دستور انجام شد .
پست 1000 : monica
پست 2000 :wookman
پست3000 behroooz
به نظرت چرا بازیکنان فوتبال ما شخصیت حرفه ایی گری ندارن .
زودی با یک باخت میزنن زیر گریه . با یک برد هم میرن پیش انوشه انصاری ؟
Printable View
دستور انجام شد .
پست 1000 : monica
پست 2000 :wookman
پست3000 behroooz
به نظرت چرا بازیکنان فوتبال ما شخصیت حرفه ایی گری ندارن .
زودی با یک باخت میزنن زیر گریه . با یک برد هم میرن پیش انوشه انصاری ؟
سلام داش سعيد گل گلاب خودم...خوبي انشا الله...آقا داش بهروز خيلي ازت تعريف ميكنه ها...اينگار منو ديده :laughing: ...خب با اجاز يه چند تا سوال وكنم...
1-تا حالا از آشنايان كسي بوده كه چيز عجيبي داشته باشه مثلا قلب در سمت راست بدن تو همين مايه ها؟
2-اهل خنديدن هستي ديگه يه جك بگو كه خودت ساخته باشي؟
3-يه حرف غير قابل پخش بزن؟
دوستت دارم خفن...
ممنون عزیز. فردا ردیفش میکنم.نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
عزیز به نظر من این رفتار نه تنها غیر حرفه ای نیست بلکه حرفه ای ترین رفتار تو فوتباله.
تعصب و عرق به پیراهنی که بازیکن برتن داره مهم ترین عامل موفقیتش میتونه باشه.
خواه لباس آبی رنگ باشه خواه قرمز رنگ.
بازیکنایی مثل کریستیانو رونالدوی جوان که به جای پاهاشون با جونشون فوتبال بازی میکنن خیلی مفید تر از بازیکنایی هستند که توی زمین راه میرن و میبازن و بعد میگن فوتباله و برد و باخت داره
برای همینه جام رو به ایتالیایی هایی میدن که نود دقیقه برای تیمشون میجنگن و پس از گل پیروزی اشک شوق میریزن(مثل گروسو بعد از گلش به آلمان). و این جام به برزیلی های هنرمندی نمیرسه که از ترس ضرب دیدگی ساقهای میلیاردیشون تو زمین راه میرن و پس از باخت لبخند میزنن که انگار تو یه بازی دوستانه باخته اند
سلام عزیز. بهروز لطف داره. بپرس که جواب بدم:نقل قول:
نوشته شده توسط مومن خدا
1-یکی از همکلاسیهای دوره دبستانم دوتا از انگشتای پاش به هم چسبیده بود
یا بابام که انگشت کوچیکه پاش ناخن نداره.
دیگه موردی به ذهنم نمیرسه
2-خیلی زیاد. جک زیاد نمیسازم. اکثرا هم چرت و پرته. یه جک توی سه سالگی ساخته بودم که همه استقبال کردن:
یه اقایی اتو رو بوس میکنه میشه اتوبوس
3-منظورت از غیر قابل پخش چیه؟ ینی محرمانه و سری؟ خوب بهت میگم به کسی نگو:(خیلی چاکرتم)
من بیشتر
جدی می گی؟نقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
منم می تونم بشینم رو صندلی؟
باید به کی پی ام بزنم؟
خب چن تا سوالم می پرسم
اگه جای رونالدو بودی یه دعوتنامه از بارسا یکی از رئال و یکی از چلسی برات می یومد کدومو انتخاب می کردی؟
حتما طرفدار برزیلی دیگه اگه روزی رونالدو جایی در برزیل نداشت خدایی نکرده تو برزیل طرفدار کی هستی؟
چن تا رو پا می تونی بزنی؟
رونالدینیو بچه ی باحالیه نه؟از رونالدو بهتر بازی می کنه؟
می دونی رونالدینیو یعنی چی؟
نظرت درباره ی چاقی رونالدو و همین پسره ی مشهدی آها نیکبخت چیه؟
لایق ترین مدیر فروم؟
لایق ترین همکار؟
البته به نظر سعید جان دو تا سوال بالا به کسی بر نخوره
بقیه رو بعدا چون سرت شلوغه
ممنونم
سلام ...
با اجازه منم چندتا سوال دارم از آقا سعید که میخوام بپرسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی رو با دلیل انتخاب کن...
بهار/ پائیز
عشق/ دوست داشتن
هوای ابری/ آفتابی
زندگی/ مرگ
ایران / تهران
انتقام / گذشت
صورت / سیرت
اگه قرار باشه یه روزی از ایران بری چی رو با خودت میبری تا همیشه به فکر ایران باشی
اصلا ایران رو دوست داری/اگه دوست داری چقدر...
فکر میکنی حقی به میهنت داری / میهنت چطور...
ممنون از اینکه به سوالات جواب دادی
موفق و پیروز باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[Dash Ashki]سلام ...
با اجازه منم چندتا سوال دارم از آقا سعید که میخوام بپرسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی رو با دلیل انتخاب کن...
بهار/ پائیز: بهار. البته از هیچ کدوم کاملا خوشم نمیاد ولی بهارو به خاطر شرایط فصلی و جوّی که داره دوست دارم
عشق/ دوست داشتن: میگن دوست داشتن بالاتره ولی من عشق رو بیشتر دوست دارم چون حس میکنم عاشقم
هوای ابری/ آفتابی: آفتابی. چون نوید روشنایی و نورانیت رو میده. روز های افتابی معمولا واسه من خوش یمن بوده
زندگی/ مرگ:زندگی. تنها افرادی که از لطف و رحمت الهی ناامید شدن مرگ رو ترجیح میدن. به قول سهراب تا شقایق هست.....
ایران / تهران:ملیت و کشورم رو دوست دارم ولی شرایط حال حاضرشو نمیپسندم. تهران قابل تحمل تره
انتقام / گذشت: من گذشت رو ترجیح میدم ولی خیلی وقتها نمیتونم جلوی عصبانیتم رو بگیرم
صورت / سیرت:صورت آدما تو اولین نگاه مشخص میشه. ولی سیرت رو به این زودی ها نمیشه تشخیص داد. چون دنیا پر مارمولکه. پس فعلا باید به صورت بسنده کرد تا نوبت به سیرت برسه
اگه قرار باشه یه روزی از ایران بری چی رو با خودت میبری تا همیشه به فکر ایران باشی؟
عکسی که حسین رضا زاده وزنه رو برده بالای سرش
اصلا ایران رو دوست داری/اگه دوست داری چقدر...
خیلی. اونقدر که حاضرم جونمو واسش بدم. ولی حیف این ایران که....
فکر میکنی حقی به میهنت داری / میهنت چطور...
نه. حقی به میهنم ندارم ولی میهنم به من حق داره.چون دارم توش زندگی میکنم
ممنون از اینکه به سوالات جواب دادی
خواهش. منتظر سوالای بعدی هستم
موفق و پیروز باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[chovalier]
جدی می گی؟
منم می تونم بشینم رو صندلی؟
باید به کی پی ام بزنم؟
عزیز در این باره نمیتونم قولی بهت بدم . فقط گفتم درموردت مشورت میکنم. میدونی که کادر صندلی داغ سه نفره است و من تنها نمیتونم نظر بدم. خیلی ها تو مشورت رد شدن و نتونستن بشینن. ولی شما هم ممکنه یه روز صندلی نشین باشی. پیغام خصوصی هم لازم نیست بزنی اسمتو بردم تو لیست
خب چن تا سوالم می پرسم
بفرما
اگه جای رونالدو بودی یه دعوتنامه از بارسا یکی از رئال و یکی از چلسی برات می یومد کدومو انتخاب می کردی؟
بستگی به شرایط داره. ولی زندگی تو انگلیس رو ترجیح میدم
حتما طرفدار برزیلی دیگه اگه روزی رونالدو جایی در برزیل نداشت خدایی نکرده تو برزیل طرفدار کی هستی؟
چو فردا شود فکر فردا کنم.نمیدونم. باید ببینم اون موقع از کدوم تیم خوشم میاد. شاید المان
چن تا رو پا می تونی بزنی؟
نشمردم. زیاد نمیتونم
رونالدینیو بچه ی باحالیه نه؟از رونالدو بهتر بازی می کنه؟
خوب معلموه. صد در صد
می دونی رونالدینیو یعنی چی؟
ینی خدای تکنیک :happy:
نظرت درباره ی چاقی رونالدو و همین پسره ی مشهدی آها نیکبخت چیه؟
رونالدو نشون داد با اضافه وزن هم تو بحران تیم ملی برزیل بهترینه.
در مورد اون نیکبخت هم حرفشو نزن که همین چند وقت پیش پوسترشو آتیش زدم
اون اصلا فوتبالیست نیست. یه مدل ایرانیه
لایق ترین مدیر فروم؟ قبلا گفتم. مافیا
لایق ترین همکار؟اینم قبلا جواب دادم الفینه
البته به نظر سعید جان دو تا سوال بالا به کسی بر نخوره
نمیخوره
بقیه رو بعدا چون سرت شلوغه
سر من شلوغ نیست تو غصه سر منو نخور
ممنونم
مستر جون منتظر سوالای تو هم هستم
سلام رفيق گلم چطوري خوبي مومن خدا...
يه سوال: