دوستان بنظرتون این بازی روی لپ تاب ایسوس n550 jk به راحتی بالا میاد.....رم 8 ...گرافیک 4 ...............gtx 850........I7............ بنظرتون دانلود کنم بهتره یا بخرم...حدود 25 تومن هست...اون نسخه که مشکلی نداره؟؟؟ممنون
Printable View
دوستان بنظرتون این بازی روی لپ تاب ایسوس n550 jk به راحتی بالا میاد.....رم 8 ...گرافیک 4 ...............gtx 850........I7............ بنظرتون دانلود کنم بهتره یا بخرم...حدود 25 تومن هست...اون نسخه که مشکلی نداره؟؟؟ممنون
چقدر این عکسی که بارون باریده ماشین ضایع شده !نقل قول:
شما به ماشینش چیکار داری بارون رو بچسب من واسه بارونش گذاشتم:n02:نقل قول:
اینم ماشین سالم توی بارون، مورد دیگه ای نبود؟:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره رو High میتونی بازی کنینقل قول:
من رو i3 2120 ram 8 ati 7850 چی؟
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
من میتونم روی pc با رم 4 و گرافیک radeon r7250 2gb و cpu intel g2020 dual core بازی کنم؟
رو چه سطحی؟
آره خدایی همچین بارونی تا حالا ندیده بودم !نقل قول:
میشه بگی رو چه گرافیکی بازی میکنی و مشخصات سیستم چی هست ؟
نقل قول:
عالی بود.... واقعا چه گرافیک باحالی شده تو این نسخه... واجب شد قطعات سیستم رو اپدیت کنم برای بازی:n02:
30 تا تیکه زیر در یایی کفت اقیانوس با هزار بدبختی و ۶ ساعت گیم پلی پیدا کردم اخر سر ۱۰ دلار دادش و با صاب کار که خانوم بود دعواش شد..!!!!!!
ولی فضای زیر اب هم فوق العاده هست ها....
دوستان اورجنتال باز pc انلاینش چظوره؟ وصل میشه راحت؟؟؟ ما که کلا تعطیه بزور وصل میشه..
ی سوال : چرا راک استار مامورت جدیدواسش باز نمیکنه؟ مثلا هر ۲.۳ ماهی ی بار ی اپدیت بده ۷-۸ تا ماموریت بده بنظرم خوب میشد ها مشتری هاش میموند البته انلاینش هست ولی با اومدن بازی های جدید بفراموشی سپرده میشه روی ps4 که شده!...همین الانشم اگر اشنا نداشته باشی نمیشه بازی کزد
سلام
بازی باید حدودا چند دی وی دی باشه ؟؟
کدوم یکی از این شرکت های پخش کننده اجرا میشه حتما ؟؟
n نوع بسته بندی و شرکت مختلف پخش کردن آدم میترسه بگیره کار نکنه :n27: