سلام قیمت مانیتور W2286L ال جی چنده ؟ به نظر شما مانیتور خوبیه ؟ به نظرتون مانیتور خوب دیگه ای که تو همین مایه قیمت باشه و بهتر از ین مانیتور باشه چه گزینه ایه ؟
سلام قیمت مانیتور W2286L ال جی چنده ؟ به نظر شما مانیتور خوبیه ؟ به نظرتون مانیتور خوب دیگه ای که تو همین مایه قیمت باشه و بهتر از ین مانیتور باشه چه گزینه ایه ؟
سلام به همه دوستان.
اگه میشه قیمت روز sapphire 5870 & sapphire5850 اعلام کنید.
نقل قول:
ممنونم ازتون حالا پس یه سوال واسم پیش اومد
اونم اینکه فول اچدی هست و میگید hdmi نداره ...مگه با هم فرق دارن؟؟ (full Hd با HDMI ) اگه میشه واسم توضیح بدین
و دیگه یه تحقیق کردم به مانیتور AOC 21.5" Wide Format / 2236Swa رسیدم که فول اچدی هست و قیمتش تو شیراز بین 175 تا 185 هست و تو سایت مادیران قیمتش رو زده 201000 تومن(اینقدر تفاوت قیمت) واسم عجیبه
راستی آیا تبدیلی وجود داره که کابل کامپوننت رو تبدیل به اچدی کنه؟؟؟
آخه ----- من کامپوننت داره و اگه بشه میخوام تبدیل بزارم که به مانیتور وصل کنم
در یه کلام میخوام این مانیتور و هر مانیتور دیگه که بشه هم واسه کامپیوتر استفاده کنم و هم واسه -----
و اینکه نمیخوام مانیتور . تلویزیون باشه
و هیچ مشکلی هم ندارم 24 ساعت همش بخوام فیشها رو عوض کنم
هر مانیتوری قادر به نمایش 1920x1080 پیکس باشه Full HD محسوب میشهنقل قول:
اونم اینکه فول اچدی هست و میگید hdmi نداره ...مگه با هم فرق دارن؟؟ (full Hd با HDMI ) اگه میشه واسم توضیح بدین
و پورت HDMI دلیل Full HD بودن نیست
سایت مادیران همیه قیمتهاش بالاتر از بازار هستنقل قول:
و دیگه یه تحقیق کردم به مانیتور AOC 21.5" Wide Format / 2236Swa رسیدم که فول اچدی هست و قیمتش تو شیراز بین 175 تا 185 هست و تو سایت مادیران قیمتش رو زده 201000 تومن(اینقدر تفاوت قیمت) واسم عجیبه
متاسفانه راجع به این قضیه اطلاعات چندانی ندارمنقل قول:
راستی آیا تبدیلی وجود داره که کابل کامپوننت رو تبدیل به اچدی کنه؟؟؟
آخه ----- من کامپوننت داره و اگه بشه میخوام تبدیل بزارم که به مانیتور وصل کنم
در یه کلام میخوام این مانیتور و هر مانیتور دیگه که بشه هم واسه کامپیوتر استفاده کنم و هم واسه -----
و اینکه نمیخوام مانیتور . تلویزیون باشه
و هیچ مشکلی هم ندارم 24 ساعت همش بخوام فیشها رو عوض کنم
قيمتش حدود 310 هستنقل قول:
مانيتور بسيار عالي هست . كنتراست 1:2.000.000 داره و از همه مهمتر hdmi داره كيفيتش عاليه
2250 هم تو اين رنج هست كه فول اچ دي هست و قيمتش هم 295 هست ولي HDMI ندراه
شبيه قاب عكس هم ميشه اگر بري تو عكس اين لينكه مميتوني ببينيکد:http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=1050&ID=179
تبديل كامپوننت به hdmi كه داريم ولي بايد بري پاساژ پايتخت ببيني كجا دارن تبديلشونقل قول:
نقل قول:
خب از اینکه چنین کابلی داریم خیالم راحت شد ولی من شیراز هستم و اینکه نظرتون رو در مورد این مانیتور نگفتید....!!!
نقل قول:
بچه ها تو رو خدا زودتر جواب بدین چون فردا یا پس فردا میخوام بگیرم چون الان مانیتور ندارم و سیستم تعطیله
1- این مانیتور AOC که گفتم میشه به ----- با تبدیل وصل کرد واستفاده میشه کرد
2- آیا اصلا این مانیتور بدرد میخوره یا نه ؟؟؟
قمیت های امروز پاساژ ایران:
Gainwward 240GT GS :110
Gainwward 9800 GreenEdition : 130
Zotac 240GT GDDR5 : 108
Zotac 250GTS : 137 (طبقا آخر یه مغازه کوچیک بود که زیاد هم داشت)
Zotac 9800 : 125 همون مغازه
اینم بگم برند های پرت مثل Manli و Suzuki داره زیا ا ا ا ا ا د میشه.
قیمت ATI 5770 چنده؟Sapphire
5750 چی از همون ساپفایر؟
در ضمن اینا تو کیس Elegance و مادربرد ASUS P5LD2-X/GBL جا میشه؟!