منظور منم همینه،شما الان با این time out که من می بینم عملا" کاری نمی تونید بکنید،30-40 % پکت لاس:n04:نقل قول:
Printable View
منظور منم همینه،شما الان با این time out که من می بینم عملا" کاری نمی تونید بکنید،30-40 % پکت لاس:n04:نقل قول:
تایم اوت نت شما چه ربطی به ریموت آپلود داره؟!!!نقل قول:
[اساتید نظر بدن وضعیت چطوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام،افتضاج هم رد می کنه،داغون :n01:نقل قول:
سلام اقا راهی هست برای بهبود باید چند باشه میشه ی توضیحی بدیدباید چند باشه ....با تشکرنقل قول:
تقریبا تمام پروتکل ها را بستن
دوستان یه سوال فنی پرسیدم چرا جواب ندادین.
چرا مخابرات مازندران سرعت بالاست؟
برای کنترل هست یا برای جمع کردن مشترک یا اینکه همیجوری به خاطر حال دادن به مشترک؟
دوستان اگه میشه جواب بدین.
سلام راهی که نیستش،چون فعلا" مخابرات زوم کرده رو کیفیت سرورهای داخلی،دان استریم سرورای داخلی هم شده 20 مگ که همه ببینن ذوق کنن در صورتی که کیفیت ارتباط با سرورهای خارجی 0 ، تغییر isp بهترین راه هستش چون isp های دیگه این مشکل و ندارند،بازم تکرار می کنم اینترنت مخابرات فقط دانلود شبانه :n01:نقل قول:
من همین الان تست کردم،سرعت ارتباط با سرور خارجی مخابرات 120 و اون یکی نتم بین 700 تا 900،فقط کیفیت سرورای داخلی تو مخابرات بالاست که اینم برای من سرعت تلقی نمی شه،اتفاقا" الان سرعت مخابرات از همه isp ها کمتره :n02:نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
وقتی عمل آپلود یک فایل رو از یک هاست به هاست خودم رو انجام میدم ارور زیر رو میده
Request Timeout
This request takes too long to process, it is timed out by the server. If it should not be timed out, please contact administrator of this web site to increase 'Connection Timeout'.
و این مشکل رو با شاتل نداشتم:n09: