کسی نبود به من کنک کنه :42::42:
Printable View
کسی نبود به من کنک کنه :42::42:
نقل قول:کد:http://img.----------.com/Game/Crack/Mafia%202%20SKIDROW%20Crackfix%20(www.----------.com).rar
دوستان من joes adventure رو از سايت p30day با حجم 675 مگ گرفتم.الان رفتم تو سايت ------------- اينو با حجم 1.4 گيگ گذاشتن.به نظر شما چه مشكلي وجود داره؟
این فایلهایی که گرفتی توی پوشه ای هستند به اسم "cnt_joes_adventures". این پوشه رو کپی میکنی توی محل بازی در زیر شاخه "pc\dlcs". بعد هم با رفتن به منوی بازی میبینی که گزینه جدیدی اضافه شده.نقل قول:
اگه گرفتیشو کار میکنه که خب حتما درسته لینکشم بزار ملت استفاده کنن، ولی اگه هنوز دانلودش نکردی چون تمام نسخه های زیپ شده ای که دیدم همون 1.4gb بوده توصیه میشه شما هم همون حجم بالاترو بگیری.نقل قول:
از دوستان کسایی که این dlc جدید رو بازی کردن لطفا نظری بدن!
ارزش دانلود داره؟ من هنوز نگرفتم. :11:
قشنگه. یعنی مثل اون قبلیه(jimmy) ساده و تکراری نیست. یه سری مراحل جدیده با همون سبک و سیاق بازی اصلی با کمی اضافات. به نظر من که به دانلودش میارزه.
یعنی چی؟یعنی مرحله اضاف میشه؟نقل قول:
---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------
بعد از کشتن Derek و Steve میگه 27500$واسه نمیدونم کی فراهم کن.چجوری؟چیکار باید بکنم؟
شما برو اتاق derek بعد پولو از رو میزش بردار.بعدش اگه پول کم آوردی برو ماشین دزدی بعد ببر نقطه ای که با علامت B رو نقشه نشون داده:31:نقل قول:
من dlc رو گرفتم کلا یه سی دی بود.درسته؟(از لحاظ حجم)
675 مگي رو دانلود كردم.ولي نمي دونم كامله يا نه ولي كساني كه نظر دادن راضي بودن ولي شايد اونا 1.4 گيگه رو نداشتن. بيخيال دوباره دانلود مي كنم:20:نقل قول:
اگه گرفتیشو کار میکنه که خب حتما درسته لینکشم بزار ملت استفاده کنن، ولی اگه هنوز دانلودش نکردی چون تمام نسخه های زیپ شده ای که دیدم همون 1.4gb بوده توصیه میشه شما هم همون حجم بالاترو بگیری.
ببین توی این dlc در نقش جو توی اون مدتی که ویتو میوفته زندان بازی میکنی. داستانها و اتفاقاتی برات پیش میاد که حالت بازی اصلی رو داره نه در حد چند تا ماموریت مثل jimmy.نقل قول: