نقل قول:من فایل رو با نام iso دانلود کردم ولی فایل zip هست و پسوندش rar هستنقل قول:
منظورتون اینه که rar و بکنم iso ؟
نقل قول:من فایل رو با نام iso دانلود کردم ولی فایل zip هست و پسوندش rar هستنقل قول:
منظورتون اینه که rar و بکنم iso ؟
بله دقیقا!
نقل قول:یا عینا همون رو کپی کن تو مموریکد:بله دقیقا!
چون اگه winrar نصب باشه رو ویندوز و یه سری نرم افزار رایت و ... نباشه ایکون همون فایل هم شبیه فایل زیپ میشه که اونوقت اکستراکت میشه
شما فایل زیر رو دانلود کننقل قول:
پوشه رو بریز داخل PSP>GAMEکد:http://www.psp-hacks.com/file/1872
(حروف بزرگ )
از داخل GAME وارد برنامه 5.03GEN-C شو
ضربدر رو بزن
بعد از دادن پیغام INSTALLED دوباره ضربدر رو بزن
آقا یه سوال سخت افزاری راجع به psp دارم .... اینم سوالم:
پشت برد اصلی psp 2000 یه چیزی شبیه به باطری عدسی مانند هستش که من تا اونجایی که حدس میزنم این باطری مربوط به شارژ میشه.....ولی نمیدونم چه ربطی به مشکلی که تازگیا دچارش شدم داره....psp من موقعی که میخوام روشنش کنم صفحه نداره...یعنی روشن میشه ولی صفحه نداره....اینم بگم که اطمینان کافی دارم که از LCD نیست .... دقیقا ربط پیدا میکنه به پشت برد اصلیش که دقیقا میشه همون باطریه که وقتی یه کمی فشارش میدم و بعد psp رو روشن میکنم تصویر رو دارم .... ولی اگه خاموش کنمش و دوباره بخوام روشنش کنم اگه اون باطری رو فشار ندم روشن نمیشه.....اینم اضافه کنم که خواستم اون باطری رو در بیارم ولی نمیشد انگار که لحیمش کردن....پدرمو در آورده این مشکل .... ممنون میشم که دوستان به من بگن اصلا اون قطعه دایره ای شکلی که من دیدم واقعا باطریه؟ و ربطش به مشکل من چیه؟ و اینکه چه گلی به سرم بگیرم با این مشکل تازه؟
اگه مشکل حادی هست و خودم نمیتونم از پسش بر بیام یه جای خوب تو تهران به بنده معرفی کنید که بدم درستش کنن.... با تشکر
سلام دوستان
یه سوال دارم ایا psp, wi-fi داره؟
سلام اکس باکس 360 live من یک مشکل پیدا کرده است این مشکل این است که تمام بازی ها چه بازی هایی که قبلا کار میکرد وچه بازی هایی کهتازه خریدم ونو هستن اجرا نمی کند اگر هم اجرا کند بعد در حین بازی (چند دقیقه بعد ) دوباره از بازی بیرون میرود و پیام قرمز رنگی می دهد که در آن نوشته به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مرا جعه فرماید
سلام.دوستان چندتا سوال در مورد PSP Go.اول اينكه با firmware ميشه بازي ها رو اجرا كرد يا نه.من firmware 5.50 v, nhvl كلا نظرتون در مورد PSP Go چي هست.ممنون.
سلام ببخشید من شاید سوالم ناشیانه باشه ولی خوب گیرم دیگه
این ریشه مموری که می گن کجاس؟؟؟؟:23:
چه ربطی داره به این تایپیک ؟؟؟:18:نقل قول:
بله! با برنامه BOOKR MODنقل قول:
اما آگاه باشید که این برنامه در نمایش دادن فایل های پی دی اف با تصاویر متوسط و بالاتر مشکل دارد. در ضمن فایل های پی دی اف استاندارد فارسی هم به راحتی در آن خوانده می شود.
تصویر زیر گویاست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما توصیه ای برای خرید ، صرفا جهت مطالعه فایل های پی دی اف نمی کنم!
:13:نقل قول:
دوست گرامی این برنامه رو تست کردی؟
کد:http://www.4shared.com/file/83299341/9f0a4466/BOOKR_MOD_Ver_071.html
---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------
سلام....همون root هست! حالا root کجاست؟:31:نقل قول:
همون جای که پوشه های اصلی مثل :
[HTML]MP_ROOT … MUSIC … PICTURE … VIDEO … PSP[/HTML]
هست... به عبارت بهتر همون صفحه اصلی کارت حافظه هست!
پ ن: تاریخ عضویت 2008 تعداد پست 1 عجیب نیست؟ :)
بله..... در واقع شما دو باز فایل رو از حالت فشرده خارج می کنید!نقل قول:
این تنظیمات را در برنامه WinRAR اعمال نمایید.
فعلا نه! شاید در آینده!نقل قول:
نظری ندارم... اینجا نقدی به آن شده :
اما اگه پی اس پی گو داری بهتره که فریمور انو به روز رسانی نکنی! خدا رو چه دیدی شاید فردا یه باگی تو فریمور های قدیمی اون پیدا شد (مثل پی اس پی 3000 که الان تو فریمور 5.3 باگ داره)کد:http://pspcenter.ir/%D9%BE%DB%8C-%D8%A7%D8%B3-%D9%BE%DB%8C-%DA%AF%D9%88-psp-go/
با توجه به اینکه پی اس پی از ارتباط بی سیم از نوع 802.11b پشتیبانی می کند قابلیت اتصال به wi-fi را دارد!نقل قول:
بنده خدا حواسش نبوده!نقل قول:
..............................
پی نوشت: Hunter lord چه امضای باحالی داری؟ شعر از خودته؟ :20:
من یه دفعه یه بازی iso ( tekken ( رو با وینرار اکسترکت کردم دوباره فشرده کردم !نقل قول:
بله..... در واقع شما دو باز فایل رو از حالت فشرده خارج می کنید!
این تنظیمات را در برنامه WinRAR اعمال نمایید.
حجمش یه 200-300 مگی از قبل کمتر شد ! ولی ریختم رو پی اس پی اجرا نشد !
ممنون از جوابتون.خوب حالا چندتا سوال ديگه!psp 3000 چي؟آيا هك شده؟ميشه باهاش راحت كار كرد؟
دوستان گرامي من كلا گيج شدم!توي اين پي اس پي سنتر يه جا گفتن فعلا 3000 جواب نميده يكم پايين تر گفتن هك شده!
پي اس پي 3000 با چهfirmware كار ميكنه و ميشه هك دائمش كرد؟
psp300 با فریمور 5.03 به پایین قابلیت کپی خور شدن دارن و ورژن های بالاتر خیر , در سایت های متعددی در باره حک ورژن 6.02 صحبت شده اما خبری از انتشار اون نیست.نقل قول:
من تا اون جایی که خبر دارم به صورت موقت -- شده یعنی اگر به صورت کامل psp رو خاموش کنی :18: از کپی خور بودن در میاد:27:نقل قول:
سلام
به حک frimware 6.20 نزدیک میشویم.
شاید تو همین ماه cfw 6.20 رو ببینیم البته شاید
کد:http://www.psp-hacks.com/2010/03/28/psp-6-20-exploit-released/
:40:Psp2:40: کی میاد لطفا یه اطلاعات کامل بهم بدید راجب مشخصات و زمان ورودش:40:
عزیزم psp Go که هنوز -- نشده - تازه همچین زمان زیادی هم نیست که اومده .... psp 3000 هم همچین وضع خوبی نداره با این هکاش ....این وسط psp2 دیگه چیه آخه؟؟؟نقل قول:
چرا قاطی میکنی:11: من دیدم تو اینترنت و این ور اون ور در موردش یه حرف ها ایه گفتم اینجا سوالی مطرح کنم شاید ورودش معتبر باشه سره کاری نباشه این جور که شما جواب دادی معلومه که سره کاریه:17:
سلام بچه ها
میخوام یه راهنمایی و مشاوره ازتون بگیرم.امیدوارم کمکم کنید.
این باکس خیلی صفحه داره و خیلی هاش مال دوسال قبله.من چون اطلاعات جدید میخوام سوالم رو مطرح میکنم.اگه تکراریه به بزرگی خودتون ببخشید.
من میخوام آخرای اردیبهشت psp بگیرم.اینکه چرا الان نمیگیرم واسه اینکه 23 اردیبهشت کنکور دارم.اگه الان بخرم دیگه کنکور رو هواست.
میخوام کمکم کنید و پیشنهاد بدید که کدوم ورژن رو بخرم؟ قیمت های مختلفی بهم گفتن و هر کی هم یه مدل گفته.
البته تو همشون ایم قضیه مشترکه که میگن psp go نخرم.برم ورژن پایین تر بگیرم با یه مموری کارت بالا
حالا شماها کمکم کنید و پیشنهاد بدید بهم که با 300 هزار تومان پول چه مدلی از psp بخرم. البته میخوام پول -- psp با پول مموری و قیمت خود psp و کیفش رو هم بشه 300 هزار تومان.
امیدوارم با این ویژگی و قیمت چیز خوبی گیرم بیاد.منتظر راهنمایی هاتون هستم.
راستی اگه کسی قیمت مموری رو تو بازار داره هم یه اماری بده که چه حجمی چه قدر هست قیمتش.
ممنون
سلام
آقا من امروز یه psp خریدم می ترسم تقلبی باشه چند تا هم عکس می ذارم ازش
اگه چیزی می دونید ازش لطفا بگید
اگه تقلبی باشه مثلا چه فرقی می کنه؟
مثلا نمی شه این بازی های پی اس پی رو باز کرد؟؟:41:
:13::13:نقل قول:
به احتمال خیلی زیاد تقلبیه!!
آخه کدوم psp این شکلیه؟؟:13:
چند بازی هم توش داره و فرمتاش هم اینننقل قول:
SMD
gba
bin
فقط بگید که بازیهای معمولی psp رو باز می کنه؟ یا نه؟ :41:
نقل قول:
کاملا تقلبی
چند خریدی؟
ولی خوب کپی کرده ها :27:
دوربین سرخود داره موج FM هم میگیره سونی شاید بیاد از رو این تقلید کنه خودش :21:
dustan kesi javabe maro nemide? bala azatoon moshavere khastama
lotfan javab bedid
mamnoon
کسی نیست بگه بازی اصل پی اس پی می خوره یا نه؟
در ضمن روش هم نوشته made in japon:31:
قیمتش هم 80 تومن از بانه خریدم:31:
توی یکی از سایت ها هم سرچ کردم اینا دستم اومد
البته به پایه پی اس پی که نمی رسه ولی قابلیت های زیر را داراست :
۱٫ صفحه کاملا رنگی و با کیفیت نسبتا خوب TFT LCD[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 .قابلیت دانلود فایل از اینترنت
۳٫ فایل هایMP3 – WMA – WMV – MP4 – AVI – 3GP – RMVB – FLV را اجرا می کند ( خیلی عالیه :X )
4. دارای دوربین می باشد که کیفیتش رو تو عکس می بینید .
۵٫ خروجی AV (NTSC/PAL ساپورت می کند.
۶٫دارای دوام بالا و قدرت پخش موزیک بالا می باشد.
۷٫ دارای دیکشنری انگلیسی و ساپورت بازی های NES/BIN/GBA/SMD
برای دیدن تصاویر بیشتر از این کنسول تقلبی روی ادامه کلیک کنید…
بازی psp اجرا نمیکنهنقل قول:
بازی های کنسول های قدیمی مثل گیم بوی و ...
با این قیمت بد هم نخریدی میتونی باهاش فیلم ببینی رایدو گوش کنی و چیزای دیگه ای که خودت اشاره کردی
سلام بچه ها
میخوام یه راهنمایی و مشاوره ازتون بگیرم.امیدوارم کمکم کنید.
این باکس خیلی صفحه داره و خیلی هاش مال دوسال قبله.من چون اطلاعات جدید میخوام سوالم رو مطرح میکنم.اگه تکراریه به بزرگی خودتون ببخشید.
من میخوام آخرای اردیبهشت psp بگیرم.اینکه چرا الان نمیگیرم واسه اینکه 23 اردیبهشت کنکور دارم.اگه الان بخرم دیگه کنکور رو هواست.
میخوام کمکم کنید و پیشنهاد بدید که کدوم ورژن رو بخرم؟ قیمت های مختلفی بهم گفتن و هر کی هم یه مدل گفته.
البته تو همشون ایم قضیه مشترکه که میگن psp go نخرم.برم ورژن پایین تر بگیرم با یه مموری کارت بالا
حالا شماها کمکم کنید و پیشنهاد بدید بهم که با 300 هزار تومان پول چه مدلی از psp بخرم. البته میخوام پول -- psp با پول مموری و قیمت خود psp و کیفش رو هم بشه 300 هزار تومان.
امیدوارم با این ویژگی و قیمت چیز خوبی گیرم بیاد.منتظر راهنمایی هاتون هستم.
راستی اگه کسی قیمت مموری رو تو بازار داره هم یه اماری بده که چه حجمی چه قدر هست قیمتش.
ممنون
می خواستم بدونم مبدلی برای تبدل بازی های psp به pc وجود داره؟مرسی.
کسی جواب من رو نمیده؟
بابا مرام بذارید کمک کنید دیگه.
رسم مهمون نوازی این نیست ها
با کلی شور و شوق عضو اینجا شدم تا اطلاعات از psp بگیرم اما هیچ کدوم جواب نمیدید!
go رو که فعلا توصیه نمیشه البته اگه بخواهید با کردیت بازی اورجینال بخرید چرا.نقل قول:
خیلی وقته دنبال نکردم مسائل مربوط به -- و کپی خور کردن رو فقط مثله اینکه psp های بورد جدید -- نمیشن
احتمال پیدا کردن 2000 برد قدیمی یا فت هم خیلی کمه شما تا همین 3000 های کپی موقت تموم نشده بگیرید.
مشکلی نداره کپی خورش هم بپره در کمتر از یه دقیقه خودتون میتونید دوباره کپی خورش کنید.
نه خیر تا حالا که نبوده*نقل قول:
و لذتش هم به بازی رو کنسولش هست شبیه ساز ds رو کامپیوتر هست ولی هیچ لذتی نداره در نمقابل بازی که تو کنسول انجام میشه
تعطیلات و مسافرت و 13 به در بود و امروز هم اولین روز بعد از تعطیلات عید فروم هم خلوت تره معمولانقل قول:
ویرایش-------------------
پ.ن:
* من این مورد رو اطلاع نداشتم که جناب J A V I D گفتن هست گویا:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4810241&postcount=12316
ممنون که جواب دادید
پس با همین مقدار پول میشه یه چیز خوب و معمولی با مموری خوب گرفت.درسته؟
فقط اومدم بگم همین جوری اطلاعات ندید ، دوستان تبدیل کننده بازی های PSP روی کامپیوتر وجود داره ولی بسیار ناقصه و چند عنوان محدود رو با کیفیت خوب اجرا می کنه یه سری عنوان ها هم نصفه و نیمه و با کیفیت بد اجرا می کنه ، برای استفاده ازشم نیازمند اینید که برنامه جاوا رو رو کامپیوتر نصب کنید ... البته این موضوع رو هیچ وقت فراموش نکنید اون کیفیتی که کنسول اصلی م یده هیچ وقت یه تبدیل کننده نمی ده ...
وب سایت رسمی تبدیل کننده :
موفق باشیدکد:http://jpcsp.org
اطلاع دقیقی از قیمت های فعلی ندارم خیلی هم متغییر هستن با عرضه هر فرمویر و بورد جدید از طرف سونی و -- و ... فراز و نشیب زیاد داشته تا الان .نقل قول:
ولی فکر میکنم با این قیمت شما بشه به اضافه یه سری لوازم جانبی تهیه کرد.
کسی تونسته بازی Blazblue رو اجرا کنه ؟
میره توی Memory stick Access گیر می کنه بعد یه مدت هم خاموش میشه دستگاه !
دوست عزیز شما ساعت 7 پست اول رو دادید بعد ساعت 9 دوباره پست دادید که چرا جواب نمیدید ؟ حالا خوبه این بچه های کنسول این فروم خیلی فعالند. :5:نقل قول:
بهترین انتخاب برای شما psp 3000 با فریمور 5.03 یا پایین تر است که الان کمیاب شده
قیمت خود دستگاه حدودآ 240 هزار تومان یه مموری 8 gig اصل هم رو هم ب280 -290 میشه(با 10 تومن نوسان)
راستی پست اول رو هم بخون
+ فقط خواست اضافه کنم که برای اجرای این شبیه ساز ،(چنانکه پیشتر در رایانه شما نصب نشده بود ) نیازمند دانلود این برنامه نیز هستید. حجم 15 مگابایتنقل قول:
[HTML]http://www.filehippo.com/download_jre_32/[/HTML]
چنانکه اینترنت دیال آپ دارید الکی وقت تون رو هدر ندید.... کارآمد نیست.:13: