرم؟با اینکه یکی از مدلهای لینکسیس
wag120n or wag160n بخرم؟
فرق اساسیشون چیه؟
ممنون
160 پهنای باندش بیشتره . فقط همین . وگرنه از نظر کارایی تفاوتی نداره . تو وایرلس واست مهمه یا میخوای بیسیم شبکه کنی ؟ اگه شبکه واست مهم نیس d link 2640 بگیر . هم 4 تا پورت داره . هم وایرلس . قیمتش هم خوبه .نقل قول:
یعنی جفتشون روتر دارن و اون دیلینکه نداره؟نقل قول:
راستی منظورتون از پهنای باند چیه ؟ جفتشون که استاندارد ان را ساپورت میکنن.
بچه ها من عجله دارم لطفا یکی بگه مودم TP-link TD-8961ND باید دو طبقه رو ساپورت کنه یا مودم من مشکل داره که اصلا آنتن نمیده
فاصله خیلی کم هم هر چند دقیقه یه بار قطع میشه...
کسی نبود؟؟
مودم ASUS مشکلش معلوم نشد! چند دقیقه یکبار قطع میشه و باید مودم ریستارت بشه تا دوباره کانکت بشه!
1- اکسس پوینت (نقطه ی دسترسی) برای وصل کردن چندین سیستم به شبکه هستش و اگه بعنوان Rang Extender استفاده بشه ، میتونه سیگنال هاب ضعبف شده ی یه شبکه وایرلس رو دوباره تقویت کنه تا محدوده تحت پوشش رو گسترش بده. ولی تو این مودم ها کار اکسس پوسنت همون وصل کردن چندین سیستم به مودمه.نقل قول:
2- این موضوع که در نزدیکی مودم هم قطع میشید ، غیر طبیعیه، وقتی قطع میشه ، فقط اینتنت قطع میشه یا کلا شبکه رو گم میکنه؟
3- با کابل هم هر 3-4 دقیقه قطع میشین یا دائم وصله؟
وقتی با پی سی وصلم قطعی ندارهنقل قول:
ولی با وایرلس که وصل میشم یه بار اصلاشبکه رو پیدا نمیکنه
یه بار پیدا میکنه و بهش وصل نمیشه
یه بار وصل میشه ولی اینترنت نداره
خلاصه نمیدونم جریان چیه...!
کسی یافت نشد بلد باشه لبتاب و کامبیوتر رو شبکه کنه در ویندوز 7
سلام خسته نباشید!
دوستان عزیز.
من 4تا سیستم در محیط کارم دارم که به اینترنت وصل هستند! حالا می خوام شبکه WiFi هم راه اندازی کنم که لپ تاپ ها و گوشی های موبایل هم بتونن در این محیط از اینترنت استفاده کنن!
حالا این مودم که لینکشو در زیر قرار دادم رو پیدا کردم و چندتا سوال در رابطه با این مودم دارم:
هم اکنون این مودم 4 پورت به صورت ایترنت Ethernet پشتیبانی می کنه! می خواستم بدونم که این مودم به صورت همزمان چندتا گوشی موبایل و یا لپ تاپ رو به صورت بی سیم پشتیبانی می کنه؟!
برد این مودم تا چند متر است؟!
با تشکر.
سلام.نقل قول:
لطفا مشکلتو رو دقیق تر بگو. شبکه با سیم میخوای یا بیسیم ؟ چیا داری ؟
سلام دوستان! من یک مودم شرکت پارس انلاین بهم معرفی کرده با مارک ESPOD هست که 4 تا پورت لن دارد و بینهایت وایرلس با قیمت 79 تومن میخواستم ببینم مودم بهتر از این با این قیمت پیدا میشه یا نه ؟