سلام مشکل بد جا رفتن دنده چیا می تونه باشه ؟؟؟
چه کار کنم دنده ها راحت تر و نرم تر بشه ؟؟
:n13:
Printable View
سلام مشکل بد جا رفتن دنده چیا می تونه باشه ؟؟؟
چه کار کنم دنده ها راحت تر و نرم تر بشه ؟؟
:n13:
جناب
arash_a 52
با توجه به تيپ ماشين شما كه 206 تيپ 2 است، و اينكه اين مدل سيستم ABS نداره، حس ميكنم همون سرپلوسهاي نمونه ABS مشكل رو بوجود آوردن و به احتمال زياد از دندانه هاي موجود روي سر پلوسها بايد باشه.
توي نت دنبال مشكل مشابه شما گشم و تجاربي ديدم كه بد نيست نگاهي بندازيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسیار ممنونم از پیگیری شما دوست عزیزمنقل قول:
راستش من ماشینم مدل اسفند 88 هست و در این ماه خیلی از 206 ها ABS دار روانه بازار شدند و از ابتدای 89 که دیگه همه 206 ها... سگدستهای ماشین من بطور فابریک جای سنسور ABS دارند! یعنی روی خط تولید سگ دست ABS دار بسته شده اما پلوس معمولی...از دوستان هستند که مدلهای پایین تر رو خودشون ABS کردند و هیچ مشکلی نداشتند.
اگه وجود چرخ دنده مشکل ساز باشه باید در چرخ دنده آثار ساییدگی مشاهده بشه که نبود توی عکسم معلومه
متاسفانه الان اومدم ماموریت کاری و دسترسی به ماشین ندارم، به نظرم تست روی جک همه چیز رو معلوم کنه(ماشین رو ببرم روی جک و استارت کنم و فرمون بدم...)
از زحمات و پاسخهای شما صمیمانه متشکرم
باز اگر مورد خاصی دیدید که کمکی به رفع مشکل من میکنه بسیار ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
سلام.1.مستهلك شدن واسكازين2.تنظيم نبودن اهرم كلاچ3.خرابي قطعات زير لوردنده4.تنظيم نبودن پيچ دوشاخ صفحه كلاچ 5معيوب بودن محك هاي داخل گريبكس 6.اگر دنده همراه با صدا تعويض ميشود دنده برنجي ها خرابه.اگه چيز ديگه اي هم هست الان به ذهنم نميرسه.نقل قول:
صدا ندارهنقل قول:
فقط خیلی سخت و بد جا میره !!! همین
ماشين چي هستش؟نقل قول:
پارس ( کروز کنترل هم دارم )...نقل قول:
روغن گیربکس هست ، چیه ؟؟؟ یکی می گفت واسه 407 اتومات بریز خیلی خوبه !!! نظر شما چیه ؟
در مورد ارتباط كروز كنترل با دنده ها در گريبكسهاي اتومات اطلاع دقيقي ندارم اما اگه گريبكس معموليه كروز به دريچه گاز نظارت داره و فكر كنم ارتباط مكانيكي با گريبكس نداشته باشه بنابراين با بررسي قطعات زير لوردنده و اهرم ارتباط و همچنين كنترل لقي اهرم كلاچ مشكل پيدا بشه(كار مكانيكه).اگه حل نشد ديگه صفحه كلاچ و ديسك و... بايد كنترل بشه كه فكر نميكنم به اونجاها برسه.اگه گريبكس معموليه نيازي به هزينه اضافه نيست كه اتومات بريزي داخل گريبكس همين واسكازين پارس كارش عاليه.(البته موقع خريد بايد بگي براي پارس )
ماشین منم وقتی گیربکس گرمه دنده عقب بد همراه با صدای زیاد جا میخوره.چرا؟نقل قول:
واشر نیمسوز شده و کمپرس رد میکن.باید عوض بشه
Sent from my HTC Explorer A310e using Tapatalk 2