من اين مشكل و ندارم با يك خط انتن هم هستنقل قول:
جاي مودم و تغيير بدين يا يك منطقه ديگه از شهر امتحان كنيد اگه حل نشد با ايرانسل تماس بگيرين
يكسال گارانتي داره
Printable View
من اين مشكل و ندارم با يك خط انتن هم هستنقل قول:
جاي مودم و تغيير بدين يا يك منطقه ديگه از شهر امتحان كنيد اگه حل نشد با ايرانسل تماس بگيرين
يكسال گارانتي داره
تنظیمات رو روی auto گذاشتی؟ اگه رو 4g بزاری 4.5g نمیشهنقل قول:
سلامنقل قول:
زمانی که مودم را تحویل گرفتم سیمکارتش فعال بود و خودم خبر نداشتم !
دو روز صبر کردم که شاید اس بیاد در مورد فعال شدن سیم کارت !
به خاطر مطالب دوستان در همین تاپیک فکر میکردم باید برای فعال شدنش صبر کنم !
بعد از دو روز شماره سیمکارت را در برنامه ایرانسل من زدم و وقتی وارد شد تازه فهمیدم همون روز اول فعال بوده !
اون حجم از همون روز اول بود ، چند روز صبر کردم ببینم اون صفحه دوم تغییری در حجم ایجاد میشه یا نه ، که بعدش اومدم اینجا پست گذاشتم .
در مورد حجم و اینکه به یکی داده شده به یکی نه و همین مودم وایمکس که به بعضی ها گفتن چون 3 ماه استفاده نکردی امتیاز سلب شده و این داستان ها ، نظرم :
فکر میکنم ایرانسل بین کسانی که خوب بهش پول دادند و کسانی که کمتر مشتریش بودند تفاوت هایی گذاشته و باقیش بهانه جویی ایرانسل هست .
تا زمانی که وایمکس را استفاده میکردم خوب پول دادم بهشون ! هر سری دو مگ 6 ماهه 15 گیگ میگرفتم 130 تومن ! فقط به خاطر شبانه رایگانش . چند تا سیمکارت ایرانسلم دارم که همیشه شارژ میکنم و باهاشون اینترنت زیاد گرفتم .
به هر حال خدا پدر و مادرشون را بیامرزه ، همین که مودم پاره آجر شده را گرفتند و یکی جای اون دادند و 15 گیگ هدیه جای بسی تامل و تعجب داره ( در این مملکت گل و بلبل ) :n01:
ازشون راضیم :n02: خدا هم راضی باشه :n08:
ممنون بابت جوابنقل قول:
اما این نظر شماست
به نظر من شرکت کثیفیه!!!
2 هفته تاخیر تحویل
15 روز عدم فعال سازی که آخرش رفتم نمایندگی
از 11 ام هم که فعال شد تا دیروز 15 گیگم رو ندادن!!!
فقط 5 تومن شارژ ایرانسل به خاطر تماس با 707 دادم!!!!!
آخرشم بعد این همه تاخیر ، بستم رو کامل ندادن!!!
نه دوست عزیز روی AUTO هستش تا الان که راظی نیستم با D100 سرعتم واقعا خوب بودنقل قول:
دوستان کسی میدونه این مودم جدیده TK-2510
دقیقا مال کدوم شرکته و اسم و مدل اصلیش چیه؟
سلام دوستان
الان با ۷۰۷ تماس گرفتم و راجع به نسل ۴.۵ تی دی پرسیدم. گفت فعلا تنها مودمی که ازین سرویس پشتیبانی می کنه B5142 هست که فقط در طرح تعوض قابل دریافت هست.
پس یعنی ۴.۵ در حال به روز رسانی هست. کسی تست گرفته با این مودم اخیرا؟
بنظرم پشتیبانی اشتباه گفته چون این مودم cat4 هست. ولی برام جالبه که تو صفحه مشخصات سیگنال sinr0 sinr1 داره که میتونه معنیش این باشه که از ۲جا سیگنال میگیره.نقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
من مودم فضای باز دارم و اون هم sinr0 , 1 داره. یعنی اون هم همین داستان رو داره؟ با این قاطعیت نمیشه نظر داد.:n13:نقل قول:
اطلاعات پشتیبانی ایرانسل در حد یه بچه 10 سال هم نیست!!! وقتی دوستان میگن c4 نوشته ، یعنی 4.5 نیست دیگهنقل قول: