چرا من که حالش رو دارمنقل قول:
یکی دو بار هم با سامان بیرون رفتیم
ولی جز ما دوتا دیگه هیچ کس حالش رو نداشت از خونشون بیاد بیرون:31:
اگه خواستی بگو تا بیایم:11:
Printable View
چرا من که حالش رو دارمنقل قول:
یکی دو بار هم با سامان بیرون رفتیم
ولی جز ما دوتا دیگه هیچ کس حالش رو نداشت از خونشون بیاد بیرون:31:
اگه خواستی بگو تا بیایم:11:
سلام !
من حدود 2 ماهه که مطالب اینجا را دنبال مب کنم !
آخرین باری که اومدم دیدم Ostad-game اخراج شده .... طاقت نیاوردم ! اومدم عضو شدم تا ببینم چرا اخراجش کردن ؟
تو پستهایی که داده بود من فهمیدم که یه دانشجوی کارشناسی ارشد هست و عاشق بازی (بازی هاش هم از اونور آب میاره) و طرفدار سپاهان و دوستدار گروه زدبازی !
تمام حرف هاش با منطق و دلیل هست ...
ببینم دیگه نمی تونه برگرده ؟ یا نمی تونه یه نام کاربری دیگه بسازه و دوباره بیاد؟
سلام دوست تازه ورود يافته !!!! :31:نقل قول:
ميشه بگي منظورت از اينكه مطالب اينجا رو دنبال مي كردي چي هست :13::13:
آيا منظورت اين بوده كه مطالب اين تاپيك رو دنبال مي كردي يا برخي از مطالب انجمن رو :20:
چون اومدن توي اين تاپيك لازمه اش عضو شدنه و نميتوني بدون عضويت مطالب اين تاپيك رو مشاهده كني :46::27:
شايدم شما با يه آي دي ديگه قبلا ميومدي :5:
چه جالب و البته خدا داند
در هر صورت اگه تازه اومدي خيلي خوش اومدي
اگه هم قبلا بودي و با آي دي جديد اومدي باز هم خوش امدي :10:
من مطالب بازیهای کامپیوتری - گالری عکس (که OSTAD-GAME اونجا یه تاپیک عکس خانم ها داشت) - موسیقینقل قول:
سلام دوست تازه ورود يافته !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميشه بگي منظورت از اينكه مطالب اينجا رو دنبال مي كردي چي هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آيا منظورت اين بوده كه مطالب اين تاپيك رو دنبال مي كردي يا برخي از مطالب انجمن رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون اومدن توي اين تاپيك لازمه اش عضو شدنه و نميتوني بدون عضويت مطالب اين تاپيك رو مشاهده كني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شايدم شما با يه آي دي ديگه قبلا ميومدي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جالب و البته خدا داند
در هر صورت اگه تازه اومدي خيلي خوش اومدي
اگه هم قبلا بودي و با آي دي جديد اومدي باز هم خوش امدي
را می دیدم !
من تا حالا اینجا را ندیده بودم ....
من حدس میزنم تو خود استاد گیم باشی
نقل قول:حرفهاي متضاد .......نقل قول:
قابل تامل است ....نقل قول:
البته فكر كنم الان كه اين حرفو زدي بايد معني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منو فهميده باشي
و همچنين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودتو
:31::31::18::11:
...
بگذريم چون :
به قول بعضيا اين نيز بگذرد ...
زیادی ضایع هست.نقل قول:
سلام !
من حدود 2 ماهه که مطالب اینجا را دنبال مب کنم !
آخرین باری که اومدم دیدم Ostad-game اخراج شده .... طاقت نیاوردم ! اومدم عضو شدم تا ببینم چرا اخراجش کردن ؟
تو پستهایی که داده بود من فهمیدم که یه دانشجوی کارشناسی ارشد هست و عاشق بازی (بازی هاش هم از اونور آب میاره) و طرفدار سپاهان و دوستدار گروه زدبازی !
تمام حرف هاش با منطق و دلیل هست ...
ببینم دیگه نمی تونه برگرده ؟ یا نمی تونه یه نام کاربری دیگه بسازه و دوباره بیاد؟
منم حدس میزنم که درست حدس میزنی !نقل قول:
(در ضمن درست متوجه شدم !)
نقل قول:
حالا هی با اون URL ات فخر بفروش :31:
منو فخر فروشي بدور بادنقل قول:
نزن مجيد جان اين حرفا رو
خوب بود حالا از اين قابليت استفاده نميكردم و براي اشاره به اون پستت يا پستم آدرس كامل ميذاشتم تا مجبور به كپي و پيست بشي
ها ! ها !! ها !!!
مخلصيم