سلام به همه دوستان
من يه w910 دارم كه بعضي وقتا خود به خود خاموش ميشه. ميشه بگين مشكل از چيه و چيكار بايد بكنم؟
در ضمن يه ماه پيش كه گرفتم چون توش فايلهاي صوتي عربي بود و پاك نميشد دادم به مغازه دار فكر كنم فلش كرد
ممنون
سلام به همه دوستان
من يه w910 دارم كه بعضي وقتا خود به خود خاموش ميشه. ميشه بگين مشكل از چيه و چيكار بايد بكنم؟
در ضمن يه ماه پيش كه گرفتم چون توش فايلهاي صوتي عربي بود و پاك نميشد دادم به مغازه دار فكر كنم فلش كرد
ممنون
[QUOTE=H.VIKE;3833255]گوشیتون نسوخــــته دوست عزیز گوشیتون برای بالا اومدن احتیاج به فلش داره :20:
رفتم گوشیمو فلش کردم ولی تو مدل گوشی می نویسه K800 و بعضی از قسمتهاش شبیه K800 شده!!!
ویروس عزیز مشکل شما فقط ویروس و read only شدن پوشه هاتونهنقل قول:
ميشه بگين بايد چكار كنم؟نقل قول:
خوب باید با انتیویروس ویروس کشی کنی عزیز.پیشنهاد من nod 32 که بعد ویروس کشی پوشه ها رو هم به حالت عادی بر میگردونه
nod32 ويروسي تو گوشي پيدا نكرد
فولدر ها هم read only هستن.
نبايد اينطوري باشه؟؟
دوست عزیز مغازه دار فایل های فلش Main . Fs گوشی K800 رو روی گوشی شما فلش کرده برو بده بهش بگو فایل های K810 رو برات فلش بزنــــه :46:نقل قول:
رفتم گوشیمو فلش کردم ولی تو مدل گوشی می نویسه K800 و بعضی از قسمتهاش شبیه K800 شده
فایل های اصلی گوشیتو نداشته فایل های K800 فلش کرده ...:13:
موفق باشید!:40:
دوست عزیز ریست شدن مربوط به ویروس نیست تقریبا بیشتر گوشی های سری a2 همین مشکل رو دارن.نقل قول:
من به تازگی یه w350 خریدم
بعد از مدت زیادی دوری از سونی اریکسون، دوباره یکی خریدم
حالا چندتا سوال از اساتید دارم
میخوام کاری کنم که روی صفحه کلید پسورد بزارم، مثل گوشی های نوکیا، میدونم که با خود گوشی نمیشه این کار رو انجام داد
بنابراین قصد دارم از پچ استفاده کنم، سوال من اینه که آیا میتونم همچین کاری کنم ؟! با چه نرم افزاری ؟ آموزشش کجاست ؟!
w350 >> cid 53
و اگر هنوز هک نشده یا پچ واسش نیست یا ... ، آیا راه دیگه ای وجود داره ؟!
پیشاپیش تشکر میکنم .
دوستان سلام
گوشیم کا 800 هستش که اخیرا" یک رم 1 گیگ به قیمت 10 تومان براش تهیه کردم. اما وقتی میخوام عکسها رو از گوشی به کامپیوتر منتقل کنم تمام عکسها با هم قاطی میشه. مثلا" نصف یک عکس میره تو عکس دیگه و بعلاوه رنگ ها هم به هم میریزه. مشکل از چیه؟
وقتی رو رم خود گوشی عکس میگیرم اینطوری نمیشه