سلام ممنون که جواب دادید!
میشه منظورتون از این که خط رو جدا کنم چیه؟؟چه جوری؟:31:
اما در مورده راه حل دوم شما شنیدم میگن گلستان دیگه خط ارائه نمیدن!!(البته منبع زیاد مطمئن نیست)درسته؟:5:
Printable View
سلام ممنون که جواب دادید!
میشه منظورتون از این که خط رو جدا کنم چیه؟؟چه جوری؟:31:
اما در مورده راه حل دوم شما شنیدم میگن گلستان دیگه خط ارائه نمیدن!!(البته منبع زیاد مطمئن نیست)درسته؟:5:
سلام دوستان عزیزان - و برادران
خوب دوستان شاتل شبا چقد دان میکنن؟
پینگ شب چطوره ؟
سلامنقل قول:
باید بری مخابرات درخواست بدی که خطت رو جدا کنن.
در مورد دومی هم اطلاع ندارم! اگه اینطوری باشه که خونه هایی که جدیدا ساخته می شن خط بهشون نمی دن:31::11:
سلام دوستان
پینگ از سایت گوگل:
ساعت: 03:50 AM به وقت تهران:D
کد:Pinging google.com [209.85.225.105] with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
کد:
Ping statistics for 209.85.225.105:
Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss),
من چند شبی هست که زیاد دانلود نمیکنم، دیشب هم حدود1:45 دقیقه دانلود رو شروع کردم و 1,097,969KB دانلود داشتم.نقل قول:
پینگ رو هم تست نکردم ببینم چقدره. بقیه شاتلیها چه جور دانلود کردن؟
البته سرویس رو هم ذکر کنین.
(اکو 512)
نقل قول:
سلام
من 1.2 گیگ گرفتم دیشب
اکو 128
سرعت 128 دوباره خوب شد؟نقل قول:
نقل قول:
آره یه چند روزی خراب بود حتی با رپید لیچ و چیز پی ان.
ولی الان خوب شده
قابل توجه شاتلی ها:
شاتل به مناسبت آغاز سال تحصیلی و جشنواره پاییزی طرح 1 گیگ بخر، 3 گیگ ببر گذاشته:
نقل قول:
مشترک گرامی،
نقل قول:
علاقهمنديم به اطلاع برسانيم، به مناسبت آغاز سال تحصیلی و جشنواره پاییزی شاتل، چنانچه در دوره ی زمانی 3 مهر تا 20 مهر ماه براي خريد ترافيك اضافي اقدام فرماييد، در ازاي خريد 1 پكيج 1 گيگ ترافيك، 2 گيگ ترافيك رايگان به مناسبت اين جشنواره از سوي گروه شركتهاي شاتل براي دورهي فعلي سرويس شما به شما اختصاص خواهد يافت كه ميتوانيد از آن در دورهي حاضر سرويس خود بهره گيريد.
گفتنی ست، این پروموشن شامل شهرهای تهران، مشهد، اهواز، شیراز، تبریز، قم، اصفهان، کرج، کلیه ی شهرهای استان مازندران، رشت، سمنان، کاشان، همدان، قزوین، ارومیه، اراک، اردبیل، مرند و مراغه خواهد بود.
با آروزي موفقيت و شادماني براي شما.
خوب دوستان
کاملا درسته شاتل چند روزی خراب بود
اما ظاهرا الان وضعیت بهتر شده-من توی اون مدتی که خراب بود با سرویس 128 اکو هر کاری میکردم نمیتونستم بیستر 30 تا 35 از این شبکه بکشم
هر کاری کردم نشد-انگار شبکه روی یه سقف سرعت خاص برای این سرویس کلید خورده بود-اما از حدود 3شب پیش مجددا درست شد.
تست پینگ رو توی شب نگرفتم اما اینو بگم که پینگ خوب بود - از پیج باز کردن کاملا مشخص بود.
بچه ها باورتون نمیشه به چه روش هایی دست زدم اما توی اون مدت خواب بیشتر 35 تا بهم نمیداد.
..::موفق-پیروز و سربلند باشید::..