-
نقل قول:
فایل گزاشگر انگلیسی خیلی از DVD های این بازی اشکال داره
میتونی گراشگر سالم رو از اینجا دانلود کنی
کد:
http://www.pesbaz.com/commentary-a-language-/115-commentary/514--pes-2012
مممنون از راهنماییت
2 تا سوال
اول اینکه از کجاش باید دانلود کرد / چیزی بنام دانلود من توش ندیدم / درضمن بعداز دانلود کجا باید past بشه
دوم اینکه یکسری از دوستان یکسری مطلب نوشتن که درست نشده گزارشش و از این جور حرفا
می خواستم بپرسم من دانلود کنم درست میشه انشاءالله؟
مرسی
-
با سلام خدمت همه دوستان یک سوال داشتم تو pes2012من هر وقت با رئال مادرید ی هر تیم دیگه ای جام باشگاهای اروپا میرم همش یک یا دو گروه خاص برام میان مثلن رئال همش با این تیما میفته
real madrid-napoli-olmpiaco-otlol galanti ya rela madrid-bayern munich-benfica-zenithصد بار هم امتحان کردم همین تیمها فقط میان چرا اینطوری هستن نمیشه کارش کرد کسل کننده میشه همیشه با همین تیمها بازی کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
انتخاب تیم
نقل قول:
با سلام خدمت همه دوستان یک سوال داشتم تو pes2012من هر وقت با رئال مادرید ی هر تیم دیگه ای جام باشگاهای اروپا میرم همش یک یا دو گروه خاص برام میان مثلن رئال همش با این تیما میفته
real madrid-napoli-olmpiaco-otlol galanti ya rela madrid-bayern munich-benfica-zenithصد بار هم امتحان کردم همین تیمها فقط میان چرا اینطوری هستن نمیشه کارش کرد کسل کننده میشه همیشه با همین تیمها بازی کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
شما می تونی یکی یکی تیم هارو دستی بچینی!
-
نقل قول:
مممنون از راهنماییت
2 تا سوال
اول اینکه از کجاش باید دانلود کرد / چیزی بنام دانلود من توش ندیدم / درضمن بعداز دانلود کجا باید past بشه
دوم اینکه یکسری از دوستان یکسری مطلب نوشتن که درست نشده گزارشش و از این جور حرفا
می خواستم بپرسم من دانلود کنم درست میشه انشاءالله؟
مرسی
1 - زیر توضیحات بالای نظرات لینک DOWNLOAD رو میزنی تو صفحه بعد پایین صفحه دکمه (دانلود کنید ) رو میزنی دانلود میکنه، برا نصبم فایل فشرده رو باز میکنی بعد از توش فایل dt00_e.img رو تو فولدر img داخل پوشه اصلی بازی جایگزین فایل قبلی میکنی تموم.
2 - گزارشگر خود منم مثل مال تو بود اینو دانلود کردم درست شد.
-
وقتی تو لیگ قهرمانان بازی میکنم خودش یهو تعویض میکنه ! :41:
تو حالت بازی عادی اینطور نیست ولی تو لیگ قهرمانان اینطوریه ، چیکارش کنم ؟
-
-
روش نصب بازی محبوب pes12 بر روی انواع لپ تاپ مخصوصا dell 5110 series
-
دیتا پک رو دانلود کردم البته برای اکس باکس یه دونه توپ اضافه کرده!
-
دوستان pesباز، 2 سه روز پیش یه اتفاقی افتاد که باعث شد من دست به خودکشی بزنم دوباره(:31:) گفتم اینجا بنویسم دور هم بخندیم:46::
اینجا ------- (اسم شهرمون که فیتلره:27:) شهری که گیمرهاش فرق بین نسخه ی اصلی و پچ رو نمیدونن!
کلا من با کلوپیها یا گیمرها و هرکس که بازی میکنه یا با گیم سروکار داره و یا ادعای فهمیدن گیم و مساول مربوط به گیم میکنه در اینجا،زیاد تناقض دارم.از تناقض منظورم اختلاف نظره(!؟!)
که همیشه بلا استثنا حق با همه ـست و من اشتباه میکنم. مثل همین نسخه ی اورجینال بازی ها که دوست عزیز بازی فروشی،بازی اصل خود شرکت ea یا یوبی سافت رو میداد 5 تومن ولی من باور نکردم که البته ناگفته نماند که آخرسر بدلیل عدم توانایی در قانع کردم طرف به این که بازی اورجینال 5 تومان نیست و 50 تومانه،بالاجبار به غلط کردن افتادم.
حالا میخوام یک از اتفاقات مشابه و جالبی که اخیرا برام افتاده رو اینجا با شما درمیون بذارم تا شما هم در غم من شریک بشین(:31:)
دو سه روز پیش با یکی از دوستان رفته بودم بیرون که با یکی از دوستان این دوستم برخورد کردیم و دیدمش(قابل توجه عزیزان،من قبلا درباره ی یارو چیزایی مبنی بر اینکه یارو فهمیدست و اهل گیمه و خیلی حرفه ایه.. کلا گاگول نیست)،در همین حین من از نسخه ی جدید بازی(pes 2013) یادم اومد و خواستم تعریف کنم که تبلیغات بازی شروع شده و این یارو سازنده ی بازی بازم کلی وعده ی سرخرمن داده که این یارو(همون که گاگول نیست:31:) گفت این نسخه ی دوم بازیه که هرسال میاد!...:18::18::18::18::18::18: ما رو میگی سوسمارو میگی(:31:) .... گفتم:چی؟!چی چیه این؟!یعنی چی؟ ... گفت:همون 2012 هست که یک نسخه ی دیگه داده بیرون... هرسال دونسخه میده ... نمیدونستی؟!
منم گفتم:نه والا...
چنان قیافه ای گرفت که گویا سیباس رفیق جونجونیشه و گوشیو برداشت منم با خودم گفتم احتمالا میخواد به سیباس زنگ بزنه بهش بگه"چرا درستو حسابی اطلاع رسانی نمیکنی؟... بچه های ما اینجا عقب موندن.. یه نسخه اورجینال بازی رو بفرست اینجا واسه این دوستمون که آرزو به دل از دنیا نره"(:31:)
تا اومدم بگم اونیکه تو میگی پچه ... دی ال سیه ... نسخه ی دیگه چیه؟! یعنی چی؟! ... چرا اسکول بازی درمیاری؟
گفت :نه .. تو نمیفهمی .. پچ؟؟!!(با این قیافه :18:) چی میگی تو؟! ...... گفتم: اون یه چیز دیگســـ
همینجا قطع کردم ... گفتم اصلا تو راست میگی... دیدم هرچی بگم این که نمیفهمه .. چرا خودمو اذیت کنم... مگه خودآزاری دارم که بیام به این یارو که هنوز فرق فیفا با ساکر رو نمیفهمه ... هنوز به pes میگه پِس، توضیح بدم.
راهمو کشیدم و گفتم حق با توئه .. برو بازی کن حالشو ببر..
بله بچه های عزیز،این بود یکی دیگر از داستان های امینِ گاگول و گیمرهای اطرافش که بسیار فهمیده ان.:31:
-
نقل قول:
1 - زیر توضیحات بالای نظرات لینک DOWNLOAD رو میزنی تو صفحه بعد پایین صفحه دکمه (دانلود کنید ) رو میزنی دانلود میکنه، برا نصبم فایل فشرده رو باز میکنی بعد از توش فایل dt00_e.img رو تو فولدر img داخل پوشه اصلی بازی جایگزین فایل قبلی میکنی تموم.
2 - گزارشگر خود منم مثل مال تو بود اینو دانلود کردم درست شد.
آقای امیرحسین پور ی سوال دیگه
موقع بازی سرعت بازی کمه / speed بازی روهم روی +2 'گذاشتم ولی بازم یخورده یواش میره
راهی داره سرعت بازی بیشتر بشه؟