چند باری که از تکین خریداری کردم هیچ علامتی نبود ! فقط تنها مشخصه اش Autorun اختصاصی است که همش یک چیزه :دینقل قول:
دوستانی که بازی رو از تکین گرفتن
روی جلد بازی ارم تکین داره یا نه؟؟؟؟از کجا بفهمم کدوم مال تکین هستش؟؟؟
Printable View
چند باری که از تکین خریداری کردم هیچ علامتی نبود ! فقط تنها مشخصه اش Autorun اختصاصی است که همش یک چیزه :دینقل قول:
دوستانی که بازی رو از تکین گرفتن
روی جلد بازی ارم تکین داره یا نه؟؟؟؟از کجا بفهمم کدوم مال تکین هستش؟؟؟
ببخشد این سوال رو می پرسم...ولی می خواستم بدونم اصل بازی در چند dvd عرضه شده
ممنون میشم جواب بدید...حیاتیه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:شما دیگه چرا ؟؟! :دینقل قول:
ببخشد این سوال رو می پرسم...ولی می خواستم بدونم اصل بازی در چند dvd عرضه شده
ممنون میشم جواب بدید...حیاتیه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی در 4 دی وی دی عرضه شده که بعضی جاها 3 و بعضی جاها 4 هست ! که من چون نخریدم خودم نمی تونم چیزی بگم ولی اگه قرار باشه حجیمی حساب بشه 3 دی وی دی هم میشه !
سلام دوستا ببخشید من وقتی بازی رو ریختم کرکش رو که نفهمیدم چی کار باید بکنم چون چهار تا فایل بود که اجرایی هم نبودن کرک اینجا رو هم که کپی کردم موقع اجرا بهم ارور GTAIV.exe میده میشه راهنمایی کنید
نقل قول:
منظور من هر مغازه ای نبود من دنبال جایی می گردم که مشکل نداشته باشه هی مجبور باشم صفحه های این تاپیک رو پایین بالا کنم اوکی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازی که تو بازار پیدا میشه پر از اشکاله که برای ران کردنش با مشکل زیادی مواجه میشید. اگر اعصاب دستو پنجه نرم کردن با سیستمو ندارین و حوصله دانلود پچ و آپدت های مختلف رو ندارید. بهتره بازی رو نگیرید.
در ضمن همونطور که دوستمون اشاره کردن بازی توی 4 dvd عرضه شده. من که هنوز 3 dvd رو ندیدم. بماند که همون 4تاییشم اشکال داره.چه برسه به 3تاییش.
همه کرک های پخش شده ممکنه مشکل داشته باشند ! چون کرک اصلی الان پخش شده و مطمئنا مغازه دار نمیاد dvd ها رو اپدیت کنه یک روزه !نقل قول:
منظور من هر مغازه ای نبود من دنبال جایی می گردم که مشکل نداشته باشه هی مجبور باشم صفحه های این تاپیک رو پایین بالا کنم اوکی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من هنوزنتونستم بازی رواجرا کنم . وقتی اینجا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دکمه یok رو میزنم ، این ارورمیاد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وبعدش هم بازی اجرا نمی شه.
اگه راهنمایی کنید ممنون می شم.
امروز رفتم بازی بگیرم
گفتن نسخه 4 dvd مشکل کرک داره و فردا نسخه 3 dvd که بدون مشکل هست میاد
اینم اضافه کنم بازی در 2 DVD9 هم عرضه شده که کامل هستش :40:نقل قول:
======================
اینم بهترین کرک واسه دوستان که پست رو ندیده بودن...
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3245241&postcount=3001