پیشنهاد من اینه مودم تی پی لینک بگیری 8151
Printable View
پیشنهاد من اینه مودم تی پی لینک بگیری 8151
مرسی از پاسخ دوستان نظرم روی 2750u جلب شد فقط در مورد رنگ مشکی از کجا میتونم مطمئن بشم ؟؟ چون اینترنتی میخوام بگیرم ...یک مودم سیم کارت GSM دی لینک هم دارم بهش وصل میشه برای شیر اینترنت از سیمکارت درسته ؟ یک طبقه بالا و یک طبقه پایین رو جواب میده ؟
رنگشو معمولا تو خود سایتی که میخوای بخری ، باید بزنه ؛ مثلا دیجیکالا زده که فقط سفید داره و مشکی نداره!نقل قول:
اگه زیاد دیوار اینا نداشته باشید ، به احتمال زیاد جواب میده و مشکلی نخواهد داشت!
در مورد مودم سیم کارتی که گفتید ؛ من فقط اینو میدونم که مودم usb بهش وصل میشه و میشه از 3جی استفاده کنی ولی در مورد مودم gsm و غیره اطلاعی ندارم...
هر ISP توی هر کدام از مراکز مخابراتی تحت پوشش خودش تعداد مشخصی پورت داره که به هر کدام از مشترکینش یک پورت اختصاص میده (همون رانژه کردن). اگر تمام پورت ها واگذار بشه دیگه ظرفیت برای ارائه به مشترک جدید نداره و باید یکی از مشترک ها درخواست تخلیه بده (از رانژه خارج کردن) تا بتونه پورت خالی شده را به مشتری جدید واگذار کنه.نقل قول:
یه غلطی کردم از 512 محدود به 128 نامحدود تغییر مسیر دادم
واقعا پشیمون شدم اصلا مفتش گرونه
با این جساب باید قید پارس آنلاینو زد دلم خوش بود بتونم یه خورده دانلود کنم الان دیدم این آرزو رو باید با خودم به گور ببرم با این خدمات پارس آنلاین
پارسال من 30 هزارتومن مخابرات قم دادم برای 3 ماه با حجم 5 گیگ تا نزدیکای 2 ماه برام موند، قطع و وصلیش هم به اندازه همیین پارس آنلاین بود فقط شبانه رایگانشو روی 256 محدود میکرد که نمیدونم چرا بعضی وقتا از دستش در میرفت و با سرعت 1 مگ هم دانلود میکردم
نمیدونم این پارس آنلاینی ها با خودشون چی فکر کردند با این سرویساشون
به نظر میاد هم خیلی ها از پارس آنلاین رفتند چون تایپیکش خیلی سوت و کوره شده
به هر حال اگر دوست دارید هر از گاهی دانلود رایگان داشته باشید اصلا سمت پارس انلاین نیایید
دوستان ممکنه راهنمایی کنین تو کرج کیفیت پارس انلاین چطوره؟
من سرویس یک مگ نامحدود مخابرات دارم که کیفیت بینهایت اشغالی داره و با این اوضاع پینگش اصلا نمیشه آنلاین بازی کرد. دنبال یه سرویس با کیفیت میگردم .
برام دانلود رایگان و این چیزا اصلا مهم نیست یه سرویس با کیفیت میخوام برای بازی آنلاین.
میشه راهنمایی کنین پارس انلاین چطوره از این نظر.
ممنون
اگر براتون دانلود مهم نیست و پینگ مهمه خوبه برید همون پارس،البته من کرج زندگی نمیکنم ولی پارس سرویس گیم هم دارهنقل قول:
ممنون از پاسختوننقل قول:
راستش بین پارس و شاتل و صبا موندم . نمیدونم کدوم کیفیتش از بقیه بهتره هر کس یه چیزی میگه.
گفته دیگران فقط 50% قضیه است شما باید خودتون بخرید تست کنید که تو منطقه شما کدوم سرویس دهنده خوبهنقل قول:
چون حتی اینترنت همسایتون با شما فرق داره حتی اگه از یه شرکت باشه پس نمیشه گفت چون خیلیا میگن فلان شرکت خوبه پس حتما برای منم خوبه
سلام پارس آنلاین سرعت منو رو 40 کیلو بایت بر ثانیه بسته
چطور میتونم از اینا شکایت کنم زنگم میزنم میگه مشکل از پهنای بانده ...........