میشه بیشتر توضیح بدین؟نقل قول:
ویندوز عوض کردین؟ احتمالا بر میگرده به ویندوزتون............
Printable View
میشه بیشتر توضیح بدین؟نقل قول:
ویندوز عوض کردین؟ احتمالا بر میگرده به ویندوزتون............
تو رو خدا یکی جواب بده HElp me help me help me
اگه میشه یه بوتر قوی (مثلا اونی که باهاش کار میکنین یعنی تست شده) همراه با آموزش استفاده (تازه کاریم دیگه)
و یک آنتی بوتر برام بفرستید یا معرفی کنید (لینک دانلودشون باشه)
و یک سوال با آیپی یکی چیکار ها میتونیم انجام بدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
یه دنیا ممنون
داود
ویندوزم عوض کردم نشد.
سلام
ما توی شبکه مان یاهو مسنجر بسته است راهی هست که بشه اونو باز کرد
mohsen1357 دوست عزيز بله راهي هست شما مي تونيد از امكان جديد ياهو استفاده كنيد
شما از طريق اين سايت مي تونيد به اي دي خودتون سر بزنيد با افراد چت كنيد و كساني رو كه دوست داشتيد اد كنيد و... بدون اينكه ياهو مسنجر رو داشته باشيد فقط بايد حتما فلش 9 روي سيستم نصب كرده باشيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به دوستان
من یه برنامه ای می خواستم ( در یاهو مسنجر ) که بدون اجازه آدی مو بتونم از لیست بقیه پاک کنم
کسی لینک برنامه رو داره برام بذاره؟
ممنون می شم هر چه سریعتر کمکم کنین
کسی نیست مارو راهنمایی کنه آقا امین کمک کننقل قول:
ویندوزم عوض کردم نشد
این سوال خیلی پرسیده شده...... یه بار تو یه تاپیک به طور مفصل توضیح دادم و کلی سایت واسه این کار معرفی کردم.............. تو همین فروم سرچ کنید راحت پیدا میکنید......... بهترین سایتی که میتونید استفاده کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که به فلش پلیر و چیز دیگه ای هم احتیاج نداره! فقط یه مرور گر نیاز داریدنقل قول:
سلام
ما توی شبکه مان یاهو مسنجر بسته است راهی هست که بشه اونو باز کرد
دوست من شما یاهوتون رو عوض کردین؟ آخرین ورژن یاهو رو دانلود کنید و اگه بازم مشکل پا بر جا بود مشکل از ویندوز هست........... یه ویندوز دیگه نصب کنید...........نقل قول:
کسی نیست مارو راهنمایی کنه آقا امین کمک کن
ویندوزم عوض کردم نشد
موفق باشید :)
اگه windowsblinds رو سیستم شما نصب هست بگین تا بگم چی کار کنین تا این مشکل پیش نیادنقل قول:
در غیر این صورت ممکنه انتی ویروس مثلا کاسپر این مشکل رو به وجود اورده باشه
بفرمایید............ به خوبی عمل میکنه:نقل قول:
کد:http://parsaspace.com/amintnt/ZaksNoBuddy_Install.exe