سلام برادران، گوشی جدید مبارک.....
دلیلش اینه که الان دوره ی این گوشی گذشته و کمتر کسی داره، و اینکه کلا الجی تو ایران کمتر میخرن نسبت به کل جهان!!! :دی
اگه بگردید یه سری برنامه و بازی و تم هست، مخصوصا تو تاپیک کتابخانه نرم افزاری الجی.....
سلام برادران، گوشی جدید مبارک.....
دلیلش اینه که الان دوره ی این گوشی گذشته و کمتر کسی داره، و اینکه کلا الجی تو ایران کمتر میخرن نسبت به کل جهان!!! :دی
اگه بگردید یه سری برنامه و بازی و تم هست، مخصوصا تو تاپیک کتابخانه نرم افزاری الجی.....
آخیش بالاخره یکی تو این بیابون برهوت جواب داد! ماشاا... ما چقدر با کلاس شدیم، گوشی که یکی دوساله اومده دمده و قدیمی شده!نقل قول:
تو فروم های خارجی این گوشی یکی از پرطرفدارترینهاست!!! توی گوگل سرچ کردم چندین سایت که پر از بازی و تم و برنامه هست پیدا شد، منم عضو شدم تا بتونم استفاده کنم، ولی سایت ایرانی مخصوصا اینجا یه حال دیگه میده ولی خوب حیف...
یادش بخیر، یه 6600 داشتم 6 سال برام گوشی بود و هر روز بازی و برنامه و تم جدید براش میومد و تاپیکش هم همیشه شلوغ و داغ بود! به هر حال ممنون.
سلام
از ذوستان کسی گوشی کوکی واسه فروش داشت ممنون میشم پیغام بده :31:
اشتباه شد خذف شود ببخشید
دوستان نمیشه این گوشی رو قفل کرد ؟ یا مثلا روی گالری و مسجاش قفل گذاشت؟!
نه متاسفانه نمیشه...نقل قول:
فقط جزو تم ها یه keylock هست واسه دانلود , که مثلا خواستی قفل گوشی رو باز کنی پسورد بزنی ولی باز تو اون اگه دکمه ی قفل کنار گوشی رو بزنی بدون رمز هم باز میکنه.
منم آپدیتش کردم:7::15::thumbsup:
ای! اینطوری که خیلی بده! البته من از قفل خودش استفاده میکنم، تو قسمت امنیتی میشه کد گذاشت، اما هر دفعه باید برم تو این قسمت و کد رو بزنم تا قفل بشه. وقتی هم میخوام بازش کنم کد رو که بزنم باز میشه ولی متاسفانه باز میمونه و اگه بخوام قفل بشه باید بازم برم تو قسمت امنیتی و دوباره کد رو بزنم تا قفل بشه.:41::41::41:نقل قول:
اره دقیقا
قفلش مسخرس
اخه چرا نمیگید چطوری اپدیت کنیم
تم بزاریم
نرم افزار باحال و بازی خوب کیر بیاریم
کمک کنیم
سلام دوستان .اين تم جديده كه خودم درستش كردم. تاحدودي متفاوت هست . بهمين خاطر اسمشو گذاشتم Different LG. البته ازآيكونهاي htc هم استفاده شده .
سرعتش خوبه و مشكل هنگ و كاهش سرعت گوشي نداره.خب البته اشكالاتي هم داره.برنامه هايي كه بيشترين كاربرد رو دارن در widget قرار داده شده.
عكس پس زمينه رو هم خودتون به سليقه خودتون انتخاب كنيد.
Different LG
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.upload4files.tk/download.php?file=43603583a9564a1b02f4d5ea720bb7bf