درباره ی شاتل یک چیزی هست به نام قانون مصرف منصفانهنقل قول:
آسیاتک از این قانون پیروی نمی کنه
آسیاتک مثل شاتل می ده ولی در قالب گیگ سرعت بالاتر
شاید برنزی ها رو برداره
Printable View
درباره ی شاتل یک چیزی هست به نام قانون مصرف منصفانهنقل قول:
آسیاتک از این قانون پیروی نمی کنه
آسیاتک مثل شاتل می ده ولی در قالب گیگ سرعت بالاتر
شاید برنزی ها رو برداره
سرعت شما چنده؟نقل قول:
سرعت دانلود ؟
همین 12 گیگ سرعت بالا یا همین هدیه ها رو گذاشتن تو سایتشون منم همون روز زنگ زدم یا رو میگفت این همون قانون مصرف منصفانه هست که مشترک با سرعت 128 باید اینقدر حجم اشته باشه که ما میدیم بعد از اینکه این حجم رو مصرف کرد و بازم ترافیک نداره میره رو سرعت عادینقل قول:
شاتل هم همینطور سرویس 128 30 تومن هست که 9 گیگ با سرعت بالا دانلود میکنه بعد از 9 گیگ میاد روی 16
ولی شاتل یه چیز دیگه ای هم داره که شبانه مشترکا رو محدود میکنه که آسیاتک هم بزودی اینکار رو میکنن
این شرکتا معلوم نیست که دارن چیکارن میکنن
من 256 گرفتم، ولی سرعت دانلودم حدود 110 هست...نقل قول:
نامحدود؟نقل قول:
خیلی خوبه
واقعا خوبه
بازم خوبه آسیاتک برنزی رو گذاشتهنقل قول:
فکرکنم ایشون نامحدود دارننقل قول:
بله
تو خوزستان 256 در همین حد سرعت می ده
امیدوارم سرعت ها مشکلی پیدا نکنه
آره برنزی همون سرعت هست بدون ترافیک هدیه که همون دزدی خودمون که پول بیشتری بگیرن رو نداره
یه چند صبر کن برنزی رو هم میزارن هدیه شرکت آسیاتک به مشترکان:n02:
توجه کردید وقتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیست تاپیک و کلاً p30world عجب آرامشی پیدا کرده؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسپم که نمی دهنقل قول:
در مورد اسیاتک هم معلوماتش خوبه :n11:
ارامش؟ والا اینجا همه از دست تو عاصین... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو این یه ماهه تو یه پستت شد به من تیکه ننداری؟
کارت شده اسپم....
من فقط دارم هر چی در مورد اسیاتک تجربه کردم رو اینجا قرار میدم...:n23:
اتفاقاً اطلاعاتش خوبه ! پستهاشم مفیده !نقل قول:
ما که قبولش داریم :n06:
باز پیداش شد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اصن تجربیات و ... رو ولش کن. چشمت هم شوره!
از وقتی گفتی از اول تیر پینگ خوب می شه، خوب نشده که هیچ، سرعتم نصف شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امید الکی دادی بچه ها تا یه ماه تمدید کنن پورسانتت رو از آسیاتک بگیری؟ خجالت نمی کشی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بچه ها شما یادتون که اسیاتک چه زمانهایی تخفیف 50% روی خرید ترافیک ها می داد؟
مثل اینکه ولکن مامله نستی؟ 2 تومن شارژتو دادم . دیگه چی میخوای؟(اینو میخوای تقدیمت کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
سرعت من که امروز درست شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال تو هر چی شده به من ربطی نداره. لیاقتت همینه:n02:
من نکفتم اول تیر درست میشه! پشتیبانی اسیاتک گفت تا اوایل تیر درست میشه. حالا دیگه درست نشه تقصیر خودشه(منم کوتاه نمیام). توهم بی تقصیر نیستی از بس گرفتی نفوس بد زدی:n09:
من فردا میخوام بگیرم باهاشون جر وبحث کنم! صبرم سر اومده.
اخه این چیه؟!
خداییش این بنده خدا and-roid2 تقصیر نداره منم که زنگ زدم به آسیاتک گفتن صبر کنید درست میشه:n23:نقل قول:
ولی چه فایده که هر چی بهش میگم این چه وضعیه و فرق 2 مگ با 1 مگ پس چیه ، انگار یاسین به گوش ... خوندی:n09:
خلاصه بچه ها زیاد بهم گیر ندید ، تاپیک داره از کارکرد اصلیش دور میشه:n27:
سرعت شب که هنوز داغونه:n03:نقل قول:
از فردا با لحن دیگه بااین پشتیبانی صحبت میکنم....فقط دنبال راهیم که با مدیرشون ارتباط برقرار کنم!نقل قول:
اگر این افشین به کسی تیکه نندازه کسی نمیاد تاپیکو از موضوعش دور کنه!
اره همون 1مگ هستنقل قول:
من منظورم روزانه بود
چون روزانش هم برام افت کرده بود دیروز....
تاپیک شده چت روم!
سرویس2048 محدود سرعت شبانش با 1024 برابره؟
1024 سرعت شبانش قانونی هست؟
کارکرد اصلی این تاپیک چیه مثلاً؟ همش تکراریه!نقل قول:
-یکی میاد میگه چرا سرعت شبانهی 2 مگ رو روی 1 مگ بستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-یکی میاد میگه زنگ زدم گفتن پینگ از فردا درست میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-یکی دیگه میاد میگه زنگ زدم گفتن همینه که هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-یکی میاد میگه من امروز فقط میتونم سایتای داخلی رو باز کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-اون یکی میاد میگه امروز چرا اینقدر کند شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-یکی میاد کل آسیاتک رو فحش میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-یکی دیگه میاد میگه نویز خطم چطوریه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همهی اینا به کنار اونی که میاد میگه فرف طلایی و نقرهای و برنزی چی هست رو کجای دلم بزارم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی میگم با این دوتا دستم خفش کنم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا بیشتر شبیه تاپیک ترول شده!(امان از دست افشین:n02:)نقل قول:
میانگینش معمولا 124 کیلوبایت ثابته
یکم میاد همه از دم ترول میکنه و میره !!!!نقل قول:
حداقل یه تنوعی داره ترول و شایدم بتونه یکی رو بخندونه!نقل قول:
اینم میزارم نگن اسپم دادی!
1 مگ نامحدود به برکت وعدههای and-roid2: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی آسیاتک قرص هاشو به موقع خورد!!!!!
و چند دقیقه بعد اثر قرص ها از بین رفت و سرویس 2 مگ شد 256
دیگه کم کم داره برا کاربر ها عادی میشه فوقش کسایی که ناراضی اند میرند به جاشون یه عده جدید میاند که از اول براشون شبانه سرعتش نصفه و هیچ وقت شکایت نمیکنند :n23:نقل قول:
اینم یکی دیگه از خیلی چیز های دیگه که مردم با گذشت زمان براشون عادی شد و قبول کردند:n27:
درود
من نمیخوام از آسیاتک دافع کنم ولی جایی بهتر هم هست که جمع کنیم و بریم ؟
تاپیک صبانت رو میخوندم مثل اینکه کلا شباشون اکثرا داغونه حالا بازم این یک سرعت تقریبا ثابتی روی هم سرویسی میده
کلا کسی گزینه بهتری ارائه میده من همین که سرویسم تمام شد جمع میکنم
منم ناراضی هستم ولی هر چی فکر میکنم به کجا پناه ببرم عقلم به جایی نمیرسه
این سرعت شبانه 2مگ که ثابته:نقل قول:
سلام دوستان
قضیه این زیر مجموعه آسیاتک به نام "بامانت" چیه ؟ یکم طرح هاش گرونه و می گن سرعت 2 مگ نامحدود حدود 200 به بالا است . صحت داره یا نه ؟ البته ما که ....
از همون اسیاتک سرویس میگیرهنقل قول:
پس اسیاتک هرچی ارایه بده چه خوب چه بد اونم همینه...
با این تفاوت که یه سری تخفیفات داره!
تخفیفات که نداره , هیچ , یک 60-70 هزار تومان هم گرون تره . :n02: من خودم ازشون پرسیدم و دستم اومد.
ضمنا شما که اون نماینده نیستی ؟ ها ؟ :n01:
سایتش اینه:نقل قول:
bamanet.ir
تا 15 خرداد یادمه هزینه نصبش رایگان بود! اینم تخفیفش... قرار بود یه سری تخفیف دیگه هم بزاره که اطلاع ندارم دیگه.:n02:
نه! اشتباهی گرفتی:n09: ما رو با اون یارو..
الان با مبین نتم دارم کار میکنم
چقدر سرعت صفحه باز کردنش نسبت به اسیاتک بهتره!!!
تا ادرس وارد میکنم درجا باز میکنه....
بابا تو مگه چندتا شرکت عضو هستی اندروید جون ؟ :n02: ضمنا نامحدود هم داره این شرکته یا نه ؟ بدرد ما می خوره ؟ :n01:نقل قول:
با چه چیرایی مردم رو خر می کنن ! آخه یکی نیست به یارو بگه نصب چه **ی می خوری که رایگانه ؟ 4 تا پارامتر ( دقیقا 4 تا ) تو مودم یارو وارد می کنی میگی بفرما اینترنت وصل شد !:n08:نقل قول:
هرکی ندونه فکر می کنه داره شاتل هوا می کنه.
دیده پورسانت آسیاتک خوب نیست زده توی کار بازاریابی برای مبین همین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
همین الآن شما رو اغفال کرد که برید مبین نت.
آخه یه نفر چندتا خط و ISP میتونه داشته باشه؟
and-roid2 حیا کن، باندبازی رو رها کن
اینم یه عکس که کسی نگه شده چت روم! (ملاحظه میکنید؟! چقدر راههای دور زدن قانون زیاده؟)
تو شهر شما مخابرات خوب سرویس می ده؟نقل قول:
نمیدونم چرا همه گیر دادن به این اسپید تست!نقل قول:
سرعت دانلود ملاکه!
با من از سرعت دانلود صحبت کن.دی: سرعتش برابر با سرویس 1024 هست هنوز؟
سلام متاسفانه فقط سرویس محدود یک مگ و ترافیکم یک گیگ 3500 توماننقل قول:
و دیگر هیچ
سلام دوستان
چطور می تونم از طریق سایت آسیاتک , اینترنت ثبت نام کنم و همچنین هزینه نصب حضوری هم نمی خوام ؟ میشه راهنمایی بفرمایید.
همش یه مبین نت و اسیاتک دارم...:n02:نقل قول:
نامحدود داره اما بدرد نمیخوره!!
بهترین تعرفه نامحدودش سرویس 1مگ 8صبح الی 8شب هست.
در کل از مبین نت نگیر(فقط همین یه موردش از اسیاتک سر بود)!
خالی نبند به ریشت خنیدیم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مگه چند تا isp دارم؟؟
تو کلا وجوت اینجا اسپمه
حالا چه بخوای قانونی پست بدی چه بخوایrقانونو دور بزنی:n02:
داداش گل من جواب سوالتو صفحه قبل دادم...نقل قول:
ازه سرعت همون 1مگ هست.