با سلام
دوست عزيزم به اين تاپيك مراجعه كنيد
Adsl/ شهر شيراز
موفق باشيد.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=268184
Printable View
با سلام
دوست عزيزم به اين تاپيك مراجعه كنيد
Adsl/ شهر شيراز
موفق باشيد.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=268184
سلام دوستان
ای ایدیه اهریمنه برای هماهنگیاتون گفت که من اینجا بزارم saeedshz2007
فقط نرید خون به پا کنیدا :دی
اخه تو همون تاپیک همه دارن مینالن از شرکتا و نباید انتظار داشته باشید جواب درست حسابی بدن:31:.نقل قول:
در کل بهترینی وجود نداره، شانسیه واسه یکی خوبه واسه یکی بد.:13:
شاید به طور نسبی ماتریکس و ارم نت بهتر باشن.:19:
من به شخصه به دلایلی نمی تونم باهاتون بیام . ولی مطمئنم که همیشه اعتراض ها توی میان مدت و دراز مدت جواب میده . ( مخصوصا گروهی)نقل قول:
به امید موفقیت
دوستان من پینگم از 140 تا 340 از 4.2.2.4 متغیر هست ولی latency تو گیم به شدت بالا رفته قبلا پینگم رو 500 هم بود ولی latency 55 تو کانتر و گیم الان پینگم پایین تر اومده ولی latencym رفته رو 180 240 340 450 رو اینا متغیر شده جریان چیه مگه latency خیلی ربط نداره با ping
بلهنقل قول:
شما وقتی تو سایت speedtest تست می گیرید ping رو با latency یکی در نظر می گیره
سلام به همگی
خوبین؟
من از سرعت اینترنتم خیلی راضیم، ولی از نوع مصرفش نه
هنوز هیچ سایتی باز نکردم، چندین مگابایت ازم گرفته میشه
شبا که هیچ کاری صورت نمیگیره جز دانلود، وقتی من 1.4 گیگابایت دانلود دارم، حجم مصرفی من 2 گیگابایت هستش؛ یعنی 600MB بیشتر از واقعیت چیزی که من دانلود کردم
میرم شرکتش، براشون هرچی مدرکه ارایه میدم، میگن اگه همچین مشکلی بود همه میومدن اعتراض میکردن، چرا شما تنها هستین، و کلن براشون غیر قابل قبوله این موضوع
من موندم چیکار کنم واقعن! راهی هست که پی ببرم غیر از دانلودای من، و اندکی آپلودی که اتوماتیک صورت میگیره، ببینم چه چیزایی دارن از اینترنت من استفاده میکنن؟
سرعتم که در حال حاضر خیلی پایینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقایون به جای این شاتل لعنتی با این وضعیت خرابش چه شرکتی رو پیشنهاد می کنید؟ من دیگه خسته شدم از این شرکت دزد شاتل و می خوام تغییر بدم
فقط پینگ من تر کیده یا مال بقیه هم همینطوره؟
مال من که تو 24 ساعت شاید 2 ساعت حدود 400 باشه
بقیه ساعت ها بالای 1500 هست.
سلام.
من اسم یه شرکت جدید رو شنیدم که اسمش لیوار فارس هست یعنی کاملش "شرکت گسترش ارتباطات رادیویی لیوار فارس" اما هیچ سایتی چیزی نداره.
کسی می دونه این شرکت کجاست. سایتش چیه. و از همه مهمتر لیست قیمتش هست که اگر کسی داشته باشه و بهم بده ممنون میشم.
شنیدم که قیمت هاش خوبه. مثلا اینترنت حجمی برای 100 گیگ رو با سرعت 1مگ میده 240. هر چند ماه هم که میخواهید مصرف کنید! این به نظرم جالبه.