اين مورد خيلي عجيب هستنقل قول:
شما هنگامي كه تايپ انجام ميشه يه چك بكن ببين در نوار وضعيت توي ورد اون پايين آيا نوشته Persian يا English
Printable View
اين مورد خيلي عجيب هستنقل قول:
شما هنگامي كه تايپ انجام ميشه يه چك بكن ببين در نوار وضعيت توي ورد اون پايين آيا نوشته Persian يا English
ممنون بابت پاسختوننقل قول:
اگر کسی از دوستان راه استفاده از این نرم افزار را دارد ممنون میشم
یعنی ما نمی تونیم art درست کنیم پس این برگ های ابر و باد رو چجوری درست می کنننقل قول:
ایا با فتوشاپه
براي اون كار معمولا از عكسهاي آماده استفاده ميكنننقل قول:
به اين طريق كه اين عكسها كه در سايز a4 و حاوي كادرهاي زيبا و بدون متن هست رو بصورت عكس در ورد وارد كرده و در زمينه متن قرار ميدن
با سلام
من تعداد زیادی مشخصات فردی(5 قسمت) دارم که توی فرمهای تایپ شده و اماده باید وارد کنم
می خواستم بدون اینکه اونها رو مستقیم تو فرمها تایپ کنم اونها رو تو جدولی جدا تایپ کرده و یکباره وارد کنم
می دونم راهی داره ولی نمی دونم از کجا باید این کار رو بکنم
سلام
موقع ایجاد پاورقی یه خط پایین صفحه ایجاد میشه که زیرش میشه نوشت تا اینجا که مشکلی نیست
حالا من میخوام اون خط سمت چپ یا راست یا وسط بندازم چی کار باید بکنم؟
شما اطلاعاتتون رو در اكسل يا اكسس يا هر بانك ديگه اي ذخيره كنيد و اونو بوسيله قابليت Mail Merge در ورد وارد كنيدنقل قول:
همه اینها توی نوار وضعیت 2007 قرار دارندنقل قول:
نوشتم توی نوار وضیعیت..شما راست کلیک که کنید این گزینه ها رو میبینید..کارشون چیه؟
سلام مي خواستم بپرسم كسي روش بلد هست كه متني رو از ته به سر بشه مرتب كرد و مجددا به حالت اول برگردوند. مثل مثال زير:
متن اصلي: من يك دوست هستم.
متن تغيير يافته: .متسه تسود كي نم
هر خط رو جداگانه تغيير بده.
مرسي
دوستان اطلاع دارند ورژن جدید تر word در چه سالی ارایه می شود؟