روی سرعت پی سی هم تاثیر میزاره؟
روی سرعت پی سی هم تاثیر میزاره؟
کسپر و اِست و بیت از لحاظِ هوش سطحِ خوبی دارننقل قول:
با اجازهنقل قول:
کسپر نسخه جدیدش خیلی سبک شده و پیشنهاد میدم حتما نصب کنید.
فعلان کپسر 2014 نصب کردم و اپدیت کردم تست میکنم ببینم چطوری هست
دوستان من حدودا 2 سال میشد که avast internet security داشتم
مشکلی هم پیش نیومده بود یعنی اصلا ویروسی نشدم تو این مدت
همه جوره هم راضی بودم ازش هم سرعت هم اپدیت offline هم سبکی
امشب میخوام ویندوزم رو عوض کنم الان که این تاپیک و نتایج تست ها رو تو صفخات قبل دیدم ، دیدم avast اکثرا رتبه 5 و 6 رو داشته
عصری eset 7 رو هم گرفتن نصب کردم اپدیت کردم اسکن کردم تفاوتش با avast این بود که توی پوشه profile برنامه firefox حدودا 13 تا فایل تروجان مانند پیدا کرد و پاک کرد که نمیدونم false بودن یا نه
چون avast چیزی نمیداد
میخواستم بدونم برای تعویض امشب ویندوز چی نصب کنم ؟ لزومی داره avast رو کنار بزارم ؟
با توجه به صحبت های دوستان و نتیجه تست ها ترغیب شدم kaspersky نصب کنم
از نظر کارایی و سرعت از eset 7 و avast 9 تفاوتش چقدره ؟
سیستم هم اولویت اول کارش با game هست
سلامنقل قول:
به نظرم با آوست ادامه بدین چون دو سال باهاش کار کردین و ویروسی هم نشدین
یکی از ضروریات حفاظت از سیستم اینه که بتونی با آنتی ویروست کار کنی که فکر کنم شما بعد دوسال کار کردن با آوست به این مورد دست یافتین
اون ویروس هایی که نود پیدا کرده به نظرم یه سری کوکی بودن و چیز خاصی نبوده حالا عکس میذاشتین بهتر میشد جواب داد
اما در مورد مقایسه نود و آوست میتونم بگم از نظر سرعت و شناسایی دیتابیس تا حدود زیادی در یک رده هستن شاید کمی هوش مصنوعی نود بیشتر باشه
اگر سیستم قوی دارین کسپر نصب کنید وگرنه برای سیستمی که گیم کار اصلیش هست توصیه نمیشه
سلام.بین این دو تا گیر کردم.اوست و کسپراسکای.کدومی رو نصب کنم؟یه آنتی وروس سبک و ایمن میخوام که برای اجرای باز یها زیاد گیر نده.کدومیش؟
اگه سیستم بالایی از نظر سخت افزار دارید , کسپرسکی 2014 رو نصب کنید .البته من برای شما نورتون رو هم پیشنهاد میکنم.باز اگه مشخصات سیستمتون رو هم بگید بهتر میشه راهنماییتون کرد ولی از لحاظ قدرت شناسایی کسپر بهتر از اواست عمل میکنه.نقل قول:
سلام.مشخصات سیستمم اینه:نقل قول:
CPU:Intel Pentium D 3.4 GH
RAM:4G
VGA:Nvidia Geforce G210,1G
Motherboard: Asrock G41M-V3
سیستم ضعیفیه.
شما میتونید به راحتی کسپر رو نصب کنید ...رم4برای کسپر کافیه.دلیل اینکه میگم کسپر اینه که از لحاظ قدرت ,شناسایی و هوش مصنوعی بهتر از اواست هست و تو تست ها هم کسپر نتایج خوبی رو از خودش اراعه میده .نسخه اینترنت سکیوریتی کسپرسکی 2014 رو نصب کنید.نقل قول:
اگه با کندی سیستم و استارتاپ برنامه ها مواجه شدید,نورتون هم ممکنه به کارتون بیاد و اگه آنتی ویروس رایگان بخواید,360بهترین گزینه هست