ای درود بر شما Shatel Technical Support (اون ارم شاتل را دیدم جو گیر شدم:31: )نقل قول:
ولی پینگ یکم بالا هستا......پیگیر شوید :دی
---------------------------------------------------------------
امشب هم سرعت خوبه:40:
Printable View
ای درود بر شما Shatel Technical Support (اون ارم شاتل را دیدم جو گیر شدم:31: )نقل قول:
ولی پینگ یکم بالا هستا......پیگیر شوید :دی
---------------------------------------------------------------
امشب هم سرعت خوبه:40:
دوستان به نظر من شاتل حرف نداره بنده شبی 1 گیگ درم با 512 مفتی دان میکنم دمشون گرم
esfahan
Minimum = 1030ms, Maximum = 1295ms, Average = 1138ms
به اين كه نميگن مفتي!!!نقل قول:
كشور هاي ديگه با همين پول روزي 10 گيگ ميتونن دانلود كنن...
دوستان شما با art1 شبی چقدر دانلود می کنید ؟؟ من خیلی بترکونم میشه 400 مگ .. کمه آره ؟؟
شما با چه اطمینانی صحبت می کنید ظاهرا از شرکت شاتل هستید اما محض اطلاع، دوستان شما نتوانستند تاکنون مشکل ما را حل کنند، من فکر می کنم خود شاتل این محدودیت این اعمال کرده احتمالا به خاطر پهنای باند کم در امیرآباد،حداقل انتظار ما این است که دوستان شرکت شاتل صادق باشند و حقیقت را بگویند و مدام به گردن مخابرات و ... نیاندازند فقط همین!نقل قول:
منم تقريباً همون. 428 تا 430 مگ دانلود 7 تا 10 مگ هم آپلود!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا بد نیست این عکس را هم ببینید سر 5 مگ قطع شد!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مجموع من فکر می کنم اراده ای برای حل مشکل من در شاتل وجود ندارد
نقل قول:
ای اهریمن خدا بگم ...
یادته گفتم این مشکل رو ندارم ... واقعاً هم نداشتم ولی هوس کردم این بستۀ امنیتی که میگی رو بریزم ... ای کاش نریخته بودم ... با این که از سایت مایکروسافت دانلود کردم و ریختم ولی برای اولین بار این error رو داد ... بعد که remove کردمش هم باز این مشکل برقراره ... جالبه تا وقتی اصلاً نریخته بودم مشکلی نداشتم ... چی کار کنم حالا ؟؟ باید از نو ویندوز بریزم ؟؟؟ اصلاً این بستۀ امنیتی چیه ؟؟ دوستان کمک کنید ... :41:
سلام .... بروبچز حرفه ای :31:
ببین برنامه ای سراغ ندارید که بشه کل سایتو (تمام چیزاشو) دانلود کنه ...بی کمو کاست ....
و همینطور اگه بشه مشخص کرد چه فایل هاییشو بگیره هم بد نیست ووو مثلا فقط jpeg هاشو بگیره ..... نیازه فوری دارم بهش ... thx