پیشنهاد میکنم فرولی بگیرید. با مارکهای دیگه که گفتید اصلا قایل قیاس نیست.نقل قول:
Printable View
پیشنهاد میکنم فرولی بگیرید. با مارکهای دیگه که گفتید اصلا قایل قیاس نیست.نقل قول:
جناب تعمیر کارنقل قول:
اخه همین اول این تایپیک چند جا زدن فرولی درجه 3 چینی هست و ایران تولید میشه پس این حرفا چیه؟
پدرم بارل رو در نظرش هست
پس بگم بره فرولی رو بخره دیگه
تا الان هم بزور صبر کرده
باید سریالش رو بده اداره گاز
میتونید مدل هم بدید
ممنون
منتظرم
اهان پدرم میگفت لورچ هم هست
بازم ممنونم خوب شد جواب دادید وگرنه مدل بدی رو میخریدیم
میتونید از مزایای فرولی بگید
بازم شرمنده
سلام
جناب تعمیر کار لطفا راهنمایی بفرمایید
دود کش ها رو میشه به صورت 2 جداره به داخل داکت هدایت کرد؟(لازمه که بگم از اشپز خانه به داکت پنجره باز میشه و مساحت داکت حدود 20 متر است و ارتفاعش هم 15 متر است)
سلام. من راهنمایی در مورد انتخاب پکیج 24000دو مبدل فن دار میخوام کدوم مارک بهتره ؟ایران رادیاتور یا بوتان.لطفا راهنمایی کنید. ممنون میشم سریع جواب بدید:n37::n37::n37:چی شد کسی نیست جواب بده:n13::n03:
[QUOTE=pedi261;6781102]سلام. دوستان عزیز اگه کسی سوالی در باره پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی داشت من در خدمتم.
در حال حاضر پکیج های دیواری بهترین و از لحاظ اقتصادی به صرفه ترین راه گرمایش و تولید ابگرم هستند و در اکثر کشور های اروپائی و بسیاری از مناطق امریکا و کانادا استفاده میشوند.
با توجه به بالا بودن راندمان این دستگاه ها(اکثرا بالای 90 درصد) و راحتی استفاده و استقلال هر واحد و هزینه تعمیر و نگه داری کم در (مقایسه با موتور خونه) و مصرف خیلی کم گاز ( یارانه ها هم حذف شده) میشه گفت بهترین سیستم گرمایشی حال حاضره.
از اونجائی که شرکت های زیادی اقدام به وارد کردن فروش این دستگاه ها کردن فکر میکنم خیلی از دوستان نیاز به راه نمائی و مشاوره دارن.
هر سوالی بود من در خدمتم
[سلام جناب pedi ممنون از اطلاعات خوبتون من همه پیامهاتون رو خوندم میشه یه پکیج دیواری واسه اپارتمان 110 متری طبقه سوم
که کیفیت خوبی داره رو معرفی کنید ممنون میشم واقعا میترسم بیخودی فقط پول برند ازم بگیرن
سلامنقل قول:
شرمنده دیر جواب دادم .بله خودم امتحان کردم.
سلام خونه 130 متری تو اردبیل دارم میخام پکیج بزنم قیمت خیلی مهم نیست ولی گارانتی و خدمات پس از فروش و کیفیت مناسب مد نظره، چه مارکی توصیه می کنید؟
سلام خدمت اساتید محترم
پکیج آریستون مونتاژ چه کشوری هست ؟ آیا خود ایتالیا موناژ و بسته بندی میشود و به ایران وارد میشود یا مونتاژ ترکیه یا چین هست ؟
2 -- برچسب انرژی دارد ؟
تشکر از جواب دوستان گرامی
سلام ظرفیت 28 کیلووات برای منزل شما مناسبه. از نظر کیفیت در وارداتی ها وایلانت، بوش ، فرولی ، ویسمن و آریستون قابل ذکرند. از نظر خدمات وایلانت و ویسمن متولی مشخصی ندارند تو ایران. آریستون خدمات خوبی نداره.
بین بوش و فرولی میتونید با تماس با شرکتهاشون از تعداد خدماتیاشون تو اردبیل و نحوه جوابدهیشون انتخاب کنید. قیمتشونم در یه حده.
- - - Updated - - -نقل قول:
سلام ظرفیت 28 کیلووات برای منزل شما مناسبه. از نظر کیفیت در وارداتی ها وایلانت، بوش ، فرولی ، ویسمن و آریستون قابل ذکرند. از نظر خدمات وایلانت و ویسمن متولی مشخصی ندارند تو ایران. آریستون خدمات خوبی نداره.
بین بوش و فرولی میتونید با تماس با شرکتهاشون از تعداد خدماتیاشون تو اردبیل و نحوه جوابدهیشون انتخاب کنید. قیمتشونم در یه حده.
نقل قول:
سلام،
در مورد آریستون بهتره سری به یکی از فروشنده هاش بزنید و لیبل کارتن رو از نظر اطلاعاتی که میخواین بررسی کنید. همه جوابها رو توش پیدا می کنید. تا جایی که میدونم آریستون مونتاژ ترکیه نیست.
برچسب انرژی رسمی و معتبر روی هیچکدام از پکیج های دومنظوره فعلی در ایران نیست. مگر اینکه فقط مال پمپ پکیج باشه که ربطی به خود پکیج نداره. تو اتحادیه اروپا از ماه آینده برچسب الزامی میشه. ایران تو این قضیه جلو افتاده.
تبلیغاتی که تو بعضی برندهای داخلی و خارجی در رابطه با برچسب می بینید همه غیرواقعی و برای فریب مصرف کنندس. و در یک مورد پکیج چگالشی رو که قاعدتاً الزامیه که رده انرژی بالا داشته باشه، با برچسب من درآوردی رده A کردند که باز هم جز عوام فریبی چیز دیگه یی نیست.
نقل قول: