با سلام
آقا حمید, نوکریم داداش:11:
چرا صدای این پخش های پایونیر اینقدر بم هست؟هر چی ور هم میری بازم صدای ریزه قشنگی ازش در نمیاد.
اصلا نمیشه برای آهنگ های ایرانی 8&6 تنظیمش کرد.
ولی خوراکه بیس های ترانسه
با سلام
آقا حمید, نوکریم داداش:11:
چرا صدای این پخش های پایونیر اینقدر بم هست؟هر چی ور هم میری بازم صدای ریزه قشنگی ازش در نمیاد.
اصلا نمیشه برای آهنگ های ایرانی 8&6 تنظیمش کرد.
ولی خوراکه بیس های ترانسه
مرسی آقا حمید. یعنی این پخشهای 2din تو پرشیا نسب نمیشه حتی اگه در قسمت جایگاه پخشو برداریم؟ دقت کردین درشو که میبندیم تازه معلوم میشه که چه فضایی زیادی برای پخش وجود داره یعنی تو اونهمه جا پخشهای 2dim جا نمیشه؟ اگه نشه که من فکر کنم باید 300 تومن بیشتر خرج کنم که بتونم سیستمی که شما گفتینو جمع کنم درسته؟نقل قول:
به هر حال از راهنماییتون خیلی ممنونم شما یه نفری دارین این سایتو گرم میکنید از طرف همه ازتون تشکر میکنم .
سلامنقل قول:
بله كمي بالاتر از ساند هستش.وارد كننده اصلي ارت.
به نظر من از برند MTX ساب كوبشي و دقيق نداريم.اگر.نماينگي اصليش شركت جم هستش تو بزرگراه كردستان ،ساختمان ASP طبقه همكف.
سلام برادر،ممنونم،چه طوريد شما؟نقل قول:
مشخصاتش رو كه خودتون فرموديد!نميدونم شايد تو JVC يا كن وود پيدا بشه،ولي من نشنيدم صداشون رو.
اينتر فيس ،يه اداپتور هستش كه جداگونه بايد تهيه كنيد براي اينكه بتونيد مثلا از امكانات دستگاه اي پاد استفاده كنيد.
اكولايزر باعث ميشه شما بتونيد صداي پخش رو با سليقتون اناليز كنيد. پس هرچي بيشتر باشه يا به نوعي فركانسهاي بيشتري رو بتونه آناليز كنه بهتره.
مثلا P80 داراي 16 باند گرافيكي اكولايزر هستش.ضمنا به طور جداگانه قابليت آناليز اسپيكرهاي چپ و راست رو دارا ميباشد.
تو تاپيكي كه بازنموديد پاسخ دادمنقل قول:
من جديد ها رو نشنيدم.ولي شما صحيح ميفرمائيد،كلا پايونير صداش كمي بم هست. من حتي تو P80 هم همين حس رو دارم،برعكس الپاين كه داراي ديتيل بالائي هست تو موسيقي.نقل قول:
سلام،شما بنده رو شرمنده ميكنيد:11:از محببتون سپاسگذارمنقل قول:
من همين الان با يكي از دوستان نصاب صحبت كردم،گفتند نه اينكه نشه ولي در دسرش زياده،ممكنه هزينتون كمي بالا بره، بهترين همون مدل 1Din هست كه من خدمتتون گفتم.
باز هم اگر ديديد كه صلاح به نصب مدل مورد نظرتون هست تو PM بفرمائيد بگم كجا بريد.
من در خدمتم.
خیلی ممنون آقا حمید از لطفتون . من برای این دوست دارم پخشهای 2dinبگیرم چون شنیدم این پخشی که شما معرفی کردین جکش که مانیتورو حرکت میده اگه تو حرکت تو چاله چولهای تهران بی افتیم خراب میشه حقیقت داره؟نقل قول:
:20::20::20::20:
سلام حال شما خوبه؟ من خوبم
این p80 چند هست؟ مشخصاتش چیه؟
ممنون از اینکه جواب دادین. حالا این سوالها :
1)این ضبطهای پایونیر ساخت کجا هستند؟ تقلبی هم دارن؟ احتمالا مدلهای مختفل هر کدوم ساخت کشورهای مختلفی هستند درسته؟ حالا ساخت کدوم کشورش بهتره؟
2) به نظرت شما این 7250 که معرفی کردید رو بگیرم یا برم تو مدلهای دی وی دی؟ میدونی فعلا بودجه زیادی ندارم همونطوری که قبلا هم گفتم 200 هزار تومان ( مرحله اول ضبط مرحله دوم باند مرحله سوم آمپ:8::31:
میدونی چیه تو این تنوع مدلها و مارکها سردر گم میشیم تا یه چیزیو انتخاب کنیم ضبط که منم با این بودجه خودم با پیشنهاد شما روی پایونیر موافقم اما یکمی تو مدلش شک دارم ( هرچند که مزیتی مبنی بر usb و memory sd داره)
قيمت مدل 4050DVD چقدره ؟
حمید جان ، در مورد این رفیق ما نظرت چیه ؟نقل قول:
همونطور که گفتم ، رفیقام می خواد بکوبه با یه لرزش خوب ، فکر کنم بیشتر دنبال ساب با کیفیت مثل آلپاین باشه ، البته دوست داره صداش هم تا چند تا کوچه اونور تر بره ! فکر کنم با این پول کمش ، توقعش زیاده ، نه !؟ :13:
البته صدای mtx انگار گیجه ، خودم که زیاد حال نمی کنم باهاش .
سلامنقل قول:
حقيقتش من نشنيدم اين مورد رو،شما از چنتا فروشنده بي طف كه همه نوع برند رو دارن(1DIN و 2DIN سوال كن.
الان مثل اينكه چيني هم داره ولي مالزي بود.اگر مالزي بگريد خب مسلمه كه بهتره.اگه از فيس 7250 خوشت نيامد 7150 هم ميتوني بگيري.البته 7250 SD ميخوره كه به نظر من از USB بهتره.از دست CD هم راحت ميشي.نقل قول:
P80RSظاهرا كم شده.حول و حوش 390-400 بود مشخصاتش رو اينجا ميتوني مطالعه كني:
کد:http://www.pioneer.com.au/Products/Car%20Entertainment/CD%20DVD%20Players/DEH%20P80RS.aspx
435 ولي كم شده و گير نميادنقل قول:
بله آلپاين هم ميتونه بگيره ولي Type S.كلا وقتي ساب تو باكس باشه و رو فركانس بالا تيون شده باشه كوبشش بيشتر ميشه و به قولي ميتونه سرها رو بچرخونه:31:نقل قول:
چرا؟ MTX كجا گيج ميزنه!!شما چه مدليش رو و با چه باكسي گوش دادي؟
آلپاین تیپ S ارزوناش هست دیگه !؟ لرزشش هم خوبه ؟نقل قول:
در مورد این تیون یه مقدار من رو راهنمائی می کنی ؟ :11:
یکی یه نقشه باکس داشت ، همه چیزش رو می دونست ، اما اون پائین که نوشته بود تیون روی 31 رو نفهمیدیم چی هست ! چجوری باید اندازه گرفت ؟
من دو تا mtx گوش کردم ، یکی road thunder 15" تو باکس بدون محفظه ( سیلد ؟ ) که بعد از کوبش هاش ، البته رو آهنگ های ایرانی تند ، موقع لرزش قاطی می کرد ! یکی هم یه جفت 12 اینچی فکر کنم 4512 بود تو یه باکس پورتد ، خوب می کوبید ، ولی نمی لرزوند ، یعنی تا می خواست بلرزه ، دیگه گیج میشد !
سلام
بچه ها اين آمپ برا دو جفت 718 اي ايكس خوبه؟ يا نه قيمت 120 تومن در حد نو هم هستش
پايونير Pioneer GM-6400F