آمپلی کنوود 5202 و هدیونیت 8019نقل قول:
آمپلی کنوود 5202 و هدیونیت 8019نقل قول:
طرف اشناست سن بالاست همشم داره از قسطو بد بختی میناله دیگه ادم دهنش باز نمیشه بگه باندو چرا اونجا زدی بعد سه ساعت برات روضه میخونه میدونی چه جور ادمارو میگم که زیادن از اینا.دینقل قول:
همشون از فابریکی بهتر حتی باند 10 سانتی چینی مارک متفرقه ها
ولی وقتی میکنی تو داشبورد پراید تفاوت فقط در حد داشتن تیوترو نداشتن تیوتر احساس میشه اصلا بیس که هیچ بعد اصلا باندای بیس دار قوی نبند
چون داشبوردت بد جور به صدا بعد می افته کل داشبوردت میلرزه افتضاح میشه من دوتا ساب 10 سانتی فقط 5 دقیقه تست کردم تو داشبورد پدر داشبوردو در اورد
یه کامپ معمولی بزار ارزون یا اگه باند میزاری یه باند ارزون پایونیر یا کنوود بزار خوبه بسه برا داشبورد پراید 200 تومی هم تو جلوی پراید بزاری تفاوت زیادی با 50 تومنیش نمیکنه عملا باند تو هوا بسته شده انگار
کامپ بزار پشیمون نمیشی
کامپوننت کنوود 402 هم پیدا کنی خوبه اگه هنوز باشه فکر کنم زیر 150 باشه تو استان ما که اصلا پیدا نمیشه
والا برای درایوهای پرقدرتی مثل اینها که شما گفتی پیدا کردن آمپ 4 کانال پدر مادر دار با این قیمت خیلی سختهنقل قول:
بهترین و حداقل انتخاب ها برای 4 کانال ها کنود و هرتزه بنظرم
قیمت های بالاتر هم که همه دوستان خودشون مستحضرند و نیازی به گفتن نداره
خوب که چه عرض کنم،،، در بیابان لنگه کفشی نعمت است:n07:نقل قول:
نوشته شده توسط hamidreza nazarian [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه یه نگاه به اون لینک مینداختی هم lpf و هم hpf توضیح داده شده بود
فعلا برای شما کاربردی نداره، اگه خواستی ساب استفاده کنی lpf بکارت میاد
دوستان من زیاد از سیستم صوتی ماشین سررشته ندارم. یه پخش برای 206 میخوام که باهاش فایل های فرمت FLAC از راه usb گوش بدم:8:. چیزی یافت میشود آیا؟
کنوود هم 2 تا 11 درصد ارزون شد:n02:
سلامنقل قول:
این حرفها کدومه. من کوچیکتونم. کجا قابل ندونستم. اگر من کمتر کامنت میزارم میگ شما و دیگر عزیزان هم پاسخ بدید من هم استفاده میکنم.
جدی pmگذاشتی؟کی ؟من ندیدم؟!!!برام ارسال کن. دوباره. من کی هستم که نخوام پاسخ کسی رو ندم. باز هم شرمنده .ولی غیبت کنین راضی نیستم از تون. چون من با همه صاف صافم عین کف دست.ممکنه تو شرکت صفحه رو باز کردم ولی سیستم قطع شده (چون بارها این اتفاق افتاده)و آمدم منزل هم فراموش کردم پاسخ بدم.:n16::n12:
718 رو 100 وات بهش بدید کامل درایو میشه.نقل قول:
نوشته شده توسط hamidreza nazarian [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید کراس کامپ های 2 way مثل mx165 کجاس؟ صدا کجا تفکیک میشه؟ میخوام بدونم نحوه اتصال تیوتر چجوریه؟ چون از این کراس های بزرگ نداره!:n13:
تو اسپیکر های کواک کنوود تو رنج قیمت زیر 200 تومن چه مدل هایی هست ؟
فروشگاه مجازی محصولات کنوود نداریم ؟
سلام اقا حمید نه بابا به خدا چیزی نگفتیم فقط گفتم چی شده اقا حمید دیگه جواب مارو نمیدن حمید جان هم فرمودن حتما سرشون شلوغه مدیونیم ما به شما ارادت ویژه ای داریمنقل قول:
نمیدونم پیامارون ندارم سه چهار ماه پیش بود سه تا سوال متفاوت هم پی ام میکردم:n02:
قصد جسارت نداشتم به خدا معذرت:n30:
کنوود 6974 قیمت 135 تومننقل قول:
کنوود 6944 قیمت 157 تومن
کنوود 6994 قیمت 177 تومن
کنوود 6984 قیمت 155 تومن
کنوود x693 قیمت 200 تومن
داریم
سلامنقل قول:
کراس اوور این نوع کامپوننت به صورت خطی تقریبا روی خود کامپوننت نصب هست. با شیب 12db برای تیوتر و 6dB برای ووفر
این عکسش هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی ووفر دوجفت کانکتورهست یکی برای ووفر و دیگری برای کراس اوور.تیوترها هم با کابلی که هست متصبل میشن.اتفاقا طراحی جالبی داره برای اینکه اون باکس کراس اوور پسیو رو حل کنند اینجوری طراحی کردن.
ارادت دارم. من کوچیک همه برو بچ p30world هم هستم.:n16::n12::n16::n12:نقل قول:
علی جان قیمت اسپیکرها مطمئنی درسته؟
به نظر من 693. یا 6974 میتونن گزین خوبی باشن.نقل قول:
سلام. بچه ها ماشینم 111. پخش 2550 پایونیر. امپ 800 تورنادو. باند چی بزارم صداش خفن در بیاد؟ یکی بهم 718 کنوود معرفی کرد ولی حس می کنم 400 w کم باشه جواب نده. پایونیر 600 w بندازم چطوره؟
کدومش بهتره؟
اره فقط یه خورده ارزونتر شده که اون فروشگاهی که توش دیدم گفته کننود 10 درصد ارزون کرده هنوز قیمتا رو کم نکرده حدود 5 تومن تا 10 تومن زیر اون قیمتایی که گفتم هستشنقل قول:
لینک فروشگاه هم براتون پخ میکنم
با تشکر از حمید آقا و حسین آقا :n12:
پس ساب یا rs12 بگیرم یا rs12 freeair . میشه قیمتشون رو بگید. باکس سیلد یا پرتد؟ اصلا فرق این باکسها چیه؟ حتما میخوام توی باکس باشه و کیفیت خوب نه قدرت زیاد.
نمی دونم چرا دکمه تشکر رو نمی بینم تو سایت. پستای چند ماه پیشم هم پاک شدن. یه 30-40 تا پستی بود!!!! :n03:
الان تموم اینایی که گفتی max power بود؟:n02:نقل قول:
مارشال 900 وات میخوای بزار 60 هزار تومنه.دی
شوخی کردم
داداش max نگاه نکن نگاه کن امپت چند کاناله تو هر کانال چقدر خروجی میده
با اجازه حمید جان که یدونس...
لطفا فقط به واته RMS توجه کنید ....
که اکثره این باندایی که میگین مثله دوستمون که میگه 400-600 به 100 RMS هم رو کاغذ نمیرسه چه برسه وقتی بهش توان بدی...
سلام ارادت دارمنقل قول:
هردو خوبن. كيفيت صداشون خيلي متفاوت نيست.اگر موزيكهاي با ريتم سريع و باس كوبشي گوش ميكنيد باكس سيلد براتون مناسبه. اگر اهل Low BASS و موزيكهاي RAP و R&B و... هستيد ژورتد بهتر ميتونه نيازتون رو برطرف كنه.
قيمت RS 12Free Air هست 360 تومن
قيمت RS 12 هست 440 تومن.
==========================================
تو اين پست مزايا و معايب باكسهاي سيلد و پرتد بيان شده:
مزايا و معايب باكسهاي سيلد:
- Pluses
- Easiest of all boxes to design and construct.
- Can better handle ultra-low (<30 Hz) frequencies without destroying the woofer.
- Generally the most accurate box in the mid-bass frequencies (better transient response...notes in quick succession are more well defined).
- Can be used with motion feedback.
- Minuses
- Low bass response not as good as in a vented box.
- Lower efficiency than that of a vented box
مزايا و معايب باكسهاي پورتد:
- Pluses
- Better low frequency response.
- Better efficiency.
- Better power handling in vicinity of tuning frequency.
- Minuses
- More difficult to design/build. If tuning frequency needs to be small, in small box, port length often becomes too awkward to realize properly. In such cases Passive radiator system may be favorable.
- Frequencies below tuning can cause the woofer to overextend itself and therefore be damaged (an electronic low frequency filter can remedy this problem, so called 6th order alignment).
سلام دوستان
می خواستم ببینم تو باند های کواک گرد چیزه به درد بخوری گیر میاد ؟
سلام
System Review
قطعات:
خودرو:206هلچ بك
هديونيت:Pioneer 80PRS
آمپليفاير:Mosconi One 120.4
كامپوننت:يك جفت گليدن SQL 165
ساب ووفر:Gladen SQX 10 VB
كابل RCA:گليدن zero Hi End دو جفت
پك برق:ساند استريم 4 گيج
ديروز مهماني داشتم از بچه هاي گل سايت كه از بم كرمان تشريف آورده بودن به اتفاق دو نفر ديگر از دوستان عزيزشون. آقا عبدالله كه فراموش كردم آيديشون رو سوال كنم.
بريم سر اصل مطلب.
پس از نصب سيستم نوبت به بنده و دوستم رسيد جهت تنظيم سيستم.
از روي پخش اكولايزر روي حالت فلت تنظيم شد.لود خاموش.اتو اكولايزر و اتو تايم الاينمنت خاموش.صدا فقط از سورس بدون هيچگونه تغيير
HPF از روي آمپ روشن و فركانس كات آف روي عدد 90 ست شد
ساب ووفر رو حالت بريج آمپ ماسكوني البته موقت چون احتمالا در آيدنه يك جفت كامپوننت ديگه اضافه خواهد شد.و ساب ووفر نيز با يه آمپليفاير مونو درايو ميگردد.
گين آمپ به گونه اي تنظيم شد كه تا ولوم 55 صدا بدون ديستورتشن و بسيار با كيفيت شنيده ميشد
اين آقا عبدالله از اون دسته عزيزاني هستند كه بسيار بسيار با وسواس تصميم گرفتند به هزينه كردن چون هم پولشون رو با زحمت بدست مي آورند و هم دنبال يه سيستم با كيفيت بالا بودند.لذا تا آخرين لحظه كه لبخند رضايت بر لبانشون نشست اين نگراني در چهره ايشون مشخص بود.ولي خب به مشاوره اين حقير گوش دادند و به قول معروف با تضميني كه من بهشون دادم ريش و قيچي رو سپردن به اينجانب.
حاشيه رو كم كنم.
واقعا جاتون خالي بود.انتضاري كه از SQL داشتم خيلي بيشتر از توقع من خودش رو ثابت كرد و يكبار ديگه كيفيت بسيار بالا همراه با قدرت كم نظير (150وات روي 2 اهم) رو برامون به نمايش گذاشت.ووكال بسيار دلنشين تريبل نرم و بودن هيچگونه تيزي در صدا(قابل توجه دوستاني كه ميفرمودن 80PRS تيزه) شنيده نميشد تازه رو موزيكهاي پخش شده از روي فلش.ميد بيس فوق العاده كه همه اين كيفيت رو ميتونم اعتراف كنم كه از استيج خود ماشين هم بود و نوع ماشين خيلي كمك كرد به اين هارموني بسيار هماهنگ.
رفتم از تو ماشين CD آلبوم تنها ماندم استاد محمد اصفهاني رو آوردم و پلي كردم.واقعا محشر بود.كيفيت ميدرنج واقعا دست كمي از فوكالهاي خانگيم نداشت.اين تازه SQL بود.حالا ببينيد اون زيروها تو ماشين آقا داريوش چيكار ميكرد.بي صبرانه منتظر تكميل شدن ماشينهاي آقا محمدرضا 2010 با ست X-ion و نيز اون دوستم كه براشون Zero 165 PP رو گرفتم هستم.
نوبت به روشن كردن ساب ووفر 10 سانتي تو باكس فابريك 30 ليتري پورتد رسيد.واي عجب صدائي.واقعا ماسكوني بيخود نيست كه بهترين آمپليفاير ساز دنيا شده و با برندهاي كيفيتي بسته ميشه.بيس كاملا كنترل شده و اصلا گيج نميزد.Stop&Go كاملا دقيق.باس پانچي و كمي هم ويبره جائي كه نياز بود يه صداي پرتنين رو ايجاد كرد كه به فاصله حدود 20 متر هم كاملا پرتاب صدا مشخص بود.
خلاصه نوبت به خود عبدالله جان و ديگر دوستانشون رسيد.برق چشمان ايشون حكايت از رضايت خاطري داشت مبني بر اينكه 1000 كيلومتر رانندگي كرده بودند و بالاي چهار ميليون تومان (البته با تخفيف بسيار استثنائي كه شركت براي ايشون قائل شد) هزينه شده بود.ولي واقعا ارزشش رو داشت.
يه نكته رو هم يادآوري كنم.ايشون قرار بود به جاي ساب باكس SQX10 ساب باكس RS12VB رو برداند كه قرار شد از هر دو صدا بگيرم
SQX با قيمت 1.020.000تومن و RS12VB با قيمت 820.000 تومن ولي اينقدر صدا با كيفيت و پرقدرت بود كه گفتيم اصلا دست به باكس نزنيم و هزينه 200 تومن رو قبول كردند.
خلاصه مصداق هرچي پول بديد همانقدر آش ميخوريد كاملا مصداق پيدا كرد.
دوستاني كه دنبال كيفيت صداي خوب هستند و هزينه هم براشون مهم نيست واقعا گليدن در مقابل برندهاي ديگر كه من شخصا شنيدم ارزش هزينه كردن رو داره.
من دوتا عكس از پخش و باكس گرفتم كه براتون ميزارم.ولي خود عبدالله جان تعدادي عكس گرفتن كه بعد از مسافرت(رفتن شمال صفا كنن با سيستم:n02:) ميان قرار ميدن
ببخشيد اگر پر حرفي كردم چون واقعا هيجان داشت صدا و من يكي كه بينهايت لذت بردم.حتي وسوسه شدم ساب باكس راكفوردم رو بفروشم برم يه SQX10 بگيرم.:n19::n20::n19::n20:
چه خبره هر کی سیستم میبنده میاد شمال
کاش یشد بهشون بگین لب ساحل ولوم ندن آخه بدجور گیر بازار شده دو سه هفتست هر کی رو میگیرن ده تا 15 روز ماشینو میخوابونن اصلا رحم نمیکنن
آقا حمید باکسش فابریک همون سابه یا نه؟دادین درست کردن
حمید جان میگفتی میومدم میخواستم 80prs رو ببینم ... البته اون headunit به سیستمه داغونه من نمیخوره... :n02:
آمپ 2 کاناله ، روش نوشته max putput 4 ohm : 35 w * 2ch , bridged power 4 ohm : 80 W * 2ch الان این منظورش چیه؟نقل قول:
من بتازگی یک جفت باند خربزه ای با نام EX-FORD خریداری کرده ام . توان اسمی آن 900 وات و 4 اهم است. پشتش هم نوشته ساخت USA
هرچند کیفیت صداش خوبه ولی در
نت اصلا از این برند و این نام چیزی پیدا نکردم . انگار چنین برندی در دنیا وجود نداره .آیا کسی در مورد اسپیکر ایکس فورد اطلاعاتی داره و اینکه
تقلبی یا نه و RMS آن چند وات هست ؟
:n13:
سلام خدمت حمید اقا
این gladenکاهش قیمت نداد بزنیم تو گوش امپ؟؟؟؟
الانMosconi One 120.4 چنده؟rs165 رو خوب درایو میکنه ؟
ببخشيد يادم نبود.نقل قول:
اختيار داريد.:n16:
يعني در حالت استريو رو لود 4 اهم دوتا 35 وات خروجي ميده اونم ماكزيمم نه RMS:n04:(عجب آمپيه؟!!:n02:)نقل قول:
در حالت بريج هم دو كانال 80 واتي خروجي ميده.
ولي مگه ميشه همچين چيزي؟!!!!!!:n04:مطمئنيد دو كاناله؟!!!
حتما يدونه مونوي 80 واتي ميده.
سلامنقل قول:
با اجازه علی اقا:n01:
دوست عزیز این که ارزش هزینه هم نداره!خروجیش یکمی بالاتر از خروجی پخشتونه!(خروجی پخش 25 ار ام اس)
ابن چیزایی که نوشته یعنی روی حالت دو کانال برای هر کانال 35 ار ام اس خروجی میده روی کویل های 4 اهمی
و در حالت بریج هم(بریج=دوتا خروجی رو به یه خروجی تبدیل میکنه ک ه باعث افزایش خروجی میشه) 80 وات ار ام اس میده بیرون
__________________________________________________ _
حمید اقا یه سوال زیر دیپلمی!
کویل با امپدانس چه فرقی میکنه؟
من كه اصلا نشنيد همچين برندي رو؟!!نقل قول:
ارادت دارم حسين جان.نقل قول:
چرا برخي قطعات رو كاهش دادن ولي گفتن موقت هست.
one 120 رو براي عبدالله 1340 گرفتم.(1420)
بله عالي ميشه صدات.ماسوني واقعا آمپ ساز هاي كلاسيه
دوستان یه ساب درست و حسابی معرفی کنید برای استیج عقب 206 پژو میخوام . فعلا فقط 2 تا کواک 1073 dls دارم .
حال یک ساب ووفر میخوام تا زیر 200 تومن .
چیزی میخوام که از نظر اندازه داخل صندق عقب 206 رو زیاد نگیره
امپلی + پخش 8019 رو هم دارم.
نظرتون راجب مینی ساب چیه به جای یک ساب بزگ 2 تا ساب ووفر کوچک ببندیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان نظرتون راجبه HCX 165 2way coaxial و HCX 130 چیه ؟
دیگه دوستان همه گفتن ایشالا که متوچه شدی یعنی امپتو خیلی خیلی خیلی ضیعیفه بگی امپ نداری بهتره تا بگی اینو دارینقل قول:
کنوود 718 اگه بخوای بزاری 80 وات rms میخواد اون 800 وات رو آمپتو نگاه نکن چرتو پرته اون 400 واتی هم که گفتی رو کنوود زده اونم نباید نگاه کنی باید زیرشو ببینی که کوچولو نوشته rms 80 وات
خود پخش شما 20 وات خروجی میده آمپلی شما انو به 35 وات افزایش میده دم سازندش گرم نگفت اینو برا چه باندی میخواد بسازه!
بهترین کارش اینه که اگه نمیخوای امپتو عوض کنی به این 4 مورد فکر کنی
پایونیر 6965 فعلا با توجه به آمپتون بهترین گزینه هست 110 تومن 60 واتی هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم هست 160 تومن فکر کنما و 60 واتی هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقا حمید گفتن 160 تومن ولی من تو شهرستان 200 قیمت دارم 75 واتی هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم هست 168 تومن من خیلی میپسندمش قیمت 168 تومن 80 واتی هست مثل کنوود 718
دو گزینه اول برا آمپ شما عالی هست خوب هم جواب میده
دو گزینه دومو با توجه به آمپتون پیشنهاد نمیکنم اینا باندای کیفیتی هستن صدای نرمو دلنشین دارن نمیشه بیس خرکی ازشون توقع داشت حیفه با امپ شما درایو شن
به 6965 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و دومی فکر کن برا شما عالین با توجه به آمپتون
چند خریدی تا بگیم اون 900 وات نشون دهنده چینی بودنش هست یا نه زیر 250 خریدی؟نقل قول:
تموم مارشالا و هکتورا زدن 600 وات 700 وات 800 وات 900 وات کاریزونا دیدم زده بود 1200 وات ماکس پاور بعد rms 50 وات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من باند ها را 90000 تومان خریداری کرده ام. شکل ظا هری قاب شبیه A6994S پایونیر است.هیج جا برندی بنام EX ford نیافتم .
امکان دارد که شرکتی اسپیکری تولید کرده باشد و اصلا نامی از آن در فضای مجازی موجود نباشد.
قیمت ساب دست دوم 1000wپایونر چنده حدودی ؟
دوستان الان 1542 alpine رو با میشه با 9105 راه انداخت >؟؟ قیمت امپ چنده ؟>؟ شما چه امپی رو پیشنهاد میکنید زیاد بالا نیاشه قیمت
؟
چینیه دوست عزیز قیافشم طرح پایونیر زده اگه صداش خوبه و خوشت اومده که استفاده کن مهم گوشای شماست که خوشش بیاد یا نیاد حالا باند میخواد یه تومن باشه میخواد پنجاه تومن باشه ;)نقل قول:
Sent from my HTC One X using Tapatalk 4 Beta
بالاخره منم سیستم صوتی بستم....
هدیونیت:pioneer 80 prs
استیج جلو:component gladen SQL 165
امپ:masconi one 120.4
ساب:gladen SQX 10 VB
فعلا برای ساب 2 کانال بریج کردم.....بعدا یه امپ مونو جدا میگیرم براش و همچنین استیج عقب رو کامل میکنم ایشالا...
عکس ها رو هم میذارم...از استاد حمید جبلی هم تشکر میکنم که اگر مشاوره ایشان نبود عمرا میتونستم همچین سیستمی ببندم...آخر کیفیته واقعا عالیه...
هر کی میشینه تو ماشین تعجب میکنه از این کیفیت...
دوستان حتما قدر آقا حمید رو بدونید که بدون هیچ چشم داشتی به بچه ها کمک میکنه
بازم از اقا حمید تشکر میکنم
دوستان میخوام هدیونیت بگیرم:
p80rs2 به پستم خورده میگه 700 تومن بدون کارتن درحد
یا الپاین 303 اکبند بگیرم 700 تومن؟ یا Kenwood Kiv-700 بگیرم 600 تومن؟
پیشنهاد دیگه هم دارین؟
سلام و ارادتنقل قول:
من دوسش دارم. البته تقلبی زیاد داره حتما با گارانتی شرکت و از جای مطمئن خریداری کنید.
کدو 1000 وات عزیز؟؟ لینک بده لطفانقل قول:
این ساب 750 وات میخواد اما 9105 رو 4 اهم 500 وات خروجی دراه و بنظر قدرت کمیه برای این ساب، قیمت 9105 حدود 450 تومنه .نقل قول:
آمپی که 700 - 800 وات بده و ارزون هم باشه jbl 1201 که رو 4 اهم 787 وات میده و بکار این ساب میاد؛ البته میگن سری جدیدش فیک توش زیاد داره، دوستان و آگاهان بگن که با گارانتی ارزش خرید داره یا نه ؟؟ و یا هر اطلاعات مفید دیگه ای که دارن
تو ساند استریم هم شاید مواردی باشه البته آمپ های قوی ساند بیشتر ر 2 و 1 اهم استیبل هستند ، اونم رو هم من شنیدم سری های جدیدش جالب نیست (خودمم موندم ملت با هزینه کم چه سیستمی ببندند!!!)
مبارک باشه ، ایشالا تو شادی ها برات بکوبهنقل قول:
بسته به بقیه سیستمت داره ،نقل قول:
700 پنلش جدا نمیشه و 1 ضعفه ، ولی از نظر کارایی فکر میکنم مثل 8019 کارایی خوبی داره
اگه سیستم خیلی کیفیتی میبندی بخاطر تنظیمات بالا شاید p انتخاب بهرتی باشه
به شخصه با 303 خیلی حال میکنم و از نظر رخ واقعا راضی کنندست
یادم رفت ، قیمت JBL 1201 حدود 430 تومنه
دوستان به من مبتدی کمک کنید . از کجا بدونم که چه امپلی فایری برای بانداها کافیه ؟
خازن چیه و چرا باید وصلش کرد ؟ وRMS رو هم توضیح بدین . چیه ممنونتون میشم .
...........................
پسر داییم میخواد فردا ساب ووفربخره . این دو تا رو پیشنهاد دادن به اون . حالا از من خواست تو اینترنت ببینم کدوم بیس قوی تری میده و کلا کدوم بیس دلپسندی داره ؟ من که سر در نمیارم.
قیمت هر دوشون هم یکی هستش .
ساب ووفر Kenwood SW3013
یا Pioneer TS-W310 S4
سلام دوستان
من تازه یه هاچ بک گرفتم میخوام یه جفت باند با کیفیت که نیاز با ساب نداشته باشه بهم معرفی کنید که از صداش لذت واقعی رو ببرم
ممنون میشم بهم چندتا مدل رو معرفی کنید با ذکر قیمت تقریبی