ببین اول اون درایو ریکاوری مربوط به مادربوردت هست؟؟نقل قول:
واسه اینکه بفهمی وقتی تازه کامپیوتر رو روشن میکنی ببین چیزی مینویسه که برای Restore کردن کامپیوتر چه دکمه ای رو بزن؟(مثل همون چیزی که واسه ورود به Bios مینویسه)
Printable View
ببین اول اون درایو ریکاوری مربوط به مادربوردت هست؟؟نقل قول:
واسه اینکه بفهمی وقتی تازه کامپیوتر رو روشن میکنی ببین چیزی مینویسه که برای Restore کردن کامپیوتر چه دکمه ای رو بزن؟(مثل همون چیزی که واسه ورود به Bios مینویسه)
فکر نکنم مطرح کردن سوال 1 دیگه موثر باشه چون ممکنه کلی دلیل داشته باشه و با توجه به اینکه مشکل شما حل شده و دیگه دسترسی به اون حالت نداری نمیشه مشکلو دقیق تایین کردنقل قول:
3-I think This would help...try it
Click Start, and type sound.
Click Sound.
In the Sound window, click Speakers/Headphones and then Properties.
In the Speakers/Headphones Properties window, click the Enhancements tab.
Click to check the Disable All Enhancements checkbox.
Click Apply and then OK.
In the Speakers/Headphones Properties window, click Apply and then OK.
The Sound window closes.
4-شاید تنظیمات انتی ویروس نمیزاره سریع کپی شه...یه بار انتی ویروستو ببند نتیجشو بگو;)
5-فکر نکنم راهی برای این وجود داشته باشه...واسه اکثریت خیلی بهتره که نتایج سرچشون رو به صورت Deatils ببینن..
6-این مشکل تا حالا واسه خیلی ها پیش اومده...واسه حلش اون فایل رو که میخوای سرچ کنی رو در حالت 97-2003
سیو کن...حالا تو اون فایل جدیده سرچ کن ببین مشکلت حل میشه
موفق باشی:10:
کامپیوتر من این ارور را میده
چه کار کنم
Windows cannot access the specified device,path or file. You may not have
appropriate permissions to access the item
نمیزاره هیچ کاری کنم
می شه ذکر کنید درباره کدام نوع از فایلهای سیستمی این نوع پیام را می دهد!نقل قول:
شاید هم UAC اجازه نمیدهد
وقتی کاسپرسکی را آپدیت کردم اینجور شد.واسه همه چیز این ارور را میدهنقل قول:
وقتی آن اینستال کردم درست شد.اسکن هم که می کنم ویروسی وجود نداره
یه مساله ای که الان متوجه شدم اینه که هیچ موزیک و فیلمی هم نمیشده دید.یعنی وقتی روش کلیک میکنی هیچ اتفاقی نمی افته.روی مدیا پلیر هم کلیک کنی همین طور
با تشکر
This is in some cases caused by a registry setting named RestrictAnonymous. Go to the computer which you cannot access, start a registry editor and change the following registry value.نقل قول:
Value name: RestrictAnonymousنقل قول:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Lsa
Value type: DWORD
If the value is 1 or even 2, change it to 0, reboot and retest. If the problem is solved, leave the value at zero. If not, you can change it back if you like.
Test it and tell the results;)
.........................
نقل قول:این مشکل من همچنان باقیستنقل قول:
فکر نکنم مشکلت راه حلی داشته باشه مگه اینکهنقل قول:
1-در Startup چیزی داشته باشی که با برداشتن تیک ان , این مشکلت حل شه
2-ویندوز رو دوباره نصب کنی
3-Printer داشته باشی و این مشکل مربوط به Printer باشه که اگه این مشکل باشه با جدا کردن Printer مشکل باید حل شه..
سلام
می شه بگین آیا ویستا این امکان رو داره که بشه برنامه های TV رو ضبط کرد ؟تو windows media center یه چیزایی است اما نمی دونم چطور باید استفاده کنم . وقتی لپتاپ رو به TV وصل می کنم . این دکمه ضبطش فعال نمی شه.