آقا اين voice mail برا سيمكارت هاي اعتباري چجوري فعال ميشه من كه زنگ مي زنم 140 ميگه براي دسترسي به خدمات شماره 3 رو بگيريد بعد كه مي گيرم ميگه براي اين سرويس شماره 1 رو شماره گيري كنيد وقتي ميگيرم تماس قطع ميشه! چند دفعه هم امتحان كردم.
آقا اين voice mail برا سيمكارت هاي اعتباري چجوري فعال ميشه من كه زنگ مي زنم 140 ميگه براي دسترسي به خدمات شماره 3 رو بگيريد بعد كه مي گيرم ميگه براي اين سرويس شماره 1 رو شماره گيري كنيد وقتي ميگيرم تماس قطع ميشه! چند دفعه هم امتحان كردم.
امروز تو روزنامه جام جم دو صفحه ی کامل مخصوص تبلیغات ایرانسله. به نظرم جالب بود. تو یه صفحه تعرفه ها و طرح های تشویقی رو نوشته و تو یه صفحه 4 شهر جدید !!!!!!!
نه دوست عزیز. من زنگ زدم 130 از یه خط دیگه (چون از خط خودم نمیشد) گفت از همون روزی که اولین تماس را دریافت میکنی فعال شده. ضمنا اس ام اس هم اومد که فعال شده و مشخصات ecare رو هم فرستاد که رفتم از اونجا دقیقه ایش کردم.نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی از راهنماییت. پریروز زنگ زدم بعد از کلی توضیح وصل کرد یکی دیگه... بعد اون میگفت از 26 فروردین تا 26 اردیبهشت بوده. گفتم بابا همه جا زدید تا 31 اردیبهشت.. بعد گفت گوشی... بعد 2-3 دقیقه با معذرت خواهی از اینکه پشت خط معطل شدم گفت که درست میگید تا 31 اردیبهشت هست. و تو قبضتون که میاد یه قسمت به نام تعدیلات هست که اونجا کم میشه... ولی من که چشمم آب نمیخوره .. احتمال زیاد بعد ماجرا دارم باهاشون.نقل قول:
آخه تو قبض قبل از اینکه طرحم رو دقیقه ای کنم هر تماس رو بدون توجه به مدتش 622 ریال حساب کرده... اما بعد که دقیقه ای کردم کامل همه دقایق رو حساب کرده.
فکر کردم اصلا کسی ندیده.. داشتم نا امید میشدمنقل قول:
این که نمیشه. اصلا منطقی نیست... اگه اینجور بود باید میگفتند قرعه کشی میکنیم شاید 1000 دقیقه رایگان بهتون دادیم....نقل قول:
خدا کنه فقط اردیبهشت و خرداد به خیر بگذره... بعدش میرم از این طرح های جدید استفاده میکنم... من اصلا ایرانسل رو فقط بخاطر این مکالمات رایگانش خریدم.
تایید میشه... تو دفترچه هایی که برای خطوط جدید tci میدادند نوشته بود که دلیوری مجانی هستنقل قول:
مشترك گرامي
با سلام
حق با شماست ، اما تا پيش از رفع نواقص و مشكلات موجود امكان فعال شدن اين سرويس براي همه مشتركين نمي باشد ، به همين دليل اين زمان به روز ديگري موكول شد
با تشكر
From: Alireza [mailto:a.rezaei123@gmail.com]
Sent: 2007/06/02 01:02 ق.ظ
To: Customer Service
Subject: پيام گير صوتي
پيام گير صوتياين سرويس از تاريخ يازدهم خرداد ماه 86 در دسترس خواهد بوداین چیزی هست که در سایت خوده شما نوشته شده اما چرا هنوز فعال نشده؟این قرار بود 1 اردیبهشت ماه راه اندازی بشه اما بعدا تاریخش عوض شد من واقعا منتظر این سرویس هستم
خب دوست عزيز هر صفحه شامل 160 کاراکتر هست دیگه ! شما وقتی شروع به تایپ میکنی، معمولاً در همه گوشیها تعداد صفحه و تعداد کاراکترها رو نشون میده !نقل قول:
من تا حالا هیچ محدودیتی در ارسال sms با Tci نداشتم، چون همیشه sms هام طومار هستن ! :31:
ولی با تالیا مشکل داشتم اوئل بیشتر از یک صفحه رو درست ارسال نمیکرد !
دلیوری هم که رایگان هست و هزینه ای نداره، چون من با یکی از دوستام تو یه قبض امتحان کرديم، اون دلیوری رو خاموش کرد و من روشن، و هر دومون با توجه به اینکه تعداد sms هامون بالا بود، مشابه هم قبضمون اومد، اگه قرار بود حساب شه، قبض من باید 2 برابر میومد و بعد ورشکست میشدم که ! :13:
خواهش میکنمنقل قول:
پیگیری کن، جدی بگیری به نتیجه میرسی حتماً
اپراتورها همه کار میتونن انجام بدن، فقط یه کم باید جدی باشین و مصر بر اینکه شما درست میگین !
اون موقع که Voice Mail هیچ کس فعال نبود، برا منو فعال کردن که وقتی دوباره تماس گرفتم، اون یکی اپراتوره گفت کی برا شما فعال کرده؟ ما خودمون هنوز Voice Mail نداریم ! :18:
اما خب سیستمشون اشکال داره و کار نمیکنه درست متاسفانه ! :41:
نقل قول:
آقا يكي جواب منو بدههههههههههههههههههههههه ههههههههههههه
دقيقا همون SMS هم برام مياد ولي بازم فعال نميشهنقل قول:
آقا عليرضا هم كه ايميل زده به ايرانسل و اونام گفتن كه به زمان ديگري موكول شده
يعني 1 خرداد و 11 خرداد و 12 خرداد و 19 خرداد يعني كشك
حالا به حرف خودم يقين كردم كه ايرانسل اصل رو فراموش كرده و فقط به حاشيه مي پردازه
مگه فعلا ما رو با طرح تشويقي و جايزه و... تا يه مدتي سرگرم كنه
توي طرح آزمايشي براي من هم تا يه حدي كار ميكرد ولي الان هيچينقل قول:
اگه هر كي وقتي كه شماره 100 رو گرفت صداي ضبط شده اپراتوره براش پخش شد ميتونه سيستم رو فعال كنه در غير اين صورت اگه براش يه بوق زد و قطع شد يعني سرويس براش راه اندازي نميشه و ديگه زور بي خود نزنه