از توی خیابون عفیف آباد خریدم 282 تومن....نقل قول:
Printable View
از توی خیابون عفیف آباد خریدم 282 تومن....نقل قول:
راستی یه سوال دارم....
خیلی هم ضایع هست سوالم..اما نمیدونم...
از کجا باید برم تا ببینم چه برنامه های باز هستند...مثلا کنار پوشه Application همیشه یه دایره هست(که فکر کنم نشون میده برنامه ای از این پوشه باز هست)
دوستان یه سوال دوربین گوشی رو وقتی میزاری رو حالت Night Mode برای من دوربین کند میشه برای شما هم اینطوری میشه؟
اره مال منم همینطوره...یعنی همه گوشی ها همینطوره..نه فقط5700..همشون همینطورن........نقل قول:
کجاس ضایعه دوست من؟نقل قول:
این روش که شما میگین بیشتر رو گوشی های سری جدید os 9.2 مثل 5700 هستش
ولی در کل برای اینکه ببینیم کدوم برنامه بازه دکمه منو رو چند ثانیه نگه میداری و لیستی که باز میشه شامل برنامه هایی هستش که بازه
موفق باشی:11:
سلام. من كه حدود 2 ماه پيش كه با ضمانت نيكانتل خريدم 1 دفترچه بيشتر توش نبود كه اونم به چندتا زبون مختلف بود...نقل قول:
راستی دوستانی که جدیدا 5700 خریدند چند تا دفترچه توی جعبه ی گوشیشون بود؟؟؟؟؟دایی من یه 5700 مشکی خریده فقط یه دفترچه ی سیاه و سفید عربی توی جعبه هست در حالی که گوشی من 2 تا دفترچه ی رنگی به زبونهای عربی و انگلیسی داشت!!!
خيلي خوشحالم كه دوباره اينجا داره يه ذره جون ميگيره.
راستي يه سوال....من وقتي كيفيت عكس رو High و روي 1200*1600 ميگذارم عكسام بي كيفيتن. يعني وقتي رو كامپيوتر ميريزم توشون نقطه هاي رنگي زياد ديده ميشه. چه تنظيماتي رو انجام بدم تا خوب بشه؟؟؟...
ممنونم rainysky .نقل قول:
راستی مگه نمیشه مموری کارتو در حالتی که گوشی روشنه دراورد و دوباره جا زد.من قبلا ان70 داشتم میشد این کارو باش بکنی!
خوب با این هم میشه
تو صفحه قبل توضیح دادم یه نگاه بنداز