من به مدیر هم پیام زدم چرا اون تاپیک رو پاک کردید ولی جوابی نداد.
...
Printable View
من به مدیر هم پیام زدم چرا اون تاپیک رو پاک کردید ولی جوابی نداد.
...
بله اینجا هم جزیی از جامعه س و جامعه هم همه چیش 30یاسی. حالا شما بگو حقم رو بده دیگه واویلاست ... .
پ ن . اوه اوه تو اسم تاپیکت هم که سیاست موجوده :21:
خوب چیزی عوض نشد . ولی کمال بی خردی شون رو نشون دادن , هر چند از قبل مشخص بود .
بعضی مدیراش جوگیرند نه همه بعضی از اون شکم سیراشنقل قول:
بن شدی :دینقل قول:
من پشتتم بیا
چرا اينقدر دي سي ميشم:19:
سلام دوستان
الان ساعت 4:45دقیق صبح میباشد
و از ساعت 12 پشت سیستم هستم
نوع مودم tenda هست
نوع سوریسم شاتل
128 هست 3 ماه 6 گیگ دان
شب اولی هست که استفاده میکنم
واقعا مضخرفه
من دو ماه پیش صبانت داشتم 6 ماه از استفاده کردم خداییش راضی بودم سرعت دان هیچ وقت از 25 کیلو به پایین نیامد
با سرعت 128
الان هم به تعریف بعضی از دوستان رفتم شاتل و به تعریف بعضی از دوستان نصبت که به صبانت داشتند تو این چند روزه ازش دوریه کردم
الان میخوام بدونم کسای که صبانت دارن راضی هستند تو روز یا شب
هم چنین شاتل
البته خودم از شاتل اصلا راضی نیستم
ممون میشم جواب بدین
خب .......
نقل قول:
ببین رفیق کلن این دوتا شرکت توفیر چندانی ندارند . من جفتشو داشتم . سیاستی که دارن هم یکی هست .
حالا شاید یه روز اون یکی بهتر باشه ولی فردا جاهاشون عوض می شه .
با سلام خدمت دوستان
من الان از سرویس 128 شاتل استفاده می کنم.آخراشه و می خوام اگه بشه تغییر سرویس بدم.البته چون مشکلم با شاتل فقط سرعتش تو شباس هنوز شک دارم.الان روی پارس انلاین فکر می کنم.زنگ زدم شرکتش گفت 256 سه ماه با 9گیگ ترافیک 41 تومن(اگه درست یادم باشه).می گفت سرعت ما تا 1.5 مگا بایتم میرسه.از اونایی که پارس آنلاین دارن نظروشون می خوام.آیا حرفی که زدن درسته؟سرعتش تو شب چه جوریه؟
با تشکر
شاتل کلا یه 4،5 ماهی میشه که سرعتش تو شبا اینجوری.ولی به نظر من نسبت به صبانت سرعتش تو روز بهتره(من خودم اکثر اوقات با 200-250 می گیرم)و از طرفی قطعیشم کمتره و البته مدت اینترنت رایگانش بهتره.شبا هم بسته به اپراتور سرعتش کم و زیاد میشه ولی خیلی خوب بگیره یک،یک و نیم گیگ.نقل قول:
مسخره بازیه ها!
بعدش وزیر اطلاعات میگه سرعت خانگی مناسبه(!) و ظرفیت افزایشش رو هم داریم ولی نیازی برای افزایشش نمیبینیم!
از این به بعد هواستون به خودتون باشه، که بن نشید! (اعتراض هیچ سودی نداره، مجبوریم که بسوزیم و بسازیم!)