نقل قول:
لطفا به قوانین احترام بزارین و فارسی تایپ کنید...
متشکرم
Printable View
نقل قول:
لطفا به قوانین احترام بزارین و فارسی تایپ کنید...
متشکرم
:13::13:نقل قول:
نقل قول:آره باید از دانشگاه سابق انصراف بدی . شمایی که 2 سال خوندی فکر میکنم امسال مشکل نظام وظیفه داری. متولد چند هستی ؟نقل قول:
خواهش می کنم امیدوارم کمک کرده باشم . نه ترم بهمن لزوما تکمیل ظرفیت نیست . اگر توی تکمیل ظرفیت قبول شید که آره ثبت نام همون بهمن هست . اما اگه یه دانشگاهی قبول شدید که ترم بهمن میگیره مثل مهدسی برق الکترونیک سمنان شبانه ، اون دیگه بستگی به دانشگاه داره اما به طور معمول همون مهر ثبت نام انجام میشه انتخاب واحد میمونه واسه بهمن . اینم بگم بعضی دانشگاها هم همون بهمن ثبت نام می کنن . اگه آزاد باشه که همون بهمن هست.نقل قول:
[QUOTE=doost4;5340122]:13::13:
آره باید از دانشگاه سابق انصراف بدی . شمایی که 2 سال خوندی فکر میکنم امسال مشکل نظام وظیفه داری. متولد چند هستی ؟
QUOTE]
متولد نیمه دوم 1368 . یعنی چی مشکل نظام وظیفه دارم؟خودشون گفتند بیش از 4 ترم نگذشته باشه مشکلی نیست.من بخش نامه رو پرینت کردم از سایت ناجا بردم نظام وظیفه تبریز.دانشگاه فعلیم پیام نور هم گفت مشکلی نیست.دانشگاه آزادم زنگ زدم گفتند مشکلی نیست واحداتو تطبیق میدی.توی دفترچه هم وشته مثل کاردانی پیوسته ها که دو سال خوندن باید اگه مشمول بودن توی 4 سال کارشناسی پیوسته رو تموم کنند.
[QUOTE=siamakdadashi;5340280]اینها رو نمیدانمنقل قول:
اما تا اینجا میدونم
من متولد 67 هم دیدم داره دانشگاه درس میخونه امسال میره سال دوم یک سال هم یک جا دیگه بوده
چطوری؟
پیوسته خونده
یعنی یک سال پشت کنکور مونده
یک سال تو دبیرستان درجا زده
یک سال یک دانشگاه ازاد دیگه بوده و کنکور داده اومده دانشگاه جدید
میبینی همش پیوسته هست برای همین به مشکل نظام وظیفه بر نخوره
این محض اطلاع گکفتم
منظورم این هست به تاریخ تولد زیاد نیست به این هست که پیوسته خونده باشه و مشکل نظام وظیفه نداشته باشه
[QUOTE=siamakdadashi;5340280]نقل قول:
منم دقیقا شرایط شما را دارم
من کلا سه بار کنکور دادم ولی سال دوم دانشکاه ثبت نام کردم و اینم که سومی بود منتظر جوابیم
و نمی دونم امسال چجوری ثبت نام کنم
نظام وظیفه ی تهران به منم گفت مشکلی نیست
البته اون موقعه الان نمی دونم
توکل به خدا
امروز هشتم هست... روز شما آغاز شده
اینم قوانین نظام وظیفه واسه امسال.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جوابا کی میاد ؟ مردیم
همین روزا! حساب کتاب نداره که! یهو دیدی گفتن دهم میاد بعد شبش که فرداشب باشه نتایج رو دیدی!!؟!؟!
یعنی امروز نتایج میاد؟قوانین نظام وظیفه رو خوندین؟من که دو سال خوندم مشکلی ندارم؟