این سوال من رو هم یکی یگه لطفا کامل بگید که مشکلم حل شهنقل قول:
این رو هم اضافه کنم که من درایور ش رو هم ازسایت sony دانلود کردم اما حل نشد
Printable View
این سوال من رو هم یکی یگه لطفا کامل بگید که مشکلم حل شهنقل قول:
این رو هم اضافه کنم که من درایور ش رو هم ازسایت sony دانلود کردم اما حل نشد
سلام
من يك dell vostro 1520 دارم كه به تازگي وقتي با زاويه زياد از كنار مانيتور نگاه ميكنم به اندازه كف دست سايه سفيد رنگ مي بينم.
جالب اينجاست كه فقط روي تصاوير با زمينه تيره اين سايه ديده ميشه و از روبرو اصلا ديده نميشه
لطفا اگر كسي علتش رو مي دونه به من كمك كنه چون خيلي منو نگران كرده
سلام
من یک Vaio VGN-CS23G دارم
از دیروز صدای فن دستگاه گوش خراش شده نه زمین خورده نه اتفاقی افتاده براش در حین کار 1 دفعه تغییر صدا داد.
درضمن من خارج از کشور زندگی میکنم اگر راه حلی داره بگویید خودم درستش کنم.
با تشکر
تمام سري CS سوني به اين اتفاق دچار ميشن و اين يك مشكل بزرگ تو سري CS بود كه سوني اين سري رو تا شماره 4 ادامه نداد و متوقف كرد ( ايرادهاي ديگه اي هم داشت )نقل قول:
بايد تعويض بشه ، ببريد نمايندگي سوني
اين مشكل نيست و به علت پايين بودن زاويه ديد LCD هست ، جاي نگراني ندارهنقل قول:
سلام دوستان
من تاحالا چندین بار XP لپ تاپ Dell-Latitude-D820 ام رو بدون هیچ مشکلی عوض کردم. ولی این دفعه هر کاری میکنم Bluetooth نصب بشو نیست. تو Devide Manager این رو نشناخته:" BCM2045 "
1- از سایت Dell هرچی درایور مربوط به Bluetooth بود رو دانلود و تست کردم. منظورم سری 350 و 355 و 360 هستش. ولی همشون میگن : "چیپست Bluetooth پیدا نشد. و خارج میشن".
2- من تا حالا با درایور چیپست سری 360 یعنی R155172 به راحتی نصبش میکردم.
3- ترتیب نصب درایورها رو ، هم طبق دستور العمل خود Dell انجام دادم.
4- خودم رو هم کشتم واسه بخش technical Support ایمیل بزنم ، دائم میگه دستگاه شما خارج از USA هستش.
کسی چیزی به ذهنش میرسه؟
ممنون . . .
این BCM2045 هم دردسر بزرگی شدهنقل قول:
شما روی XP SP3 امتحان کنید و همینطور یک Patch برای رفع مشکل نصب بلوتوث در سایت دل و قسمت درایورهاتون باید باشه که 150 کیلوبایت هست ، اون رو دانلود کنید ببینید حل میشه
ممنوننقل قول:
1- راستش ویندوزم ، ویندوز اورجینال ، دل ، SP3 هستش.
2- اون رو هم دانلود کردم ، نشد !! منظورتون همون فایلی هستش که Bloutooth رو on میکنه؟ اجراش که میکنم صفحه Command داس واسه یه لحظه میآد و میره.
Dell Wireless 355 Bluetooth Module (Bluetooth 2.0 + EDR) Patch/Upgrade
3- تو سایت دل هرچی بود رو دانلود کردم ، هیچ کدوم چیپست رو نشناخت. فعلا دارم نسخه Module 355 رو از سایت زیگورات دانلود میکنم. ببینم چی میشه. ( 96 مگ)
ظهر بهشون زنگ زدم ، گفتن یکی های ما رو دانلود کن. ( احتمالا واسه ایرانیا با قل هو الله درست میکنن!!)
تو این 4 سال که دارمش ، حداقل سالی یکی - دوبار ویندوزش رو عوض میکنم ، تا حالا اینجوری نشده بود!! قبلا با درایور مربوط به Module 360 نصبش میکردم.
البته اول چیپستش 350 بود ، یه سال کلید بلوتوث مرخص شد ، زیگورات مادر بردش رو عوض کرد (گارانتی) ، و چیپستش شد 360 . خودشون هم بهم CD درایور 360 دادن که تاحالا با اون نصب میکردم.
احتمالا آنفولانزا خوکی گرفته. امیدوارم این فایله 355 با زبون خوش راش بندازه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیدی گفتم درایور اینا با قل هوالله درست شده !!!` [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از سایت زیگورات که تمام درایورهای مدل های موجود در ایران را گذاشته ، درایور 355 رو دانلود کردم و حل شد.
اینم محض اطلاع:
ممنون . . .کد:http://www.zigorat.com/sc-download/
یه 1555 گرفتم
یه تیکه کاغذ داخلش هست
که نوشته ارتقا رایگان به ویندوز 7
ولی گزینه ای که گفته نیست
کسی میدونه چی کار باید کرد؟؟؟