من 1024 2 گیگ اندیشه دارم سرعتم 130 هستش همه میگن باید به 200 به بالا برسه
واسه من که اینجوری نیست اگه میشه یه راهنمای بکنید.
Printable View
من 1024 2 گیگ اندیشه دارم سرعتم 130 هستش همه میگن باید به 200 به بالا برسه
واسه من که اینجوری نیست اگه میشه یه راهنمای بکنید.
شما ساکن خود رشتی ؟نقل قول:
دوست عزیز اندیشه سبز خزر تازگیا ساعت رایگانشو کرده از 1 تا 7 صبحنقل قول:
از 1 تا 3 3/5 سرعت همین جوریه / ولی بعدش به نسبت بهتر میشه
به حر حال دیروز 700 مگابایت از حجم من ناپدید شد اونم برای دومین بار این ماه که تموم شه من میرم شاتل
خدمات اندیشه افت شدید داشته
نا محدودششو بهنون توصیه میکنم نگیرین اصلا
ضمن تبریک فرا رسیدن سال نو به همه دوستان گرامی
سرویس اینترنت شرکت گیلانت با نمایندگی شرکت pap داده گستر عصر نوین( نوین نت) در سراسر استان گیلان در بیش از 45 مرکز آماده سرویس دهی میباشد
لازم به ذکر میباشد این شرکت با داشتن مجوز ISDP امکان فروش پهنای باند به کلیه نهاد ها ISP ها و.. را خواهد داشت
از مزایای این سرویس میتوان به قیمت بسیار مناسب.انتقال حجم به ماه بعد و همچنین استفاده از فیبر نوری برای انتقال پهنای باند در کلیه مراکز و تامین پهنای باند از شرکت زیر ساخت اشاره نمود.
استفاده از هدیه برای خرید های 40 و 100 هزار تومان به بالا که شامل دریافت مودم رایگان میباشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شهرها
رشت –لاهیجان - فومن - رودبار - لوشان - منجيل - رضوانشهر - سياهکل - خمام - انزلي - لنگرود- شفت - رودسر - ماسال - املش - صومعه سرا -چابکسر- آستارا - تالش -کیاهشهر- سنگر - رستم آباد - لشت نشا - کوچصفهان – آستانه-عباس آباد و لوندویل آستارا-شلمان ( املش)-رودبنه( لاهیجان
تلفن تماس:01317224776
تلفن:01413233007
مطالب تکمیلی بعدا ارائه میگردد
سلام دوستاننقل قول:
من همین مشکل تمدید رو دارم
ولی اصلا گزینه ای برای تایید یا همچین چیزی نمیاد :41:
مجبورم همش زنگ بزنم شرکت که فعال کنن
می خواستم ببینم کسی هست که این مشکلو داشته باشه
اندشه سبز هستی دیگه ؟ اونجا باید بنویسه پشتیبانی محترم لطفا اقدام فرماییدنقل قول:
از چه طریقی اکانتت رو چک میکنی ؟
بچهها یه نیگا بندازین روحتون شاد میشه برا رضای خدا یه 1 به 1 نداره !نقل قول:
اما قیمتای 1 به دهشون خیلی پایین تر از بقیه شرکتاست کلا برا اونایی که کارشون در حد چندتا چک ایمیلو پرداخت قبضه عالیه
ولی برا دانلودخورهها باعث شادی روح ...هاست
آره اندیشه استنقل قول:
از طریق QuickTask
فقط می نویسه : نام کاربري شما مجاز به تمديد ديگري نميباشد
گزینه یا لینکی برای تایید نیست
بله.مرکز 4نقل قول:
امیدوارم امشب با تغییر ساعت، واسه دانلود شبانه از حجممون کم نشه :31:
من از پارس انلاین سرویس گرفتم چند ساله.
الان می خوام یه مودم بی سیم بگیرم واسه خونه. دوستان می تونن اطلاعات بدن از کجا تو رشت می تونم تهیه کنم و ترجیحا چه مارکی باشه ؟ اگر قیمت هم داشتید بدید ممنون میشم.
پرکاربرد ترین مودم که تو کشور استفاده میشه Tplinke مدل W8951 ND که الان تو بازار حدود 700000 هستنقل قول:
مودم zyxel به نظر من بهتر از بقیه مودم هاست . جدیدا ندیدم تو بازار (به خاطر تحریم کمتر وارد میشه)
سایت اندیشه رو چک کردم ساعت دانلود دوباره از 1 الی 6نقل قول:
ماله من ک 128 هستش بعضی وقتا به 150 هم میرسه !! حتما پیگیرش شین ماهی چه قد میدی ؟ نباید اینجوری باشه /راستی از چه طریقی فهمیدین که سرعتتون تا 130 میره بالا ؟ internet download manager ؟نقل قول:
---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:23 PM ----------
با خود شرکت مطرح کردین ؟ ماله من الان که حجم دارم نوشته : نام کاربري شما مجاز به استفاده از برقراري موقت نميباشدنقل قول:
ولی وقتی حجمم تموم میشه میزنه : پشتیبانی محترم اقدام فرمایید یا یه هم چین چیزی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پ ن: پینگ اندیشه مدتیه بدون مشکله :27:
(اندیشه ۲۵۶ محدود ، خط ۵)
از ۴-۵ روز پیش دانلود شب 1تا 7 , مشکل پیدا کرده
قبلا ۲۰۰۰-۲۲۰۰ دانلود میکردم
ولی این ۴-۵ روز از هر سروری دانلود میکنم سرعت ضعیف هست,حد اکثر ۸۰۰-۹۰۰تا دانلود میکنم
واسه شما هم همینطوریه؟
سلام همشهری های گل عیدتون مبارک
من مشکلم اینه وارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشم یوسر و پس و تلفن و میدم چیزی به اسم اجرا تمدید نیست فقط همینه
من دیروز شارژ کردم پولم هم رفته امروزم آخرین مهلتمه 1 مگ زدم ولی هیچی نمیبینم
مشکل واسه شما پیش نیومده؟
نقل قول:
ممنون که اطلاع دادین من از این قسمت سایت چک کرده بودم بی تقصیرم
این چه وضعیه اخه تو اندیشه یه جا زده 1تا6 رایگان یه جا زده 1تا7. خاک ....
من دیشب از 6 تا 7 هر چی دانلود کردم جز حجم حساب شد و از حجمم کم شد به جای اینکه تو عید 1 ساعت زیاد کنن به عنوان عیدی 1 ساعت کم کردن (خط 6)
تو پارس انلاین (حالا نمیگم خوبه همه isp ها یه ....) بازم یه مناسبتی یا عیدی میشه حد اقل 1 گیگ رایگان به کاربراش میده ولی این اندیشه هیچی تازه 1 ساعت رایگان هم کم کرد سرعتشم زیاد نکرد
دیگه چی میشه گفت
نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم بعد از پرداخت مبلغ شارژ ماهانه باید باید از قمست ورودی اول سایت اندیشه که شماره مشتری و رمز عبور میخواد وارد بشی و اجرای تمدید رو کلیک کنی،تو quick task نمیشه!
واسه من که کم نشده+شما اگه کاربر اندیشه باشی تنها جایی که کاربرای اندیشه مراجعه میکنن همین rasht.askiran .com هست و اینجا زده 1-7 :27:نقل قول:
دوستان
من گیج شدم
ساعت رایگان اندیشه از ۱تا۶ هست یا از ۱تا۷؟
واسه من که کم نشده+شما اگه کاربر اندیشه باشی تنها جایی که کاربرای اندیشه مراجعه میکنن همین rasht.askiran .com هست و اینجا زده 1-7 :27:[/QUOTE]
rasht.askiran.com درسنه زده 1 تا7
ولی اینجا چرا زدن 1 تا 6
حالا من امشب هم تست می کنم (6تا7) ببینم چی میشه(کم میشه یا نه)
کسی می دونه شماره تلفن خدمات ADSL مخابرات چنده ؟ من به 7270009 تماس گرفتم که میره رو سیستم پارس وی و اونها هم گفتن که باید با خود مخابرات تماس بگیرید برای اشتراک. حالا نمی دونم باید حضوری برم مخابرات یا شماره تلفن هم داره. اگر از دوستان کسی اطلاع داره به ما هم اطلاع بده. ممنون.
نقل قول:
آره درست میگید دوست عزیز من دیروز زنگ زدم و پرسیدم ازشون:10:
[/QUOTE]نقل قول:
همون 1 تا 7 که شما گفتی درسته من کاربر اندیشه هستم حرف شما درست ولی باید همه قسمت های سایت یه ساعتو اعلام کنن !!! :27:
من تمدیدم رو از طریق اینترنت و از همون quick task انجام می دم خیلی هم راحت تره :27:نقل قول:
نوشته شده توسط guilanet [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمن تبریک فرا رسیدن سال نو به همه دوستان گرامی
سرویس اینترنت شرکت گیلانت با نمایندگی شرکت pap داده گستر عصر نوین( نوین نت) در سراسر استان گیلان در بیش از 45 مرکز آماده سرویس دهی میباشد
لازم به ذکر میباشد این شرکت با داشتن مجوز ISDP امکان فروش پهنای باند به کلیه نهاد ها ISP ها و.. را خواهد داشت
از مزایای این سرویس میتوان به قیمت بسیار مناسب.انتقال حجم به ماه بعد و همچنین استفاده از فیبر نوری برای انتقال پهنای باند در کلیه مراکز و تامین پهنای باند از شرکت زیر ساخت اشاره نمود.
استفاده از هدیه برای خرید های 40 و 100 هزار تومان به بالا که شامل دریافت مودم رایگان میباشد
شهرها
رشت –لاهیجان - فومن - رودبار - لوشان - منجيل - رضوانشهر - سياهکل - خمام - انزلي - لنگرود- شفت - رودسر - ماسال - املش - صومعه سرا -چابکسر- آستارا - تالش -کیاهشهر- سنگر - رستم آباد - لشت نشا - کوچصفهان – آستانه-عباس آباد و لوندویل آستارا-شلمان ( املش)-رودبنه( لاهیجان
تلفن تماس:01317224776
تلفن:01413233007
مطالب تکمیلی بعدا ارائه میگردد
بچهها یه نیگا بندازین روحتون شاد میشه برا رضای خدا یه 1 به 1 نداره !
اما قیمتای 1 به دهشون خیلی پایین تر از بقیه شرکتاست کلا برا اونایی که کارشون در حد چندتا چک ایمیلو پرداخت قبضه عالیه
ولی برا دانلودخورهها باعث شادی روح ...هاست
علاوه بر قیمت ها کیفیت سرویس ها هم کاملا متفاوت میباشد
با اندیشه تماس بگیر , اونها الان مجری مخابرات هستننقل قول:
7750000
سلام دوستان نظرتون در مورد این خط ما چیه ؟ مشکل به نظر شما نداره ؟
مگه پارس وی پیمان کار مخابرات نبود؟؟:5:نقل قول:
نقل قول:
درست گفته دیگه شاتل رشت وایرلس نداره و فقط ADSL داره. در ضمن تو شمال با این شرایط آب و هوایی بهتر است در صورتی که مجبور نیستید از وایرلس و وایمکس استفاده نکنید دوست عزیز.
---------- Post added at 11:43 AM ---------- Previous post was at 11:38 AM ----------
بود! وا داد! الآن اندیشه مجریش شده دوست عزیز.نقل قول:
سلام
ازدوستان اگه کسی از مخابرات سرویس داره لطفا اعلام کنه یه مشکل تو شارژ اینترنت در قسمت netbill پیش اومده میخواستم بدونم اونجا هم اینطوریه یا نه مرصی:20:
دوستان پارس یا مخابرات ؟
سرعت معقول باشه ، محدودیت نداشته باشه ، شب هم 512 بین 40-60 بده . سرویس حجمی ؟
دوستان پارس یا مخابرات ؟
سرعت معقول باشه ، محدودیت نداشته باشه ، شب هم 512 بین 40-60 بده . سرویس حجمی ؟
-----
دوبار ارسال شد - تقاضای حذف
سلام!
دو-سه روزه موقعی که دارم تو اینترنت کار میکنم یهو میبینم هیچ اطلاعاتی رد و بدل نمیشه و مجبورم مودم رو خاموش و روشن کنم که یخورده بهتر بشه(بازم عادی نمیشه) و چند دقیقه بعد بازم باید همین کارو بکنم!
مشکل از کجاست؟
(اندیشه - خط7 )
مرسی:11:
دقت کن روی مودم چراغ adsl قطع نشهنقل قول:
البته معمولا این مشکل تو کامپیوتر طرف کاربر هست
دوست عزیز مطمئنی آب و هوا روی وایمکس مشکل ایجاد میکنه؟نقل قول:
مردشور همشونو ببره. بعد چندین تماس آخرش مشخص شد که چون تعداد متقاضی پایینه احتمال اینکه نت مخابرات به ما برسه خیلی پایین یا محاله و وعده " بزک نمیر بهار میاد ، کمبزه با خیار میاد " به من داد ، اونوقت میگن چرا میرید سراغ نت م*ا*ه*و*ا*ر*ه ای:21::2:نقل قول:
بود! وا داد! الآن اندیشه مجریش شده دوست عزیز.
سلام دوستان عزیز کسی اینجا DNS های adsl مخابرات رو میدونه بهم بگه ؟
ویرایش : یافتم خودم
این نوشته رو تو rasht.askiran.com زدن
از کاربران محترم خدمات ADSL شهر رشت که پیش شماره تلفن آنها 3 ، 4 ، 6 و یا 8 می باشد تقاضا میشود برای تمدید و یا ثبت نام سرویسADSL به دفتر نامجو واقع در آدرس : رشت - خیابان پرستار ( پارک شهر ) - بیمارستان توتونکاران - روبروي بانك صادرات - ساختمان البرز - طبقه دوم - دفتر شماره 2 شرکت اندیشه سبز خزر مراجعه فرمایند.