من نزديك 2 سال از كا800 استفاده كردم
هر موقع كه دلم ميخواست شارژش ميكردم و يادرش مياوردم
هميشه هم كه به كامپيوتر وصل ميكردم شارژ ميشد
بعد از دو سال هيچي به باطري نشده و هنوزم خوب كار ميكنه
اين حرفها واسه گوشيهاي قديمي صدق ميكنه
Printable View
من نزديك 2 سال از كا800 استفاده كردم
هر موقع كه دلم ميخواست شارژش ميكردم و يادرش مياوردم
هميشه هم كه به كامپيوتر وصل ميكردم شارژ ميشد
بعد از دو سال هيچي به باطري نشده و هنوزم خوب كار ميكنه
اين حرفها واسه گوشيهاي قديمي صدق ميكنه
البته که اینایی که میگید درسته.اما وقتی شارژ کامل خالی خالی شه و بعد بزارید 100% شه فرقش با اینکه باتری نصوش پره و میزارید 100% میشه اینه که اونی که خالی بوده و پر شده 2 ساعت الی 5 ساعت بیشتر کار میکنه....وگرنه رو عمر باتری تآثیر چندانی نداره....
منم بزودی میخوام اکسپریا بخرم دیگه از دست امنیا و نداشتن کیبورد کلافه شدم
فقط چند تا سوال داشتم تو جعبش کابل tv هست؟؟؟
کدوم رنگش تک تر هست و آخرین قیمت بدون گارانتیش هم چنده؟؟؟؟
اکسپریا تا الان که امکان وصل شدن به تلویزیون نداره...شاید در اینده عرضه شه که امکانش کمه...نقل قول:
دقیقا درسته باطریهای نسل جدید با شارژ و دشارژ مشکلی ندارند. شما هر وقت دوست داشتی بزن تو شارژ .نقل قول:
نقل قول:
ببین هرچی کمتر گوشی به شارژ وصل بشه واسه عمر باطری بهتره... مثلا اگه همیشه صبر کنی که شارژت خیلی خیلی کم بشه بعد شارژ کنی و اجازه بدی کامل پر بشه چون اینطوری گوشی بیشتر شارژ نگه میداره و کمتر نیاز داره که در طول عمرش به شارژ وصل بشه عمر باطری بیشتر میشه... همین... همچنین وقتی فول شارژ شد دیگه خودش جریان برق باطری رو قطع میکنه و میبینی که شارژر سرد شد... ولی زیاد وسواس به خرج نده طوری نمیشه ایشالا:10:
چه بدنقل قول:
اکسپریا تا الان که امکان وصل شدن به تلویزیون نداره...شاید در اینده عرضه شه که امکانش کمه...
ولی زیاد مهم نیست چون الان کیبورد از همه چیز برام واجب تره
کدوم رنگش تک تر هست و آخرین قیمت بدون گارانتیش هم چنده؟؟؟؟
نقره ایشو بگیری بهتره چون اکثرا دیده شده که رنگ در باطری در مدل مشکی پاک شده که خیلی زشت میشه.نقل قول:
در مورد كي بورد Xperia انصافا خيلي خوبهنقل قول:
از وقتي كه اين گوشي را خريدم زياد SMS ميزنم
حس ميكنم تايپ كردن مثل كامپيوتره
تازه برنامه Nimbuzz را هم باز كرده و براحتي چت ميكنم
من با اينكه انگشتام يه مقدار بزرگ هستند ولي بار هم براحتي تايپ ميكنم
اولش فكر ميكردم شايد نتونم درست تايپ كنم و الان ميبينم كه واسه من خوبه
نقل قول:بهتره يه چيزهايي در مورد شارژ باطري بگم تا اطلاعات همه تكميل بشهنقل قول:
در گوشيهاي قديمي بايد گوشي تا ته خالي ميشد و موقع شارژ هم تا فول شارژ نميشد درش نمياورديم
در غير اينصورت كيفيت باطري پائين ميومد
اما در اكثر گوشيهاي جديد كه ليتيمي هستند اينطوري نيست هر موقع كه بخواهي ميتوني شارژ كني و يا از شارژ درش بياري (احتمالا نوكيا اينطوري نباشه بعدا راجبش بحث ميكنيم)
حرف حسام هم تائيد ميشه اگ كلا خالي بشه بعد بزاري شارژ دوامش بيشتر ميشه
ولي اينكار را من توصيه نميكنم
چون در باطريهاي جديد كاملا برعكس هست
و بايد سعي كنيد تا ته شارژ گوشي تموم نشه حداقل يه مقدار بمونه بعد بزارين شارژ
ولي براي هر چند وقت يه بار مثلا 1 ماه يه بار لازمه كه باطري يه بار تا ته خالي بشه و بعد فول شارژ بشه ...
اين كار براي بيشتر شدن عمر باطري لازمه
اگه يه موقع متوجه شديم باطري زود خالي ميشه لازمه كه اينكارو بكنيم(اگه لازم باشه بيشتر از يكبار)
واسه همين خاطر هست كه باطري 8510 بعد از چند ماه بهتر ميشه
در كل براي همه گوشيها و يا كلا هر باطري كه باشه بهتره وقتي براي شارژ گذاشته شد قبل از فول شارژ جريان قطع نشه
چون اينطوري باطري در دراز مدت اسيب ميبينه البته احتمال اسيب ديدنش خيلي كمه ولي خب ميتونيم سعي كنيم كه زماني گوشي را بزاريم شارژ كه باهاش كار نكنيم مثلا شب و يا ظهر موقع استراحت ...
بچه ها تا حالا كسي با بلوتوث كامپيوتر تونسته اينترنت adslرا شعر كنه براي xperia ؟
اين پستو ويرايش ميكنم
و يه عكس از ميذارم
بصورت وايد گرفتم ببينيد چطوره ؟
کد:http://upload.--------.com/1/1207171678.jpg