انگار تو دفترچه انتخاب رشته فراگیر ارشد زده بود فقط معدل ۱۴ به بالا میتون شرکت بکنه درسته . برا من که معدلم ۱۳ یعنی نمیتونم شرکت بکنم ?:18::41:
Printable View
انگار تو دفترچه انتخاب رشته فراگیر ارشد زده بود فقط معدل ۱۴ به بالا میتون شرکت بکنه درسته . برا من که معدلم ۱۳ یعنی نمیتونم شرکت بکنم ?:18::41:
دوستان فراگیر که محدودیت نداره؟
این دوست ما که بالا پست داده گفته معدل های بالای 14 میتونن برای ارشد ثبت نام کنن
برای کارشناسی هم اینجور محدودیت ها هست؟
فراگیر اصلا بحثش ربطی به این کنکور سراسری نداره .نقل قول:
ضمنا بحث معدل نداره . منظور اون شرط قبولی در آزمون بوده که اگه نمرات دروس آزمون بالای 14 بشه قبول محسوب میشه . که البته اون شرط قدیما بود الان زیاد مهم نیست آخه میبرن رو نمودار از بالاترین نمره ها قبول میکنن تا جایی که ظرفیت داشته باشن . دیگه زیاد مربوط به نمره و تراز نیست
دوستان کسی هست که مشکل من رو داشته باشه :
من وقتی گزارش
402 - نتیجه ثبت نام دانشجو در طول ثبت نام (شهریه)
رو میگیرم بهم میگه اطلاعاتی جهت چاپ یا نمایش وجود ندارد. البته من دوتا حدس میزنم که از اونا باشه من 600 تومن بدهکار هستم و اینکه درس پایان نامه ارشد رو همراه با سه تا درس دیگه برداشتم! در صورتی که این کار مجاز نیست و طبق بخش نامه حداکثر فقط یه دونه درس میشه با پایان نامه برداشت.
http://pnunews.com/post-758.aspx
منم دقیقا مشکل شما رو دارم و فکر کنم یکی دو ماهی میشه برای من اینطوری شده. فقط فرق من با شما اینه که من بدهکاری ای ندارم.نقل قول:
دوستان کسی هست که مشکل من رو داشته باشه :
من وقتی گزارش
402 - نتیجه ثبت نام دانشجو در طول ثبت نام (شهریه)
رو میگیرم بهم میگه اطلاعاتی جهت چاپ یا نمایش وجود ندارد. البته من دوتا حدس میزنم که از اونا باشه من 600 تومن بدهکار هستم و اینکه درس پایان نامه ارشد رو همراه با سه تا درس دیگه برداشتم! در صورتی که این کار مجاز نیست و طبق بخش نامه حداکثر فقط یه دونه درس میشه با پایان نامه برداشت.
به هر کدوم قسمت زنگ میزنی میگه به من ربطی نداره و زنگ بزن به یکی دیگه آخر سر همین طوری شماره ها رو میگیری تا اینکه آخریش که باید جواب گو باشه اصلا گوشی رو برنمیداره!
سلامنقل قول:
ببینید بحث کارت ورود به جلسه چند موضوع داره :
اولا اینکه بدانید کارت ورود به جلسه نزدیک ایام امتحانات فعال میشه و قبلش اطلاعاتی جهت مشاهده یا چاپ وجود نداره
دوما مسئله شهریه است که حتما اگر شهریه پرداخت نشده باشه کارت ورود به جلسه نمایش داده نمیشود.
سوم همون بحث شماره ملی هست
چهارم بعضی اوقات هیچ دلیلی نداره و مثلا جا افتادین از لیست تایید انتخاب واحد . و تنها راهش مراجعه حضوری به آموزش و حل مشکل در همان لحظه است
خوب بررسی کنید ببینید مشکلتون چیه ؟!
دوستان کسی پیش دانشگاهی انسانی خونده باشه میتونه پیام نور شرکت کنه و دیگه نیازی به فوق دیپلم نداره
برای ثبت نام توی پیام نور حتما باید مدرک پیش دانشگاهی داشته باشی.نقل قول:
دانش آموزان رشته های نظری (ریاضی و فیزیک - علوم تجربی - علوم انسانی) به راحتی میتونن پیام نور ثبت نام بکنن.
ولی دانش آموزان کار و دانش و فنی و حرفه ای نمیتونن چون پیش دانشگاهی ندارن مگر اینکه اول تغییر رشته بدن به یه رشته نظری و مدرک پیش رو بگیرن.